affiliate marketing revolutie review 2021
02 april 2019 
5 min. leestijd

affiliate marketing revolutie review 2021

Ken je de affiliate marketing revolutie al? Lees de review 2021 in dit artikel!

Met de affiliate marketing revolutie leer je hoe je heel erg gemakkelijk geld kunt verdienen met je website. ik doe het ook en dit gaat eigenlijk hartstikke goed! Ik ben al enige tijd bezig met online marketing. Dit doe ik met affiliate marketing en ben de laatste tijd ook bezig met allerlei programma’s waar je gratis of met een klein startbedrag een passief inkomen mee kunt opbouwen.

Jacko Meijaard

Door een artikel in het A.D. werd ik geïnspireerd door Jacko Meijaard en besloot de online cursus van hem te gaan volgen. Jacko heeft het gepresteerd om voor zijn 30e al € 20.000,- per maand te verdienen.

Ik had nog nooit een website gemaakt , en binnen een maand had ik het voor elkaar: mijn eerste website. Na ongeveer 2 maanden heb ik mijn eerste commissie verdient. Hartstikke trots natuurlijk en ik was (en ben nog steeds) overtuigd dat het mogelijks is om met affiliate marketing  geld te verdienen.

Wat is de affiliate marketing revolutie?

Met affiliate marketing promoot je iemand anders zijn producten. Hiervoor krijg je een commissie. Je hebt dus eigenlijk een webshop zonder eigen voorraad. Dus je hoeft eigenlijk niet te investeren! Hartstikke mooi en gemakkelijk toch?

Het enige wat je kwijt bent aan kosten zijn je hosting en een domeinnaam. Je kunt allerlei producten gaan promoten. Zelf heb ik deze website, een website over gezonde voeding, En heb momenteel twee websites in aanbouw. En ja…….Ik verdien er geld mee!

Geld verdienen met je website!

Mensen komen op je website, lezen  het artikel en klikken op de link. Zijn ze geïnteresseerd dan kopen ze het product. Verder hoef je niks te doen.

Voordelen van affiliate marketing

  • Minimale opstartkosten. Stel je voor dat je een winkel gaat beginnen. Je bent dan al gauw € 20.000.- kwijt, zonder nog iets verkocht te hebben.
  • Affiliate marketing kun je gewoon in je vrije tijd erbij gaan doen.
  • Je hoeft niet aan klantenservice te voldoen.
  • Iedereen kan een website maken. Ik dacht eerst ook dat ik geen website kon maken. Na de cursus van Jacko had ik het binnen een week voor elkaar!
  • Vrijheid!!

Wil je weten hoe ik affiliate marketing toepas op social media? het is echt heel erg simpel!

Stappenplan Affiliate marketing revolutie

1. kies je onderwerp
Kies een niche waar je veel over weet. Schrijf alvast wat onderwerpen op papier wat je straks op je website gaat plaatsen.

2. Registreer een domeinnaam en hosting

3. Start met het maken van je website? Nog nooit een website gemaakt? De affiliate marketing revolutie helpt je daarbij.

4. content schrijven.
Door middel van bloggen ga je continu over het door jouw gekozen onderwerp schrijven.

5. geld verdienen!
affiliate marketing is eigenlijk niks anders dan het promoten van iemand anders product. Verkoop je het product via jouw website, dan ontvang je een commissie die kan oplopen tot honderden euro’s!

6. bouw een mailinglijst op.
door middel van email-marketing kun je je bezoekers voor de 2e keer verleiden om toch over te gaan op een aankoop.

7. maak gebruik van social media om je website te promoten.

De affiliate marketing revolutie van Jack Meijaard kan je helpen met bovenstaand stappenplan.  Met duidelijke video’s wordt je alles stap voor stap uitgelegd. Ik heb het ook gedaan en heb nu een website die steeds meer bezoekers krijgt wat uiteindelijk kan leiden tot meer sales.

Lees hier het verhaal van Jelle die ook de cursus van Jacko heeft gevolgd

banner affiliate marketing

Welke producten kun je allemaal promoten?

bol.com

Zelf werk ik samen met verschillende bedrijven. Ik werk onder andere samen met Bol.com. Van iedere aankoop die iemand doet via mijn websites ontvang ik 8% commissie. Stel je voor dat iemand via mijn link op bol.com komt en vanaf daar gaat doorzoeken naar een ander product om uiteindelijk iets te verkopen dan krijg ik ook 8%. Dit komt doordat er een cookie achterblijft zodat ze weten dat ik ze naar bol.com heb gestuurd.

Ik zit nog steeds te wachten tot dat iemand het duurste product op bol.com koopt (Dit is een sauna geloof ik van € 4000.-) Dat zijn de leukste commisssies, haha!

Paypro

Om te starten kun je het beste beginnen met paypro. Dit bedrijf is een soort tussenpersoon tussen jou en de koper. Een voorbeeld van een paypro product vind je hier. Keer wel gelijk terug naar dit artikel want ik wil je nog veel meer vertellen.

Wanneer je op de link hebt geklikt kwam je op de website van Fred’s bouwtekeningen. Dit programma kun je aanschaffen voor €67.- Als affiliate ontvang jij € 27.-! en daar hoef je verder niets voor te doen. Geen administratie en dergelijke!

Tradetracker

Tradetracker werkt samen met verschillende bedrijven. Een zeer ruime keuze, en goede verdiensten!

meld je hier alvast aan bij tradetracker, of neem even een kijkje

Coolblue

Ook coolblue heeft een affiliate programma. Stel je voor dat je laptops wilt gaan verkopen of televisies, dan is dit een heel leuk iets om te gaan promoten

Starten met de affiliate Marketing revolutie

Wanner je wilt gaan starten met de cursus staat je heel wat te wachten. Het is een online videocursus, die je thuis of waar dan ook in je eigen tempo kunt gaan volgen. Je krijgt toegang tot het online forum waar meer dan 5000 leden antwoord kunnen  geven op al je vragen. Het is allemaal zo actief dat je vaak al binnen een uur antwoord hebt

Je hebt in het totaal 78 videolessen, en het leuke is dat het op een hele goede manier wordt uitgelegd door Jacko. snap je iets niet, dan bekijk je gewoon de video nog een keer. Jacko Meijaard is ook een heel open persoon en maakt er geen geheim van dat hij heel veel geld verdient met affiliate marketing. Hij gunt iedereen dit en is ook dagelijks aanwezig op het forum.

Heb je verder nog vragen over affiliate marketing? Laat een reactie achter, dan neem ik contact met je op.

Geld verdienen met affiliate marketing? Klik hier voor meer informatie of om je alvast aan te melden

 

Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet. Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen. Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek! See you at the top!
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!