arrow_drop_up arrow_drop_down
8 juni 2019 

Alles in 1 pakket vergelijken? zo bespaar je veel geld!

Wil je geld besparen en je “alles in 1 pakket” vergelijken? In dit artikel heb ik de hoogste kortingen voor je! Met een alles in 1 pakket kun je heel veel geld besparen.

Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Heel erg vaak kun je ook nog rekenen op een leuk welkomscadeau of een gigantische korting.

[[showindex]]

Wat valt er onder een alles in 1 pakket?

Je hebt bij een alles in 1 pakket:

  • internet
  • Televisie
  • Telefoon

Het voordeel van een alles in 1 pakket is dat je nog maar 1 rekening krijgt aan het einde van de maand. Zo heb je het voor jezelf ook veel overzichtelijker. Een ander groot voordeel is dat je maar één aanspreekpunt hebt bij (technische) problemen.

Lees ook: De goedkoopste energie aanbieders

Alles in 1 pakket vergelijken: dit zijn de aanbieders

in dit artikel heb je een hele handige tool hoe je snel kunt vergelijken welke het beste past bij jouw behoeften. De tool onderaan dit artikel rekent het simpel voor je uit.

Tele2

Tele2 is van oorsprong een bedrijf uit Zweden. Ze leveren vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten. Bij het grote publiek is het bedrijf bekend geworden als gevolg van het in het verleden aanbieden van goedkoop bellen voor consumenten.

Tele2 heeft drie verschillende abonnementen: Light, basis en extra. Sinds kort bied Tele2 ook razendsnel glasvezel internet aan. Altijd leuke acties en kortingen! Trouwens, de helpdesk is zeer deskundig en je wordt goed en netjes geholpen

NLE

NLE, (voorheen de Nederlandse energiemaatschappij) zit sinds kort ook in de alles in 1 pakketten. Wanneer je al klant bent bij NLE met je energie dan kun je nogmaaals van een leuke korting profiteren. Het leuke is dat als je een abonnement bij NLE afsluit je een gratis WIFI versterker krijgt!

T-Mobile

T-Mobile is een tak van het Duitse Deutsche Telekom-concern. KPN en Ziggo hebben sinds kort hun prijzen fiks verhoogd. T-Mobile heeft daardoor een fikse stroom aan nieuwe klanten binnen gekregen, omdat dit bedrijf juist de prijs heeft verlaagd!

alles in 1 pakket vergelijken - T-mobile artikelEen harde concurrentie strijd dus, en die T-Mobile waarschijnlijk gaat winnen. Een concurrentiestrijd is alleen maar goed voor onze portemonnee!

Oxxio

Ook Oxxio heeft sinds kort naast de energie wat ze aanbieden een alles in 1 pakket. Net als bij NLE kun je een hoge korting verwachten als je ook je energie bij Oxxio afneemt! Je krijgt sowieso Fox eredivisie sport als je ook je energie bij Oxxio afneemt.

Alles in 1 pakket vergelijken?

In onderstaande vergelijking overzicht kun je heel handig zien wat voor jou het beste uitpakt. Vul de gegevens en je behoefte in. Ontdek hoe jij veel (misschien wel heel veel) geld kunt besparen!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!

Wij gebruiken cookies