Ai marketing casestudy: Van $100 inleg naar meer dan $1000 per maand!

15/12/2020

minuten leestijd

Door:

Welkom bij de AI Marketing casestudy. In deze blog laat ik jullie stap voor stap zien wat er mogelijk is met dit verdienmodel.

Op zaterdag 12 december 2020 ben ik officieel begonnen met AI marketing. AI Marketing is een marketbot die 24/7 geld voor me gaat verdienen. Het is nieuw in Nederland en ik ben er zo gigantisch blij mee!

Ik heb er een Blog over geschreven waar de uitleg over dit programma te vinden is. Deze casestudy is dus een blog die nooit eindigt. Zal het de langste blog worden die er ooit gemaakt is? We gaan ons best doen in ieder geval!

Ik laat jullie periodiek zien wat er allemaal kan gaan gebeuren als je op een slimme manier met AI marketing gaat starten. 100% transparantie, en eerlijke cijfers. Ik ben bereid om jou ook op gang te helpen zodat jij dit ook kunt bereiken.

Lees snel verder…

De tussenstand van mijn weg naar financiële vrijheid

Ik vindt het hartstikke tof om mijn road to freedom hier met jullie te delen. Alle resultaten zijn dus inzichtelijk en ik hoop dat je dan automatisch meer inzicht krijgt in dit geweldig programma.

Hieronder zie je de grafiek die continu wordt bijgewerkt.

ai marketing casestudy

 

12 december. Mijn start met AI Marketing

Eigenlijk was ik al begonnen op 4 december. Toen heb ik me wel alvast aangemeld, maar verder nog niks gedaan. Ik heb heel veel research gedaan om te kijken of dit wel een goed bedrijf was.

Een paar dagen later had ik mijn besluit genomen. Starten met AI Marketing. Met $100,- ik was er klaar voor, en toen had ik een probleem: “Wat was ook alweer de pincode van mijn creditcard?”

Uiteraard was na een paar pogingen mijn  creditcard geblokkeerd en kon ik contact opnemen met de bank. 12 december poging 2 en deze keer ging het goed. Nu moest ik 2 tot 3 dagen wachten tot dat mijn robot (ik noem mijn robot Daisy) wordt geactiveerd.

15 december. Mijn eerste verdiensten met AI marketing!

Op 14 december steeds maar kijken in mijn account, nog niet geactiveerd. Ik ben een ongeduldig type, sorry daarvoor. 15 december weer gekeken om 16:00 uur: nog niks!

Had ik wat fout gedaan? ’s avonds weer gekeken rond 21:00 en ja hoor! Daisy was geactiveerd en mijn eerste geld is verdiend!

ai marketing casestudy

En het leuke is, hier hoef ik dus niets voor te doen! Drie sales met een waarde van 8,16 $ !. Wanneer je kijkt in je backoffice kun je ook nog eens zien bij welke bedrijven ik dit heb binnen gehaald:

Het leuke is dat je met AI marketing ook nog weer eens korting kunt krijgen in webshops.

17 December – de opbrengst is verdubbeld!

AI marketing begint verslavend te worden. Het eerste wat ik doe tegenwoordig om gelijk te kijken ’s morgens of er alweer wat binnen is. Harstikke fout, maar dat komt door mijn enthousiasme.

Dit moet ik afleren, Ik weet dat de robot is gevoed met mijn inleg en dat hij hard aan het werk is. Toch is  mijn saldo alweer verdubbeld. Het staat nu op 20.68$ Ik ben meer dan tevreden. Het leuke is ook dat ik het besef heb dat dit op autopilot gaat.

ai marketing casestudy

Tot dusver in twee dagen een cashback van 20,68% Dat krijg je bij de bank niet! Je kunt nu zien dat de advertenties over de hele wereld draaien. Het is een sale van Jamalon. Dit is een Arabische boekenwinkel. Best wel grappig eigenlijk.

De andere sale is wederom van een kledingwinkel: Simple dress. Dit is een kledingwinkel uit Londen.

Trouwens, gisteren heb ik contact gehad met een vrouw uit Frankrijk. Ze is begonnen in maart met 150,- $ Ze heeft een team gebouwd en is continu aan het compounden geweest.

op onderstaande screenshot is het resultaat van haar gebouwd. Dit is dus echt alleen met teamopbouw en compounden. Bouw je geen team, dan is het resultaat natuurlijk veel lager.

ai marketing casestudy

Wat een gruwelijk bedrag he?

19 december Wat zal nu de tussenstand zijn?

We zijn weer twee dagen verder en het gaat nog steeds lekker. Gisteren was er eerst even een dipje Mijn robot had maar $1,32 opgeleverd. Omdat ik nog maar net bezig ben met AI marketing schrok ik hier best wel van.

Dit kan gewoon gebeuren, soms heeft je robot een mindere dag en ik neem die mindere dag gewoon voor lief. Niks aan de hand dus, komt helemaal goed.

ai marketing casestudy

In onderstaande afbeelding zie je heel er duidelijk dat er een dipje is geweest. Maar dit is weer helemaal goed gekomen.

ai marketing casestudy

Omdat alles inzichtelijk is kijk ik altijd waar de Sales vandaan komen. Zelfs in coronatijd een sale van kiwi.com, waar je goedkope vliegtickets kunt kopen!

Ondertussen schrijf ik dagelijks mensen in die ook op deze manier geld willen verdienen. AI marketing heeft een geweldig compensatieplan. Je ontvangt 5% van de inleg van iedereen die zich via jouw link inschrijft.

Uiteindelijk wordt dit meer en staan er geweldige bonussen op je te wachten. Dit is de moeite waard dus.

Ontdek hier waarom je bij AI marketing moet herinvesteren

24 december, We zijn iets meer dan een week bezig.

Na één week is de tussenstand $ 57,94! Dit betekend dat ik volgende week rond dit tijdstip mijn inleg al heb terugverdient. Dit hangt uiteraard wel van een aantal factoren af. Iedere robot van AI marketing werkt anders. De robot van één van mijn teamleden gaat sneller als die van mij.

Dit heeft allemaal met algoritmes te maken. Misschien heeft een andere robot net even andere adverteerders? Ik weet het niet.

Geduld wordt uiteindelijk beloond.

Het werkt dus allemaal, dus ik heb mijn voor mijn vrouw ook maar gelijk een account geopend. Na 48 uur begon ook haar bot te draaien en die ging gelijk als een speer. In twee dagen tijd is het saldo al $ 20,27.

Ik ben met haar account begonnen met een cadeau cheque van AI Marketing van $50,-. Deze moet je van je winsten wel terugbetalen. Lees hier de voorwaarden maar eens 

Vanochtend heb ik de robot toch maar extra gevoed met $100.-. Wanneer de robot meer voeding krijgt gaat hij (of zij) harder voor je werken. Dit duurt 48 uur en dan denk ik dat deze robot ook hard aan het werk gaat voor me.

ai marketing casestudy

31 december, Mijn inleg ruimschoots terugverdiend!

Het is 31 december, de laatste dag van het jaar alweer. En ik heb goed nieuws! Op 14 december ben ik begonnen met $100,- en mijn inleg heb ik nu al ruimschoots terugverdiend! 

De teller staat nu op $115.- Het werkt dus, en ik ben meer dan tevreden. Je ziet echt ups en downs met de dagen. De ene dag verdien je meer dan de andere dag.

Het account van mijn vrouw gaat helemaal als een speer. Ze is begonnen op 21 december met een waardebon van $50,- en $100,- inleg. bij haar staat de teller al op $88,80!

Zo kun je zien dat iedere robot anders is. De één werkt sneller dan de ander. Hieronder zie je statistieken van Irene haar account waar je kunt zien dat er iedere dag een andere opbrengst is.

ai marketing casestudy

8 januari: Boven de $200,-!

En we zijn weer een paar dagen verder en ik heb weer een mijlpaal. De grens van $200,- is bereikt. Toch wel heel bijzonder dat binnen een maand mijn inleg gewoon is verdubbeld.

Ik moet er wel bij zeggen dat er ook een gedeelte bij zit met teamopbouw. Door een team te bouwen heb ik $57,- aan bonussen extra aan mijn robot toegevoegd. Wanneer je robot meer geld heeft werkt de robot ook harder.

Er is ook al $8,80 terug aan cashback. Dit ga ik uiteraard herinvesteren.

Als je gaat starten met AI marketing dan is het super belangrijk dat je mensen goed inschrijft. Ik help andere met hun inschrijvingen en plaats mensen onder mensen.

Mijn downlines hebben daar voordeel van, maar ik ook. Networkmarketing is samenwerken anders werkt het systeem niet. Als jij je inschrijft help ik jou ook! Deal?

De laatste dagen heb ik er topdagen bij van $20,- per dag. Wat moet dat over een jaar wel niet zijn!

16 januari: De robot dendert maar door!

We zijn nu een maand bezig ( begonnen op 14-12-2020) en het is net of de opbrengsten steeds hoger worden. Dit komt uiteraard ook door het compounden. Alle cashback wat ik heb opgespaard komt nu vrij en dit geef ik weer terug aan mijn robot.

Wanneer de robot meer “te eten” krijgt werkt de robot ook harder. De teller staat nu op $ 306,-. Ruim $100,- meer dan de vorige update.

Gisteren even een dagje van $30,-. Dat is wel leuk wakker worden. Hoeveel zal dit wel niet over een jaar zijn?

6 februari – een hele mooie update!

Mijn verdiensten zijn inmiddels gestegen naar $ 478.-! Dit ondanks het feit dat de robot een paar dagen minder verdient heeft voor me. Er zaten dagen bij van een paar dollar en ik heb onderzocht hoe dit kon. Je robot gebruikt iedere dag een klein beetje van je budget.

Mijn cashback wat steeds vrijkomt her investeer ik weer aan mijn robot. Het geld wat ik mijn robot in het begin had gegeven was bijna op en daar door werkt je robot minder hard. Eigenlijk logisch!

Ondertussen was er weer cashback vrijgekomen en dit heb  ik allemaal weer toegevoegd aan mijn robot, Hij draait weer als een tierelier.

Een bonus van $100 en $500 op één dag!

Wanneer je een team bouwt met AI Marketing kun je dus nog meer verdienen. Ik schrijf dus mensen in en ontvang daar punten voor. Niet iedereen houd ervan om een team te bouwen dus ik bouw ook team voor de mensen die onder mij staan ingeschreven.

Starten met AI marketing maar geen team bouwen? Laten we connecten en dan kan ik je helpen!

Het voordeel is dat diegene waar ik een team voor bouw dat je een win-win situatie krijgt. Ik wordt er beter van maar de teamleden ook. Zij ontvangen ook punten waardoor er meer budget vrijkomt om je robot te voeden.

Anyway… Ik dwaal af. Dinsdag heb ik mijn eerste bonus ontvangen van $100,-. Superblij natuurlijk! Nog een uur laten had ik mijn volgende bonus van $500,- ook al te pakken!

Ik stond perplex! Ik had het zelf niet eens door. Die $100,- bonus heb ik gelijk weer toegevoegd aan mijn robot. De $500,- bonus laat ik misschien wel uitbetalen. Daar wil ik nog even over nadenken.

Nu ga ik hard aan het werk om de volgende bonus van $1500,- ook binnen te halen!

ai marketing casestudy

Nog even een korte uitleg over bovenstaand screenshot:

 • ik ben op 14 december begonnen met een reclamebudget van $100,-. Op deze afbeelding staat echter een reclamebudget van $507,40. Hoe kan dit? Dit is alle vrijgekomen cashback en opbrengsten uit teamopbouw. Wanneer je robot meer geld heeft gaat je robot ook harder werken.
 • Bij cashback staat 478,23. Dit zijn mijn verdiensten dus, Een groot gedeelte staat nog op pending maar dat komt vanzelf vrij.

Mijn strategie is om de komende vier maanden al mijn verdiensten te herinvesteren. Daarna ga ik iedere week wat laten uitbetalen. Een gedeelte van mijn opbrengsten ga ik herinvesteren en een gedeelte ga ik compounden.

Op deze manier blijft mijn robot stabiel.

Over drie week volgt de komende update. Ik denk dat ik dan misschien wel de magische grens van $750,- heb aangetikt!

18 februari; De robot van AI marketing gaat steeds harder werken!

Tjonge! Ik word steeds blijer! Het bedrag van $800,- heb ik vandaag aangetikt. Mijn robot is keihard aan het werk van me. Ik heb er dagen bij dat ik bijna $50,- per dag verdien.

Wil je weten hoe dat komt? De kracht van compounden. Ik heb nog steeds niets eruit gehaald en herinvesteer iedere keer mijn cashback die vrijkomt. Op deze manier blijf ik de robot voeden en werkt hij (of zij) harder voor me.

ai marketing casestudy

Mijn bonus van $100,- heb ik ook weer toegevoegd en de punten die ik opbouw met een team bouwen voeg ik ook steeds weer toe aan mijn  robot.

korte uitleg:

ai marketing casestudy
 • Robotstatus: Hij is aan het werk voor me.
 • Cashback: de verdiensten van mijn robot. Ik moet er wel bij zeggen dat er nog een bedrag in “pending” staat.
 • Reclamebudget: Ik ben begonnen met $100,-. Door iedere keer mijn cashback en mijn punten ( teamopbouw) te herinvesteren heeft mijn robot meer te eten en werkt de robot harder.
 • Winst: dit is het winstpercentage.

Officieel moet ik mijn reclamebudget – de inleg + mijn cashback bij elkaar optellen om te beoordelen wat mijn winst is. Ik hou het iets simpeler en realistischer.

De volgende update komt als de de grens van $1000,- heb bereikt. Dit zal wel  niet meer zolang duren!

28 februari! Een bijzondere update!

Ik heb vandaag een hele bijzondere update. Ik heb niet alleen de grens van $1000,- bereikt. Ondertussen ben ik de $1200,- al gepasseerd! Echt vetgaaf dit. Ik heb de eerste uitbetalingen gedaan om dit heuglijke feit te vieren. De uitbetalingen heb ik gedaan in BTC en ik had het binnen 24 uur binnen.

ai marketing casestudy

Vanaf nu ga ik dan ook de ene week laten uitbetalen en de andere week herinvesteren om de robot nog meer te laten verdienen.

Leer hier hoe je een team moet bouwen met AI marketing>>>

13 maart 2021: € 1775,15!

Wanneer je kijkt naar de vorige updat zie je dat er in een paar weken alweer $500,- is bijgekomen. De robot verdient zelfs geld voor me als ik slaap!

Het gaat maar door en door. Inmiddels is de tussenstand 1775,15 dollar aan cashback!  Vanaf deze week heb ik ook een andere strategie. Mijn robot is nu lekker stabiel en ik ga de ene week uitbetalen en de week daarna herinvesteren.

Deze week heb ik $175,- laten storten op mijn BTC adres.

Weer verschillende mensen zijn ingestapt en ik heb ze wegwijs gemaakt in hun dashboard via Zoom.

Wist je wel dat ik anderen help om een team te bouwen? ik schrijf mensen onder je refferal link in zodat jij extra punten ontvangt! Neem dan wel eerst even contact met me op als jij dat ook wil!

Ook mijn teamleden zijn tot dusver allemaal super tevreden. Het is echt een mooi bedrijf, en bij hun is het ook al een verslaving om continu te kijken  waar het saldo opstaat.

17 april: Er is een hoop gebeurd!

Een update die wat later is gekomen. Er is de afgelopen weken heel veel gebeurd! Vlak na de laatste update van 13 maart ben ik mijn smartphone verloren. Wat heeft dit nu te maken met mijn robot?

Nou… Heel veel zelfs. Ik had mijn account beveiligd met Google autheniticator, ook omdat er in mijn account best wel veel geld staat. Als je Google authenticator gebruikt dan moet je de code die daarbij hoort opschrijven. En laat ik dat nu niet gedaan hebben.

Oftewel, ik kon niet meer in mijn account komen. Ik had contact opgenomen met support en daar komt een hele procedure bij kijken:

 • een copie van je I.D.
 • Een selfie maken met een A4 in je hand dat je wel de ware persoon bent
 • Een selfie met je paspoort in je hand
 • …. en nog veel meer om te kijken of ik geen fraude pleeg

Dit is een paar keer fout gegaan, deels door mezelf en deels door support. Verder hebben ze me prima geholpen maar het ging niet van een leien dakje, Zo kun je zien dat ze er wel goed mee omgaan om fraude te voorkomen.

TIP: Ga je Google authenticator gebruiken, pas dan goed op je code die je dan ontvangt!

Drie week later kon ik weer in mijn account komen en ik schrok me dood!

 • 825 dollar cashback verdiend.
 • Een bonus van 1500 dollar
 • 1000 dollar verdiend door teamopbouw!

In drie week meer dan 3000 dollar verdiend! WOW!

En wat me opviel toen ik mijn account opende  was dat mijn robot stil stond. Het reclamebudget was verbruikt. Normaal gesproken herinvesteer ik de ene week en de andere week ben ik aan het compounden.

Maarja, ik heb van mijn bonus gelijk 1000 dollar teruggestort naar mijn robot zodat mijn bot weer aan het werk kan voor mij.

Ondertussen heeft mijn robot 2509.68 dollar voor me verdiend! Alleen mijn robot dus. Dit is exclusief bonussen door teamopbouw. Als ik die meetel kom ik in de buurt van 5000 dollar ongeveer!

ai marketing casestudy

13 mei! De robot gaat als een tierelier!

Ik heb besloten om vanaf nu maandelijks een update te gaan doen. Er is de laatste maand ook gigantisch veel gebeurd. Ik ben nu al drie week lang iedere week aan het cashen! Ik sleep er momenteel ongeveer $1000,– uit per week.

ai marketing casestudy

De strategie die ik heb gebruikt werkt dus!

 • De eerste maanden continu al je verdiensten herinvesteren.
 • Een groot team bouwen wat zich nu continu dupliceert.
 • Nieuwe inschrijvers goed begeleiden zodat ze zich happy voelen met mij als upline. Zodoende gaan zij straks ook veel geld verdienen met hun bot en ook een groot team bouwen.

ondertussen heb ik alweer twee bonussen te pakken, eentje van $2500 en eentje van $5000,-. Dit zijn gewoon absurde bedragen. En door hard te werken en te netwerken kan dit jou ook lukken.

Bijna weer een bonus!

De bonus van $10.000 zit er inmiddels ook aan te komen.

Alles wat ik binnenkrijg aan bonussen gaat weer terug naar de robot. Ik heb het al eerder verteld in deze monsterblog: Des te meer geld ” de robot heeft-des te harder de robot voor je gaat werken”.

Uitbetalen doe ik via BTC. Ik heb een wallet aangemaakt in Exodus en vanaf daar laat ik het uitbetalen via Bitvavo.

Maak hier een account aan bij Bitvavo en handel de eerste 1000,- gratis (actie)>>>>

Het is gewoon een fijn gevoel dat AI marketing mijn nieuwe tuin gaat betalen

Ik ben ook ontzettend blij dat mijn teamleden nu ook de eerste bonussen te pakken hebben. Dat geeft mij een supergoed gevoel. Financiele vrijheid voor mensen die hier ook hard voor gewerkt hebben.

ai marketing casestudy

Zodra ik mijn tuin klaar heb zet ik een foto ervan in deze blog!

En wat ik nog even wil vertellen: Mijn robot verdient nu dagelijks tussen de $175 en $275 per dag voor me. Allemaal cashback wat over een tijdje vrijkomt.

23 mei: De bonus van $10.000 is binnen!

Leuk wakker worden vanochtend. Toen ik aan het ontbijten was even een korte blik op mijn account. Warempel. De bonus van $10.000 is binnen. Wat ooit begon op 14-12-2020 met een bedrag van $100,- is nu een ongelofelijk bedrag geworden.

De complete bonus ga ik weer herinvesteren. De bot moet dan instaat zijn om meer dan $500,- per dag te gaan verdienen.

ai marketing casestudy

………….ongelofelijk toch? Het lijkt me raar dat jij dit niet zou willen.

4 juli: bijna 25k aan cashback!

En de trein van AI marketing dendert maar door. Ik ontvang van de mensen die onder me staan ingeschreven steeds vaker berichten dat ze ontzettend blij zijn. Er zijn al meerdere in mijn team die een bonus hebben ontvangen.

Hoe kan dat? Door samen te werken! Een team bouwen doe je samen. Inmiddels staat de totale cashback op 25K De robot is lekker stabiel aan het verdienen en levert per dag gemiddeld $350,- op. De helft blijf ik herinvesteren en de andere helft laat ik lekker uitbetalen.

Vandaag kreeg ik bericht dat mijn upline haar bonus van 150.000 dollar had gehaald. Dit is dus echt mogelijk met dit geweldige programma. Mijn volgende update van de casestudy ga ik plaatsen als ik mijn bonus van 20k binnen heb. Dit duurt niet lang meer denk ik

ai marketing casestudy

2 augustus: AI marketing staat even stil maar gelukkig niet lang meer.

De robot stat dus even stil momenteel. Er waren wat problemen, maar er wordt hard aan gewerkt om alles weer te laten functioneren. Ondertussen werkt inb.network wel weer, en vorige week heb ik mijn bonus van 20K gehaald. Ook gaan de teamopbrengsten gewoon door.

De verwachting is dat alles half augustus weer werkt en dan wordt het weer geld verdienen op autopilot.

18 september. We zijn weer begonnen!

Een heel gedoe gehad met AI. Marketing. Door de invloed van een DDOS aanval was ( en is) AI marketing op de blacklist gezet. De reden slaat helemaal nergens op:

OPRUIING VAN EXTREMISTISCHE RELLEN!

Dit is het werk geweest van een hackers collectief. Ze zijn de afgelopen periode hard aan het werk geweest en mijn robot is weer aan het werk. 

Het geld staat allemaal nog bevroren en mocht het geval nu zo zijn dat ze op de lijst blijven dan krijgen we het geld terug uit het protect fund. (verzekeringspotje)

Is AI marketing nu een scam?

Diegene die dit zegt moet zichzelf maar eens goed achter de oren krabbelen. Het feit dat ze ons niet in de steek laten en 24/7 voor ons aan het werk zijn om alles weer draaiende te krijgen zegt genoeg.

AI marketing is absoluut geen SCAM!

De meeste robots draaien inmiddels weer, en ik heb er ook alweer veel geld uit kunnen halen! 

Ik heb zelfs in de tijd dat het stil lag mijn bonus van 20K weten te behalen. 

De afgelopen weken heb ik alweer tientallen mensen ingeschreven en begeleid zodat hun account goed wordt neergezet. 

........Ben jij de volgende die ik mag helpen en ondersteunen?

leestip: Onthullende feiten over Ai marketing>>>>

4 december 2021.

Over een paar weken ben ik ruim een jaar bezig met Ai marketing. Ik heb nu aan totale cashback ( alles bij elkaar opgeteld) meer dan 40.000 dollar aan cashback opgebouwd. 

Wie had dat een jaar geleden gedacht! De bonus van 50k heb ik ontvangen en we richten ons nu naar de bonus vaan 150K.

Er zijn af en toe problemen bij AI marketing. Knullige softwarefouten, maar iedere keer wordt het weer opgelost. Het geld wat 'bevroren' as komt inmiddels ook alweer terug dus we gaan ervan uit dat het bedrijf nog lang blijft bestaan. 

Ik ben blij! Superblij zelfs!   

16 juli 2022.

Een tijd niks van mij gehoord. Dat klopt! Ai Marketing zit ook een beetje in de problemen momenteel. Ze zijn van oorsprong een Russisch bedrijf en een hoop adverteerders willen daarom ook niks met hun te maken hebben. 

Het bedrijf is echter nog steeds springlevend en ze zijn daarom ook verhuisd van Rusland naar Hong Kong. Alleen er zijn problemen met het uitbetalen. Vanaf oktober 2021 is het door softwarefouten niet meer mogelij. De campagnes lopen gelukkig mooi door en als er groen licht wordt gegeven staat er meer dan 150.000 op me te wachten. 

Verder heb ik de bonus van 150.000 $ gehaald en de bonus van 650.000 duurt ook niet lang meer!

Ik heb er nog steeds een goed gevoel over dat het allemaal goedkomt anders waren ze allang met het geld er vandoor gegaan en was de stekker uit dit project getrokken

Wil je ook starten met AI marketing?

Ik snap heel erg goed dat jij dit ook allemaal wilt bereiken. Doe lekker mee en  je weg naar financiële vrijheid gaat voor je beginnen. Een team bouwen hoeft echt niet. Ik kan dit eventueel ook voor je doen. Neem in dit geval wel eerst even contact met me op en schrijf je niet lukraak in.

Ik ben en blijf dan je upline en je kunt met al je vragen bij me terecht!

Reden: ik geef je dan een andere inschrijflink
Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

De daken van de huizen in Nederland zien er anders uit dan

Goedkope zonnepanelen aanschaffen in 2021. Bespaar maandelijks nog meer!

Kun je met alleen een laptop 30K per maand verdienen met affiliate marketing?

30K per maand verdienen met affiliate marketing. Zo doe je dat!

Hoe werkt beleggen nu eigenlijk? Wil je graag starten met beleggen? In deze blog

Hoe werkt beleggen? 7 punten wat je moet weten als je gaat starten

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>