Aanmelden bij Double up crypto. Veel geld verdienen!

Ga je snel aanmelden bij Double up Crypto en pak gelijk een goede positie in ons snelgroeiend team!  Double Up Crypto is een crowdfundingprogramma waar iedereen start met hetzelfde bedrag van $37,50. Je hoeft niet op advertenties te klikken zoals bij Omega en Hashing ad space. Het kan uiteindelijk wel mega had gaan met je inkomsten!

Je weet straks alles over:

 • Hoe kun jij je aanmelden bij double up crypto?
 • Uitleg over dit geweldige programma
 • De geheime tip om gratis in te stappen
 • Een gratis cadeautje voor diegene die zich voor 31 mei bij mij aanmelden!

Double up crypto zorgt automatisch voor teamwork omdat niet alle mensen die je inschrijft onder jezelf komen, maar ook de open plaatsen in je team gaat opvullen. Ook jouw open plaatsen worden opgevuld door je upline, je downline en door de inschrijvingen via het bedrijf.

Je inleg heb je er daarom al snel weer uit. Alles is volledig geautomatiseerd. Je gaat automatisch door naar een volgend level en ook de uitbetalingen gaan automatisch.

Het enige wat je hoeft te doen is te gaan netwerken, en er voor te zorgen dat er mensen zich met jouw registratielink aanmelden. Het is niet verplicht, maar wil je uiteindelijk een passief inkomen opbouwen, dan moet je er wel zelf iets voor gaan doen.

Het leuke aan dit programma:

 • een win-win situatie!
 • Je hoeft niet op Ads te klikken
 • Een bedrijf wat in de prelaunch zit, Dus alle kansen liggen nog open!
 • In zeer korte tijd heb jij je inleg er alweer uit
 • Ze betalen iedere dag uit.
 • Iedereen krijgt betaald
 • Ondanks dat het $37.50 kost om in te stappen heb ik een manier gevonden hoe jij GRATIS kunt instappen
 • …..Je hebt niets te verliezen!

$37,50 betalen om in te stappen? Mijn truc om gratis in beginnen!

Het  motto van deze website is om gratis geld te verdienen op internet. Dit is ook mogelijk met double up crypto, ondanks dat het $37.50 kost. Ik heb hier een apart artikel voor gemaakt.

Heel simpel: Je maakt een account bij Blockchain, Je ontvangt gratis voor ongeveer $ 50.- aan Stellar Lumens cryptocurrency. Je zet het om in Bitcoins, en met een gedeelte van dit geld kun je gratis starten met Double up Crypto!

Ga naar de geheime pagina om GRATIS cryptocurrency te ontvangen

Wat is crowdfunding?

Crowdfunding wordt ook wel ‘publieksfinanciering’ genoemd. Het is eigenlijk een alternatieve wijze om een project of onderneming te financieren. Bij double up crypto wordt jij betaald door de inleg van anderen.

Double up crypto, Hoe werkt het?

Wanneer jij je hebt aangemeld en $37.50 hebt betaald (kan ook gratis, zie hierboven) wordt je automatisch in twee matrixstructuren geplaatst, waar je in allebei geld kunt verdienen.

2 pass up forces matrix (FM)

Dit is een 4 x 4 Matrix. Na de 4 frontliners die zijn ingeschreven, ga je de volgende allemaal verdelen onder jouw eerste frontliners. We spreken dan van een overflow.

aanmelden double up crypto -forced up matrixHoe wordt iedereen verdeeld in deze Matrix?

Het werkt als volgt. Jouw 1e en 2e frontliner verdien jij zelf aan. De 3e en de 4e daar verdient jouw sponsor aan. Door de overflow kan het zo zijn dat je mensen die in jouw matrix komen op nummer 6 alsnog rechtstreeks onder jou komen qua verdienen.

2×8 company pool forced matrix (omgekeerde matrix)

Bij deze matrix hoef je zelf niets te doen. Deze wordt door het bedrijf gevuld. De mensen die als laatste zijn geplaatst worden dan als eerste uitbetaald. Hier hoef je dus ECHT niets voor te doen! Wat fijn he.

reverse matrixDit werkt dus eigenlijk omgekeerd. Hier zorgt de matrix ervoor dat eerst de breedste lijn level 8 onderaan wordt gevuld en zo omhoog gaat naar level 1.

En hoe zit het met het betalen en de commissies?

Je kunt betalen en uitbetalen in BITCOIN via bijvoorbeeld oa. Coindeal, Wirex of Bitmymoney. 80% word aan jou uitgekeerd. Bij een Payout gaat er 10% naar de Company Tool dus de 1e Matrix. De volgende 10% gaat naar ADMIN, welke zij gebruiken om te traden in crypto.

Iedereen start met $ 37,50. Dus het is niet mogelijk om met meer te beginnen. Met de eenmalige inleg van $ 37,50 doe je mee in beide Matrixen. De Matrix is een  geautomatiseerd systeem dus bij het verdienen en voldoende in je Wallet ga je automatisch naar het volgende level. Het voorbeeld is gemaakt  op 4 frontliners maar je kan dus onbeperkt frontliners inschrijven.

aanmelden double up crypto-potentieel inkomenHieronder zie je hoe ze de percentages per level hebben ingedeeld. Hoe hoger je komt in de Matrix hoe meer je verdient. Dit houd in dat de laatste het meest verdienen en is het zo interessant voor mensen die later inschrijven. Het is toegestaan meerdere accounts te hebben dus je kan bijvoorbeeld later in het proces alsnog een account openen met $37,50

Het is dus aan te raden om een extra account te nemen in de hogere levels als je al even bezig bent.

aanmelden double up crypto-potentieel inkomen2

Aanmelden bij double up crypto?

……Wanneer jij je aansluit bij ons topteam ga je echt merken dat het hard kan gaan. Samen moeten we het doen, en er zitten echt een paar kanjers in ons team.

Ik moet eerlijk bekennen, in het begin is het best lastig om alles te leren hoe het werkt en allemaal gaat, maar je zult uiteindelijk merken dat het steeds makkelijker gaat. Het systeem is heel erg  gemakkelijk te dupliceren. En ook al heb je zelf geen 4 frontliners je zit bij een goede SPONSOR en zult vrij snel OVERFLOW krijgen.

Meld je gelijk aan bij double up crypto en je krijgt van mij een cadeautje!

De eerste 50 mensen die zich aanmelden voor 30 juni bij mij daar heb ik wat geweldig voor. Je zit straks in ons team en je wilt gaan netwerken. Facebook is daar een ideaal instrument voor.

In Nederland heb je helaas maar een beperkt aantal groepen waar je terecht kunt, en vaak is daar de conccurrentie groot.

Verover de hele wereld met Double up Crypto

Wanneer jij je aanmeld bij mij ontvang je van mij een document met 1000 buitenlandse facebookgroepen. Meld je voor deze groepen aan, (niet allemaal op één dag, want dan wordt je op je vingers getikt door facebook) share je link en je zult gaan zien dat het ontzettend hard kan gaan.

Verdien jij ook al geld met Omega?

Het document die je van mij ontvangt kun je dan ook gebruiken voor je andere programma’s waar je al inzit en die je eventueel wilt gaan promoten.

Ga gelijk naar de website van Double Up Crypto. Er wacht een passief inkomen op je!

Welkom alvast, en ik wens je heel veel succes en vooral veel plezier!!!

Je hoeft het straks niet alleen te doen hoor. Ik ga je net zolang helpen en ondersteunen tot dat je op je eigen benen kunt staan!

handtekening