Review Affiliate marketing revolutie: Jacko Meijaard leert je online geld verdienen!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Review Affiliate marketing revolutie: Jacko Meijaard leert je online geld verdienen!

Laatste update: 02/08/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

affiliate marketing revolutie review van jacko meijaard

Ken je de affiliate marketing revolutie al? Lees de review 2023 in dit artikel!

Met de affiliate marketing revolutie leer je hoe je heel erg gemakkelijk geld kunt verdienen met je website. ik doe het ook en dit gaat eigenlijk hartstikke goed! Ik ben al enige tijd bezig met online marketing. Dit doe ik met affiliate marketing en network marketing. Een hele mooie combinatie!

In het begin was ik een beetje eigenwijs en heb daarom ook flink gefaald. Had ik maar gelijk de instructies toegepast die Jacko Meijaard me gaf, dan was me dit niet gebeurd!

Waarom een affiliate marketing revolutie review?

Het feit dat ik zelf deze cursus ook heb gevolgd is de doorslaggevende factor om ook jou kennis te maken met de affiliate marketing revolutie. Het heeft mij dusdanig gevormd dat ik nu 24/7 geld verdien met affiliate marketing. Zelfs als ik slaap of leuke dingen aan het doen ben! 

De affiliate marketing revolutie is een cursus die niet meer kost dan 47,- en zo ontzettend waardevol! Daarom wil ik jou kennis laten maken met alle ins en outs van de affiliate marketing revolutie! 

Tip: Bekijk mijn review over de level up club van Jacko Meijaard

Wat is de affiliate marketing?

Met affiliate marketing promoot je iemand anders zijn producten. Hiervoor krijg je een commissie. Je hebt dus eigenlijk een webshop zonder eigen voorraad. Dus je hoeft eigenlijk niet te investeren! Hartstikke mooi en gemakkelijk toch?

Het enige wat je kwijt bent aan kosten zijn je hosting en een domeinnaam. Je kunt allerlei producten gaan promoten. Zelf heb ik deze website, een website over gezonde voeding, en eentje over cash cow channels. Drie affiliate websites die allemaal geld opleveren. 


Starten met Affiliate Marketing?

De affiliate marketing revolutie is de meest uitgebreide cursus van Nederland. Spotgoedkoop en je kunt 24 uur per dag sparren in de community. Meer dan 15000 mensen zijn je inmiddels al voorgegaan!


Is een volwaardig inkomen mogelijk met affiliate marketing?

Ja, het is mogelijk om een volwaardig inkomen te verdienen via affiliate marketing. Het zal echter tijd, moeite en toewijding kosten om een succesvolle affiliate marketing business op te bouwen.

Er zijn veel succesvolle affiliate marketeers die van hun bedrijf kunnen leven, dus het is zeker mogelijk.

affiliate marketing revolutie review

Is dat eigenlijk moeilijk? Affiliate zijn?

Nee, het is niet moeilijk om een affiliate te zijn. Je moet gewoon in staat zijn om de producten die je verkoopt te promoten en verkeer naar je affiliate links te leiden.

Dat leer je allemaal in de zeer uitgebreide cursus van Jacko. En weet je wat het leuke is? Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen en als je vragen hebt kun je ze stellen in het uitgebreide forum met meer dan 15000 leden.

Hoe behaal je maximaal rendement uit affiliate websites?

Er zijn een paar belangrijke dingen te onthouden als je wilt het meeste rendement uit uw affiliate websites te krijgen.

 1. Zorg ervoor dat de producten of diensten die u promoten zijn van hoge kwaliteit en in de vraag.
 2. Kies affiliate programma's die goede commissies te bieden.
 3. Zorg ervoor dat je doelgericht verkeer naar je website krijgt. De reden dat jij nu deze blog leest heb ik geleerd in de affiliate marketing revolutie. dus dat heb ik dan goed geleerd in de cursus!

Hoe lang duurt het voordat je geld met affiliate marketing verdiend?

Het is moeilijk te zeggen hoe lang het zal duren om geld te verdienen met affiliate marketing, omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder:

 • Het affiliate programma
 • De producten of diensten die worden gepromoot
 • Het niveau van de concurrentie.
Mijn eerste commissie had ik binnen 5 weken: eentje van 35,-!

Over het algemeen kan affiliate marketing echter een zeer winstgevende manier zijn om online geld te verdienen.

Voor wie is affiliate marketing geschikt?

Affiliate marketing is geschikt voor mensen die online geld willen verdienen door producten en diensten te promoten. Het is voor iedereen toegankelijk en het vereist geen grote investering.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je affiliate marketing kunt gebruiken om geld te verdienen. U kunt het product of de dienst van een bedrijf promoten op uw eigen blog, sociale media of website. Je kunt ook producten promoten op YouTube of Instagram via gesponsorde berichten.

affiliate marketing revolutie

Affiliate marketing staat open voor iedereen en vereist geen grote investering, dus als je op zoek bent naar een mogelijkheid om online geld te verdienen, dan is affiliate marketing misschien wel de juiste keuze voor jou!

Is het mogelijk om een volwaardig inkomen op te bouwen met affiliate marketing?

Ja, het is mogelijk om een volwaardig inkomen te verdienen met affiliate marketing. Het zal echter tijd, moeite en toewijding kosten om een succesvolle affiliate marketing business op te bouwen. Er zijn veel mensen die hun brood verdienen met affiliate marketing, dus het is zeker mogelijk om dit te doen.

Wie is Jacko Meijaard

Jacko is een nuchtere Zeeuw, en is al op jonge leeftijd begonnen met affiliate marketing. Tpoen hij de code had gekraakt besloot hij om ook anderen zijn skills tel leren. 

Jacko Meijaard heef verschillende websites. Zijn meest bekende website is internetsuccesgids.nl. Hier schrijft hij wekelijks nieuwe blog berichten waarin hij tips deelt, over hoe je succesvol kunt zijn op het internet. Ook staat hij vermeld op bekende Nederlandse en Amerikaanse websites.

jacko meijaard 30 k per maand

De websites die hij zelf heeft deelt hij niet met het grote publiek. Hij heeft vaak genoeg meegemaakt dat zijn content werd gekopieerd.

Door een artikel in het A.D. werd ik geïnspireerd door Jacko Meijaard en besloot de online cursus van hem te gaan volgen. Jacko heeft het gepresteerd om voor zijn 30e al € 20.000,- per maand te verdienen.

Ik had nog nooit een website gemaakt , en binnen een maand had ik het voor elkaar: mijn eerste website. Na ongeveer 5 wekenn had ik mijn eerste commissie verdiend. Hartstikke trots natuurlijk en ik was (en ben nog steeds) overtuigd dat het mogelijks is om met affiliate marketing  onbeperkt geld te verdienen, oftewel een passief inkomen opbouwen.

Is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko betrouwbaar?

Zelf ben ik vanaf 2018 bezig met de affiliate marketing revolutie en heb inmiddels geregeld nauw contact met Jacko. ik spreek hem altijd bij de 10K ledenborrel en hij is gewoon net als jij en ik.

Geen kapsones, en eerder verlegen dan de goeroe uithangen. Ondanks dat hij veel geld verdiend is hij nog steeds dezelfde Jacko als toen hij dit nog niet verdiend.

wie is jacko meijaard

Ik samen met Jacko tijdens de 10k borrel

Ik ben zeker niet opgelicht door Jacko Meijaard met de aanschaf van deze cursus zoals u kunt lezen in deze revolutie review.

Mijn ervaring is dat Jacko en zijn amr cursus zeer betrouwbaar zijn. Voor 47 euro levert Jacko veel waarde met zijn programma en leer je geld verdienen met affiliate marketing.

Jacko is 10 jaar geleden begonnen met de website internetsuccesgids.nl. Op deze website plaatst hij elke week een blog over verschillende manieren om passief inkomen te verdienen. Ook deelt hij hier hoe je het beste kunt beginnen met affiliate marketing en tientallen tips over wat je wel en niet moet doen.

Daarnaast heeft hij in 2019 ook de 10K club opgericht.

Dit is een club fanatieke 'strijders die met een persoonlijk coachingstraject van Jacko en Sieto worden geholpen om te groeien naar een inkomen van 10K per maand.

Zelf ben ik ook lid geworden van deze club en dit heeft me tot een hoger level gebracht. Ik zit nog niet op de 10K maar ik weet zeker dat dit ooit nog een keer gaat gebeuren. Er zijn inmiddels meer dan 500 leden die in de 10K club zitten en op het forum al hun successen delen.

Ben je benieuwd wat je te wachten staat bij de affiliate marketing revolutie?

Hoe kun je geld verdienen met je website?

Mensen komen op je website, lezen  het artikel en klikken op de link. Zijn ze geïnteresseerd dan kopen ze het product. Verder hoef je niks te doen.

affiliate marketing revolutie review

Voordelen van affiliate marketing

 • Minimale opstartkosten. Stel je voor dat je een winkel gaat beginnen. Je bent dan al gauw € 20.000.- kwijt, zonder nog iets verkocht te hebben.
 • Affiliate marketing kun je gewoon in je vrije tijd erbij gaan doen.
 • Je hoeft niet aan klantenservice te voldoen.
 • Iedereen kan een website maken. Ik dacht eerst ook dat ik geen website kon maken. Na de cursus van Jacko had ik het binnen een week voor elkaar!
 • Vrijheid!!

Stappenplan Affiliate marketing revolutie

1. kies je onderwerp

 Kies een niche waar je veel over weet. Schrijf alvast wat onderwerpen op papier wat je straks op je website gaat plaatsen.

2. Registreer een domeinnaam en hosting

3. Start met het maken van je website? Nog nooit een website gemaakt? De affiliate marketing revolutie helpt je daarbij.

4. content schrijven.

Door middel van bloggen ga je continu over het door jouw gekozen onderwerp schrijven.

5. geld verdienen!

affiliate marketing is eigenlijk niks anders dan het promoten van iemand anders product. Verkoop je het product via jouw website, dan ontvang je een commissie die kan oplopen tot honderden euro’s!

6. bouw een mailinglijst op.

door middel van email-marketing kun je je bezoekers voor de 2e keer verleiden om toch over te gaan op een aankoop.

7. Social media

maak gebruik van social media om je website te promoten.

De affiliate marketing revolutie van Jack Meijaard kan je helpen met bovenstaand stappenplan. Met duidelijke video’s wordt je alles stap voor stap uitgelegd. Ik heb het ook gedaan en heb nu een website die steeds meer bezoekers krijgt wat uiteindelijk kan leiden tot meer sales.

De affiliate marketing revolutie van Jack Meijaard kan je helpen met bovenstaand stappenplan.  Met duidelijke video’s wordt je alles stap voor stap uitgelegd. Ik heb het ook gedaan en heb nu een website die steeds meer bezoekers krijgt wat uiteindelijk kan leiden tot meer sales.

Lees hier het verhaal van Jelle die ook de cursus van Jacko heeft gevolgd

Welke producten kun je allemaal promoten?

bol.com

Zelf werk ik samen met verschillende bedrijven. Ik werk onder andere samen met Bol.com. Van iedere aankoop die iemand doet via mijn websites ontvang ik 8% commissie. Stel je voor dat iemand via mijn link op bol.com komt en vanaf daar gaat doorzoeken naar een ander product om uiteindelijk iets te verkopen dan krijg ik ook 8%. Dit komt doordat er een cookie achterblijft zodat ze weten dat ik ze naar bol.com heb gestuurd.

Ik zit nog steeds te wachten tot dat iemand het duurste product op bol.com koopt (Dit is een sauna geloof ik van € 4000.-) Dat zijn de leukste commissies, haha!

Paypro

Om te starten kun je het beste beginnen met paypro. Dit bedrijf is een soort tussenpersoon tussen jou en de koper. Een voorbeeld van een paypro product vind je hier. Keer wel gelijk terug naar dit artikel want ik wil je nog veel meer vertellen.

Wanneer je op de link hebt geklikt kwam je op de website van Fred’s bouwtekeningen. Dit programma kun je aanschaffen voor €67.- Als affiliate ontvang jij € 27.-! en daar hoef je verder niets voor te doen. Geen administratie en dergelijke!

Tradetracker

Tradetracker werkt samen met verschillende bedrijven. Een zeer ruime keuze, en goede verdiensten!

meld je hier alvast aan bij tradetracker, of neem even een kijkje

Coolblue

Ook coolblue heeft een affiliate programma. Stel je voor dat je laptops wilt gaan verkopen of televisies, dan is dit een heel leuk iets om te gaan promoten

Wat staat je allemaal te wachten in de affiliate marketing revolutie?

De cursus affiliate marketing is opgebouwd uit zeven modules. Ze behandelen verschillende aspecten van affiliate marketing en geven ook instructies over het opzetten van een WordPress-blog voor affiliate marketing.

Daarnaast begint deze cursus met een introductie die je helpt om je voor te bereiden om aan de slag te gaan.. Het is zo ontzettend motiverend, Jacko laat precies zien wat er allemaal bij komt kijken als je als newbie gaat starten.

De uitgebreide gids voor affiliate marketing leert je hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing door digitale producten te promoten en fysieke producten.

Elke module is weer opgebouwd uit een aantal pagina’s met video’s. Jacko bespreekt hier alle belangrijke onderwerpen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Hieronder volgt een overzicht van hoe de cursus is opgebouwd:

affiliate marketing revolutie review

Stap voor stap leer je het volgende:

 1. Wat is affiliate marketing en hoe kun je er geld mee verdienen?
 2. Waarom is dit het perfecte verdienmodel?
 3. Het opzetten en structureren van een website i
 4. Hoe je jouw websites kunt optimaliseren en automatiseren
 5. Hoe SEO werkt en hoe je hoog scoort in de zoekresultaten van Google
 6. Geld verdienen via Facebook
 7. Hoe kun je met een mailinglijst nog meer verdienen?
 8. En nog veel meer…

Bij aanschaf van de affiliate marketing revolutie krijg je toegang tot alle modules en instructievideo's, inclusief een extra module over het outsourcen van je teksten. Dus als je op zoek bent naar iets als dit, is dit misschien perfect voor u. 


Een passief inkomen opbouwen met affiliate marketing?

De affiliate marketing revolutie is de meest uitgebreide cursus van Nederland. Spotgoedkoop en je kunt 24 uur per dag sparren in de community. Meer dan 15000 mensen zijn je inmiddels al voorgegaan!

Wat is het Internetsuccesgids forum?

Met meer dan 15.000 leden en een levendige online community is het forum van de Internet Succesgids het grootste forum van Nederland België voor affiliate marketing. .

U krijgt direct toegang tot dit forum wanneer u het online product de affiliate marketing revolutie koopt.

Op het Affiliate Marketing forum vinden er tal van discussies plaats tussen beginners en experts. Je hebt dus altijd antwoord op je vragen. Of door Jacko, of door andere Affiliates.

Er zijn veel actieve en succesvolle mensen in de affiliate marketing industrie. Ze delen tips, trucs en inzichten uit hun eigen ervaring en informatie die je misschien nog niet hebt.

Het forum bestaat uit allemaal gelijkgestemden. Al deze mensen zijn actief bezig met affiliate marketing. Het internetsuccesgids forum is een waardevolle manier om energiek en gemotiveerd te blijven als het even een keer niet zo lekker gaat met je business. Je vindt er veel steun, maar ook inspiratie en advies.

Het internet-succesgidsforum alleen is meer waard dan de 47,- die je betaalt voor de AMR.

Gebruik dit waardevolle forum dus in je voordeel. Zit je vast, heb je geen inspiratie of motivatie, of heb je advies nodig van een collega affilate dan staan ze voor je klaar.

Je hebt hiermee dus gelijk een helpdesk van 15000 mensen tot je beschikking!

De positieve -en negatieve punten van de Affiliate Marketing Revolutie

Voordat ik zelf begon aan deze cursus, had ik geen flauw idee over affiliate marketing en hoe het werkt. Uit de cursus van Jacko Meijaard heb ik een aantal positieve punten opgemerkt die ik met je wil delen. Ik kom ook vaak punten tegen die ik niet leuk vind aan een product.

De één kan dit als een nadeel zien, terwijl de ander de situatie in zijn voordeel kan gebruiken. Ik vond de cursus Affiliate Marketing Revolutie gemakkelijk door te komen en kwam geen grote tegenslagen tegen.

d

positief 

 • Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een succesvol affiliate marketing bedrijf te starten dat vol zit met tips, trucs en hacks
 • Een stappenplan voor het succesvol bouwen van je websites:De Affiliate Marketing Revolutieis de perfecte manier voor iedereen die online geld wil verdienen door gebruik te maken van de nieuwste, meest up-to-date marketing- en strategieën voor het genereren van inkomsten. 
 • Het bevat praktische tips, trucs, tools en tactieken waarmee je je affiliate-inkomsten kunt verhogen, zonder dat het je veel gaat kosten.
 • Je kunt gemakkelijk aan de slag met deze cursus zonder een technische achtergrond.
 • De prijs-kwaliteitverhouding vind ik goed. De cursus Affiliate Marketing Revolutie bevat een uitgebreid plan voor het bouwen van je winstgevende website.
 • Toegang tot het grootste marketingforum van Nederland en België, met meer dan 15.000 leden. 

negatief

 • Als je je eigen affiliate marketing website wilt maken, dan is dit de juiste cursus voor je. Als je op zoek bent naar algemene informatie over affiliate marketing, kun je misschien beter ergens anders kijken. Deze cursus is dan meer geschikt voor je. Deze ligt qua prijs dan ook wel een stuk hoger dan de cursus van Jacko Meijaard.
 • Houd er rekening mee dat dit geen snelle manier is om inkomsten te genereren. Je zult veel tijd in je websites moeten steken om succesvol te zijn.
 • Je moet Google de tijd geven om je website te vinden.
 • Om een kans te hebben om gelezen te worden en om  op Google te ranken, moeten je artikelen grondig en diepgaand zijn. Als je slechts een paar zinnen samenvoegt om een kort artikel te maken, zal dit geen significante wijzigingen aanbrengen in je SEO-ranglijst. Net als dit artikel, ik probeer zoveel mogelijk waarde te geven om jou ervan te overtuigen of de affiliate marketing revolutie iets voor je is. (of juist niet) 

Conclusie affiliate Marketing revolutie review

Wanner je wilt gaan starten met de cursus staat je heel wat te wachten. Het is een online videocursus, die je thuis of waar dan ook in je eigen tempo kunt gaan volgen.

Je krijgt toegang tot het online forum waar meer dan 15000 leden antwoord kunnen  geven op al je vragen. Het is allemaal zo actief dat je vaak al binnen een uur antwoord hebt

Je hebt in het totaal 78 videolessen, en het leuke is dat het op een hele goede manier wordt uitgelegd door Jacko. snap je iets niet, dan bekijk je gewoon de video nog een keer.

Jacko Meijaard is ook een heel open persoon en maakt er geen geheim van dat hij heel veel geld verdient met affiliate marketing. Hij gunt iedereen dit en is ook dagelijks aanwezig op het forum.

Heb je verder nog vragen over affiliate marketing? Laat een reactie achter, dan neem ik contact met je op.

Veel gestelde vragen over affiliate marketing

We zijn nu aan het einde van deze review over de affiliate marketing revolutie. Tot slot heb ik nog een aantal veel gestelde vragen over de AMR en over affiliate marketing. In onze kennisbank vind je ook nog veel informatie over affiliate marketing

Voor wie is deze affiliate marketing cursus aan te raden?

De affiliate marketing revolutie is een echte beginnerscursus. Heb je nog nooit een website gemaakt? Dan is dit de juiste training voor je

Is er een niet goed geld terug garantie?

Absoluut. Mocht het nu zo zijn dat het toch niet iets voor je is dan kun je zonder problemen je geld terug krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is Jacko even een e-mail sturen. Dan komt het helemaal goed!

Ik heb nog nooit een website gebouwd en denk dat ik er geen verstand van heb

Ook ik had nog nooit een website gemaakt en heb nu meerdere websites. Je leert het allemaal stap voor stap in uitgebreide video's 

Kun je een passief inkomen verdienen met affiliate marketing

Absoluut! Denk echter niet dat dit gebeurd in een paar weken. Dat heb je met geen enkel verdienmodel. Laat je niet gek maken door allerlei fantasieverhalen van mensen die in een paar week tijd tonnen met geld verdienen met affiliate marketing

Waarom is de affiliate marketing revolutie zo spotgoedkoop?

Dat je voor maar 47,- een uitgebreide cursus krijgt van dit niveau vindt ik zelf ook onbegrijpelijk. En dan gaat er ook nog een commissie af voor de affiliates die dit promoten. Ook dit is een blog die gepromoot wordt. Jij betaald er geen cent extra voor, en diegene die het promoot ontvangt een kleine commissie. Dat is dus affiliate marketing!

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>