Gratis geld verdienen met Bitsdaq Airdrop

Je bent op deze website gekomen om een passief inkomen op te bouwen. Met Bitsdaq, een nieuwe cryptocurrency, kun je echt binnen 5 minuten  geld verdienen. Bitsdaq  gaat zich richten op de Aziatische markt en ze zijn van plan om het Daar helemaal te gaan maken. Daar kun je op een simpele manier van profiteren! En het leuke is weer: HET IS HELEMAAL GRATIS!

Wat is cryptocurrency?

Je hebt vast en zeker wel eens iets gehoord over hoe de Bitcoin en Ethereum destijds is gegroeid. Wanneer je 10 jaar terug voor $ 100.- ethereum had aangeschaft dan had je nu gewoon $ 68000.– in je (te kleine) portemonnee!  Vele mensen zijn er dus ontzettend rijk mee geworden.

Cryptocurrency is een digitaal betaalmiddel waarbij geen tussenkomst van derde partijen nodig is om een betaling te verrichten. Cryptocurrency staat letterlijk voor ‘cryptographic currency’: versleuteld geld. Je kunt dit computergeld online kopen en toevoegen aan je digitale wallet, zoals je ook je papieren geld in je portemonnee zou bewaren.

Een groot verschil met ‘normaal’ geld, naast het feit dat je het niet kunt vasthouden, is dat er bij het (ver)kopen van digitaal geld geen bank aan te pas komt.

Wat is Bitsdaq? hoe kun je hiermee gratis geld verdienen?

Bitsdaq is een cryptocurrency exchange waarop je crypto´s kunt kopen en verkopen. De markt waarop Bitsdaq zich wil focussen is Azië. Bitsdaq heeft een officieel partnerschap met Bittrex. Omdat Bittrex de Aziatische markt wil betreden, is de exchange Bitsdaq in het leven geroepen. Het partnerschap is vastgelegd in Singapore, Macau en Canada.

Tip:

Doe je ook al mee met hashing ad space? zorg er dan voor om het geld wat je hier mee verdient om te zetten in Hashing Ad space, dan verdien je gewoon dubbel!

Bittrex

Bittrex is een handelsplatform voor digitale valuta. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en zit gevestigd in Seattle, Verenigde Staten. Bittrex is snel uitgegroeid tot een van de grootste en meest vertrouwde cryptocurrency exchanges ter wereld. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een uitgebreid aanbod van de meest populaire cryptocurrency’s.

bitsdaq gratis geld verdienen-overzcht

Uitleg over dit systeem

In deze uitleg leer ik je hoe je gratis Bitsdaq (BXBC) kunt krijgen. Het leuke is dat als je hier een account opent je gratis BXTD krijgt. Let op, dit vervalt waarschijnlijk in april. Je kunt het dan laten staan, zodat het misschien meer waard gaat worden, of je laat het uitbetalen. Hoe je het moet laten uitbetalen kom ik in een ander artikel nog een keer op terug.

Wanneer jij je aanmeld ontvang je gratis 1000 BXBC. Iedere dag even inloggen en dan krijg je 200 BXBC per dag extra. dit is het enige wat je hoeft te doen. Gemakkelijker geld verdienen is er niet en je loopt totaal geen risico.

De vorige Exchange van Bitsdaq was twee jaar geleden. Destijds hebben ze ook gratis coins weggegeven.. Die zijn nu $ 11.- per stuk waard!

Begin gelijk met Bitsdaq

 1. meld je hier aan
 2. maak een profiel, alleen je emailadres en wachtwoord is nodig
 3. verfieeer je emailadres
 4. Wanneer je dit gedaan hebt klik je bij account op candy. als het goed is heb je nu 1200 BXBC
 5. Iedere dag even bij account even klikken op Candy en je ontvangt 200 BXBC per dag extra in je account

Heel belangrijk: Iedere dag even inloggen en je ontvangt 200BXBC!

KYC Verificatie

Omdat alles veilig moet gebeuren moet je een KYC verificatie uitvoeren. Het leuke is dat je hiervoor ook nog eens een beloning voor krijgt: 4000 BXBC! 

 1. Ga naar profile en druk op KYC
 2. Je moet nu je telefoonnummer invoeren: +31 (mobielnummer zonder de 6 ervoor)
 3. je ontvangt nu een SMS. Krijg je geen SMS voer dan de voice verificatie uit.
 4. De code die je ontvangt voer je in
 5. Vul verder je persoonlijke gegevens in
 6. Nu moet je drie foto’s uploaden: voorkant van je I.D. , de achterkant van je I.D en een selfie met een A4-tje met als tekst Bitsdaq en de datum.
 7. Je gegevens worden gecontroleerd, als het is goedgekeurd krijg je hier een melding van.

Bij Bitsdaq willen ze namelijk ervoor zorgen dat alles veilig gebeurd. Vandaar deze controle.

Gebruik je refferal-link om commissies op te bouwen

Onder profile vind je een persoonlijke refferallink. Gebruik deze om andere mensen te werven voor dit gratis programma. Je saldo gaat dan nog meer groeien.

Zo simpel is gratis geld verdienen dus. Gewoon zonder risico instappen, en dan gewoon wachten en kijken wat er met je GRATIS ingelegde geld gaat gebeuren.

Deelname is nu nog GRATIS. Na 1 april bouw je niet meer GRATIS BXBC op! DOEN DUS!

Ga gelijk naar de website van Bitsdag en ontvang GRATIS 1200 BXBC coins

handtekening

volg en like!
fb-share-icon20
Tweet20
fb-share-icon20