Omega: Alles wat je wilt weten over dit geweldige programma!

In dit artikel kom je alles te weten over Omega. Dit zijn de meest gestelde vragen die binnen ons team gesteld worden.

Ik ben al een tijdje bezig met Omega en ben er ontzettend  blij mee. Steeds meer mensen kan ik gelukkig overtuigen dat je met Omega echt een passief inkomen kunt opbouwen.

Personen die onder mij instappen komen dan ook in een heel goed team. We helpen elkaar, en als er vragen zijn dan krijg je gelijk antwoord. Hier gebruik ik vaak Messenger voor.

Voeg me toe in  facebook, zodat we contact kunnen leggen in Messenger.

Alle vragen die ik ontvang heb ik  verzameld. dit is een levend artikel, dus dit wordt continu geupdated

Meer weten over omega?

Extra inkomen naast je baan?

Financiële vrijheid met omega

Alles wat je wilt weten over Omega

Veel gestelde vragen over Omega

Er zijn geen vergelijkingen met andere bedrijven. Omega is een onlinemarketing bedrijf met een winstdeling aspect.
Binnen Omega is het Geen Verplichting om mensen onder je te krijgen, uiteraard zullen de verdiensten wel harder gaan wanneer dit wel het geval is. Omega betaald je graag voor promotie.
Omega betaald in Bitcoins uit, in de nabije toekomst zal er een mogelijkheid zijn om je winsten uit te laten betalen op een debitkaart. Er wordt ook al gekeken naar andere mogelijkheden.
Omega haalt zijn inkomsten uit advertentie verkoop, waar wij op dienen te klikken, uit het verkopen van ETH minnings contracten, uit het aanbieden van onderzoeksresultaten (waar wij dadelijk antwoord op gaan geven met het geven van antwoorden op enquetes, ook hier gaan wij mee verdienen) Op dit moment heeft Omega meer dan 700 mensen aan het werk om die onderzoeken te doen, wanneer wij beginnen zijn deze mensen overbodig op deze functies en zullen ze naar alle waarschijnlijkheid andere functies gaan bekleden.
Bij een inleg van € 1000,- over een periode van 12 maanden ontvang je per dag 3,20 in je Active Box Wallet. Bij een inleg van € 1000,- over een periode van 6 maanden ontvang je per dag 7,10 in je Active Box Wallet.
Op moment van schrijven hoeft er nog niets gedaan te worden om je winsten te behalen. In de toekomst zal men voor het behalen van de winsten op advertenties geklikt moeten worden, enquete vragen moeten beantwoorden en mogelijk een kleine opdracht. (dit kan zijn... het bekijken van een video)
Wanneer je niet beschikt over Bitcoins of een BitcoinWallet dan is het mogelijk om via www.btcdirect.nl je bitcoins te kopen en te betalen via iDeal.
Wanneer je gelijk 1000,- inlegt en je koopt daar een box voor met een termijn van 6 maanden kun je iedere week weer een neiuwe box kopen van 50,-. Dat gaat best wel hard dan!
Jazeker en dit werkt heel erg gemakkelijk. je kunt dan altijd, waar dan ook, je ads gaan klikken en zaken gaan doen met Omega
Jouw wallet (Your wallet) is waar jouw geld wordt bewaard. Je kan geld toevoegen aan Your wallet vanuit je eigen Bitcoin wallet. Je kan onze producten kopen met het geld in Your wallet en je kan hiervandaan ook geld opnemen.
De verdiensten van je Active Box gaan naar je Bitbonds wallet. Je kan die verdiensten opnemen of herinvesteren. Opnames worden 1-maal per week op maandag verwerkt.
Hier gaan de opbrengsten van het mijnen naar toe. Dit is in de vorm van cryptocurrency Ethereum.
Levels zijn niveaus in de hiërarchie. Ze tonen je het huidige niveau waarop jouw structuur zit. Punten die je verzamelt om het volgende level te bereiken zijn hetzelfde als de punten voor prijzen.

Financiële vrijheid met Omega? Neem een kijkje op het platform en meld je aan. WELKOM in ons team!

 

volg en like!
fb-share-icon20
Tweet20
fb-share-icon20