Beleggen in aandelen? Maak nooit de fout die ik ooit heb gemaakt!

04/04/2021

minuten leestijd

Door:

Ben je nieuwsgierig naar beleggen in aandelen? Hier vind je een antwoord op al jouw vragen!

Beleggen kan zeer winstgevend zijn als je het op de juiste manier doet. Als je het niet op de juiste manier doet, is er een groot risico dat het je heel veel geld kost. Na het lezen van deze blog heb je genoeg tools om succesvol te gaan starten met beleggen in aandelen.

Gevoelig voor succesverhalen. De grootste beginnersfout als je gaat beleggen in aandelen

Je hoort en leest veel “succesverhalen” in de media en je ziet mensen die vanaf punt ‘zero’ veel geld verdienen. Dit is zeer zeldzaam. De meeste mensen hebben het mis. En zelfs als ze het goed doen is  hun methode geen betrouwbare methode om te beleggen.

Succesvol beleggen is een mix van een paar factoren. Een belangrijke factor  is het hebben van enige ervaring. Een nieuwe belegger zal hoogstwaarschijnlijk geld verliezen.

De andere factoren die helpen om geld te verdienen op de aandelenmarkt zijn een zekere mate van intuïtie en gezond verstand. Zonder deze twee moet je niet eens gaan starten met beleggen.

Het is van vitaal belang om meteen vanaf het begin fouten te vermijden en gelijk een goede start te gaan maken met beleggen in aandelen.

Mijn grootste fout toen ik was begonnen met beleggen in aandelen.

Ik had een paar goede aandelen gekocht toen de markt goed liep. Ik had wat geld verdiend. Ik wist dat ik op het juiste moment op de juiste plaats was. Ik ging de markt wekelijks in de gaten houden. Het ging eigenlijk meteen al fout in het begin. Ik deed voorspellingen over welke kant de markt op zou gaan. Ik was gewoon aan het gissen.

beleggen in aandelen

Ik had geen echte manier om te weten dat ik dit echt deed. Ik las de kranten en de financiële katern van de krant en de wekelijkse financiële krant.

Als een kleine belegger vertrouwde ik op de experts. De experts verdienden geld voor iedereen en ik wilde meedoen. Ik vertrouwde erop dat de grote effectenmakelaar het beste met me voor hadden.

Het ging helemaal de verkeerde kant op met mijn aandelen.  De zogenaamde adviseurs hadden hun geld al die jaren verdiend door mensen zoals ik, die er weinig tot geen verstand van hadden te ‘helpen; om de eerste aandelen te kopen.

Oplichting door zogenaamde adviseurs?

Ik verdiende bijna geen geld. Zij verdienden wel hun geld door mij te laten investeren. Kun je dit oplichting noemen? Eerder misbruik maken van onwetendheid van investeerders die beginnen met beleggen in aandelen.

Hoe kon ik nu nog iemand vertrouwen? Ik vertrouwde eigenlijk niemand meer. Een nieuwe adviseur die achteraf alleen maar verkooppraatjes had. En weer tuimde ik erin en was wederom veel geld verloren.

Eindelijk succes door de juiste training te volgen!

De jaren die volgden had ik besloten om niets meer te gaan doen met aandelen. Maar op de een of andere manier bleef het me triggeren.

Ik wist dat je met aandelen veel geld kon verdienen en kwam op een website uit die me bijzonder interesseerde en me gelijk een goed gevoel gaf: www.thehappyinvestors.nl

Happy Investors is een initiatief van Jorik Vermeulen. Een platform die je alles leert over financiële vrijheid en beleggen. Ik heb de website enkele dagen uitvoerig onderzocht en had er gelijk een happy gevoel over.

beleggen in aandelen

Er was dus weer vertrouwen om te starten met beleggen in aandelen. Ik heb contact opgenomen met Jorik en mijn ‘mislukte’ avontuur uitgelegd aan hem. Het was een ontzettend goede gesprek. begripvol- meedenkend- informatief.

Jorik is een geweldige gast die ondanks zijn relatieve jonge leeftijd weet waar hij over praat.

Zonder dat ik met zijn training was begonnen wist ik na ons gesprek al meer over aandelen dan dat ik ooit opgestoken had in het verleden.

De nieuwe en juiste start in beleggen met aandelen was opnieuw begonnen!

Alle trainingen van thehappyinvestors.nl

Nu ben je misschien wel benieuwd wat Jorik je allemaal te bieden heeft. De website van Jorik draait het om twee dingen: Financieel onafhankelijk worden en leren om succesvol te beleggen.

Deze twee punten hebben raakvlakken. Wanneer je uiteindelijk financieel onafhankelijk wilt worden dan is beleggen een hele goede optie.

Wil je starten met beleggen dan moet je eerst zorgen dat je de basis in orde hebt. Zonder geld kun je nooit succesvol worden met beleggen.

Lees ook: Financieel onafhankelijk worden? In 5 stappen naar de werkelijkheid!

Hier vertel ik je alles over de training ‘financieel onafhankelijk worden’ Die ook op de website staat van Jorik.

Het werkt allemaal als volgt bij Jorik Vermeulen. Naast de trainingen is er ook een uitgebreide community.

Het is dus niet alleen een training en klaar is kees. Nee, Er hangt een heel systeem er omheen. Allemaal gelijkgestemden in de community, dus je kunt van anderen ook heel veel leren.

beleggen in aandelen

Iedere dag heeft Jorik wel een tip over een aandeel die in de lift zit. Of juist andersom. Echt heel erg prettig dit.

Winstgevende groei

Dit is eigenlijk het basis abonnement waar je mee kunt starten. Binnen dit abonnement krijg je 1jaar lang toegang tot ontzettend veel zorgvuldige beleggingsrapporten met daarin Winstgevende Aandelen die je een geweldig mooi rendement op de lange termijn kunnen geven. Voor slechts 99,- euro per jaar krijg je onbeperkt toegang tot maandelijks nieuwe beleggingsrapporten met daarin winstgevende aandelen.

Deze rapporten zijn gebaseerd op zeer goed onderzoek, waardoor gemiddeld genomen de winstgevende aandelen (tips) een rendement van x2, x3 of zelfs x5 opleveren.

Ontdek meer informatie over deze training >>>>

Duurzame groei

Bij dit abonnement krijg je naast alle winstgevende aandelen ook direct en onbeperkte toegang tot een volledige cursus voor succesvol lange termijn beleggen. Meer dan 70 uur videomateriaal en ontzettend veel hand-outs tot je beschikking.

Naast de maandelijkse beleggingsrapporten krijg je dus ook onbeperkt toegang tot meer dan 70 uur aan cursussen voor beleggen.

Dit maakt het abonnement perfect voor beginnende beleggers. Het abonnement bevat een complete online cursus beginnen met beleggen, maar ook het  \beleggen voor gevorderden.

Daarmee is het een totaal aanbod verkrijgbaar tegen een lage prijs.

Meer informatie over de training ‘kunstmatige groei’ >>>>

Exclusieve groei

Een zeer uitgebreid inzicht in high growt aandelen. Iedere 500 euro op een van de unieke groeiaandelen uit mijn onderzoek kan leiden tot 1.500 euro of hogere opbrengsten binnen 3 tot 7 jaar.

Oftewel, met één aandeel heb je de kosten van je cursus er al ruimschoots weer uit.

Wist je wel dat dit de meest gekozen training is uit het assortiment?

Als je lid wordt dan krijg je onbeperkt toegang tot de volgende unieke voordelen:

Ontdek meer informatie over de training ‘Exclusieve groei’>>>>

Financieel onafhankelijk worden

Dit noem ik eigenlijk zelf de basiscursus wat echt een must is om mee te gaan starten. Je leert niet alleen je mindset te veranderen, maar ook de geheimen en strategieën van alle rijken der aarde die alleen maar rijker gaan worden.

Verschillende rekentools en je leert ook gelijk de basis van beleggen

Meer informatie of gelijk aanmelden>>>>

Dit is maar een kleine greep uit het aanbod van The Happy investors. Neem voor de aardigheid even een kijkje op de website van Jorik Vermeulen om alles eens op je gemak te bekijken.

Echt super waardevol, en daar kun je zelf achter komen als je een kijkje gaat nemen!

Happy Investors: De beste keuze voor lange termijn beleggers.

Waarom is in mijn ogen en die van andere de beste keuze voor lange termijn beleggers?  Happy Investors unieke voordelen biedt, namelijk: 

  1.  Grootste online cursus met 75+ video uren (!) 2. Van beginnend tot gevorderd beleggen in aandelen en ETF's  
  2. Iedere maand exclusief onderzoek naar de beste aandelen voor potentieel x5 - x10 rendement 
  3. Community én persoonlijke coaching 5. Bewezen strategie om hoger rendement én lager risico met beleggen te halen
  4. Leden beoordelen Happy investors met een 4.9 uit 5.
  5. 98% van alle nieuwe leden blijft lid.

Waarom een training volgen als je gaat starten met beleggen?

Je hebt gelezen in deze blog wat er eigenlijk allemaal fout kan gaan als je onvoorbereid gaat starten met beleggen. Ik heb mijn lesje inmiddels wel geleerd en sinds ik in zee ben gegaan met Jorik verdien ik mijn geld tegenwoordig ook met beleggen.

Het is namelijk niet zomaar een spelletje wat je aan het spelen bent.

Beschouw je het echter wel als een spelletje dan is de kans op succes zeer klein. Als voorbeeld neem ik het openen van een eigen restaurant. Misschien kun je wel geweldig goed koken en zeggen je vrienden dat je een restaurant moet beginnen.

Met een restaurant moet je ook leren van een meester die de klappen van de zweep heeft meegemaakt, voordat je uiteindelijk een Michelin ster ontvangt. Hetzelfde geld met succesvol beleggen. Leer het van iemand die succes heeft en er zelf veel mee verdiend. Jorik Vermeulen is de juiste persoon om je dit te leren.

beleggen in aandelen

En het voordeel is ook nog eens dat je met al je vragen terecht kunt bij hem of in de community.

Beleggen in aandelen kan lonend zijn, maar vergt ook een zekere mate van opleiding en tijd. Laat je niet afschrikken door mijn grote fout toen ik begon. Leer van Jorik Vermeulen hoe je efficiënt en veilig kunt handelen op de aandelenmarkt!


Een flitsende start maken met beleggen?

Neem een kijkje op de website van The Happy InvestorsGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Welkom bij de AI Marketing casestudy. In deze blog laat ik jullie

Ai marketing casestudy: Van $100 inleg naar meer dan $1000 per maand!

Kun je met alleen een laptop 30K per maand verdienen met affiliate marketing?

30K per maand verdienen met affiliate marketing. Zo doe je dat!

In dit uitgebreide artikel ga ik je mee nemen in de wereld

DAD (Digital Art Dealers) Passief verdienen met NFT’s

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>