Op ‘auto pilot’ mensen inschrijven met AI Marketing?

  • Home
  • /
  • Op ‘auto pilot’ mensen inschrijven met AI Marketing?

Op auto-pilot nieuwe inschrijvingen met AI Marketing?

Inmiddels zijn er heel erg veel mensen die een account hebben met AI marketing. Ik doe het net even iets anders. Ik had je nu gelijk de inschrijflink kunnen geven, maar die krijg je nog even niet. 

Ik kan mensen onder je inschrijven wat je heel erg veel voordelen kan opleveren

  • je bouwt automatisch een team. Uiteraard mag jezelf ook mensen inschrijven hoor. Des te groter je team des te groter je verdiensten.
  • Zodra je mensen onder je hebt staan worden je verdiensten ook hoger. omdat je van iedere inschrijving een kleine commissie ontvangt. 
  • Je 'balken' in inb.network gaan lopen. Het kan maar zo gebeuren dat je dan uiteindelijk een leuke bonus gaat ontvangen.
  • Network marketing is samenwerken. Dit is een win-win situatie voor iedereen. 
  • Je gaat uiteindelijk van iedere persoon die onder je staat PRTN ontvangen. Dit zijn de commissies die je kunt uitbetalen of weer aan je robot toevoegen.(1 PRTN is 1 dollar waard!)

Het 3-3-3 systeem is de beste manier om bonussen binnen te halen

Nu vraag jij je misschien af hoe je dan wordt geplaatst. Ik werk volgens het principe van het 3-3-3 systeem. Onder iedere persoon zet ik drie mensen waar dan per persoon ook weer drie mensen onder komen. Op deze manier wordt je eerder geselecteerd voor het bonus programma van INB Network

GAAF HE!

Samen naar de top?

verdienwijzer (Geert Louters) werkt samen met een groep zeer ervaren netwerkers. Deze experts in network marketing draaien net als ik, jaren mee in deze wereld en kennen de klappen van de zweep. 

Wij zijn van het principe "samenwerken". Vandaar dat wij alleen maar met deze beproefde methode werken om elkaar te helpen. 

Niet iedereen heeft de kennis en ervaring om een team te bouwen. Wij gelukkig wel! En daarom helpen we jou een handje.

Verwacht geen wonderen dat er gelijk honderden mensen onder je komen te staan. Maar ieder teamlid die je gratis van ons krijgt is mooi meegenomen toch?

bonussen tot wel $5.000.000

Het bonus programma is zeer lucratief. Bekijk het maar eens en oordeel zelf.

Door onze constructie is de bonus van $100 voor iedereen haalbaar.


Ga jezelf ook actief aan de slag? Vraag me naar de tactiek hoe je dit het beste kunt doen. 

Je leven kan dan wel eens een totaal andere wending krijgen

Samen aan de slag? Neem NU contact met me op

>