Bol Masterclass review + KORTINGSLINK (75%!)

19/07/2021

minuten leestijd

Door:

Je bent dus op zoek naar een Bol masterclass review? Een zoekopdracht in Google levert je heel veel zoekopdrachten op waarschijnlijk.

Tof dat je dan toch op deze review over de Bol masterclass bent uitgekomen. Ik ga je proberen om  je zoveel mogelijk uit te leggen over het programma van Winston Zwemmer van team Unstoppable.

Winston Zwemmer heeft plaats gemaakt voor Jia Ruan

Jia Ruan, Je hebt hem vast wel een keertje voorbij zien komen. “Ik zie je vaker als mijn eigen moeder“, zag ik laatst staan als opmerking onder een filmpje van hem in YouTube.

Jia is geboren in 1966. Hij heeft Chinese ouders en is opgegroeid met een ondernemers mindset. Zijn ouders hadden drie restaurants en waren daar constant mee in de weer. Maar de horeca was niets voor hem. Hij wou zijn geld verdienen op een andere manier

“Ik was Gameverslaafd en zat iedere dag te blowen in het park, dit kon echt niet langer meer zo!”

Vroeger wist Jia totaal niet wat hij wilde met het leven. Hij heeft meerdere opleidingen gevolgd en diverse baantjes als pizzabezorger en straatverkoper gehad. Ook verkocht hij kranten op straat tegen een commissie

Hij wist altijd dat er meer zat in het leven, maar dacht altijd dat hij een opleiding moest volgen om succesvol te worden. Jia  ging het internet op, vond tal van invloedrijke personen en ging zich verdiepen in boeken hoe je succesvol kunt worden.

Zijn opleidingen waren toch al  mislukt en voor hem zat er dan ook niets anders op dan zijn eigen pad te bewandelen. Hij nam de ondernemers mindset van zijn ouders en tal van online mentoren over en ging aan de slag.

De weg naar e-commerce

Jia raakte geïnteresseerd in e-commerce en ging op onderzoek uit hoe dit moest. Van douchekoppen tot ‘glow in the dark’ sterretjes, alles ging Jia Ruan proberen om te verkopen.

Hij ging vaak op zijn bek, maar hij heeft nooit de moed opgegeven en heeft van zijn fouten geleerd!

Wat begon met een beetje online inkomsten, ging al snel naar een dikke vette 16.000 euro per maand! Dat kwam doordat hij al het geld dat hij verdiende direct herinvesteerde

….. en nu? ik weet niet of hij nog steeds producten verkoopt, maar hij heeft al zijn kennis gestopt in de Bol Masterclass en leert anderen alles over e-commerce en mindset.

Wie is Winston Zwemmer?

bol mastercclass review - winston zwemmer

Winston Zwemmer,  het nieuwe gezicht van de BOL Masterclass. Een compleet nieuw gezicht dus. Nu ben je waarschijnlijk benieuwd wie Winston Zwemmer is en waarom ze voor een nieuw gezicht hebben gekozen?

Ben jij klaar voor de Bol Masterclass? Meld je dan aan via deze 75% kortingslink >>> (Tijdelijke actie)

Winston Zwemmer is een jonge ondernemer die woont in de provincie Zuid-Holland. Een aantal jaren gelden is hij werkzaam geweest als personal trainer.

Tijdens zijn schoolperiode was Winston behoorlijk onzeker over zijn uiterlijk. Hij vond zichzelf te dik en ging daarom sporten in de sportschool. Daar kreeg hij hulp van een personal trainer nadat hij na een paar weken nog geen resultaat had.

Winston viel meer dan 20 kg. af met behulp van zijn personal trainer!

Later is hij zelf personal trainer geworden, omdat zijn personal trainer hem zo goed had geholpen. Hier is hij na een aantal jaren weer mee gestopt en werd medewerker klantenservice bij het UWV.

Hij verdiende hier te weinig om ruimschoots van te leven, en is daarom destijds begonnen met de BOL Masterclass van Jia Ruan. Winston Zwemmer was de wanhoop nabij.

Hij Was al eerder (in 2019) begonnen met verkopen op Bol.com en verdiende hier aardig veel geld mee. Dat was niet onopgemerkt gebleven bij Jia Ruan.

Hij wou graag dat  Winston het nieuwe gezicht zou worden van de BOL Masterclass overnam, en dat gebeurde. Jia was op zoek naar een nieuwe uitdaging en wou al een tijdje stoppen met de BOL masterclass.

Aangezien Winston één van de meest succesvolle cursisten was en ook graag alle anderen zijn successen wil leren was er gelijk al een match. Daarom greep hij de kans om de BOL Masterclass over te nemen met beide handen aan.

Wat is de Bol masterclass?

De Bol Masterclass van Winston Zwemmer is een hele uitgebreide  training waar je op een duidelijke en heldere manier leert hoe je producten succesvol kunt verkopen op Bol.com.

Je leert ook hoe je ze moet inkopen voor een super voordelige prijs, zodat je het op een zeer lucratieve winstgevende manier kunt verkopen op Bol.com. Dit heet ook wel dropshipping of e-commerce in de volksmond.

Jia heeft het allemaal bedacht en Winston heeft de gehele cursus flink verbeterd.

Tip: Koop niet gelijk de gehele training van Winston Zwemmer. Kijk eerst of het wat voor je is door het gratis webinar te volgen van team unstoppable

Stappenplan om producten te gaan verkopen op bol.com

Heb je totaal geen idee hoe het eigenlijk in zijn werk gaat om op Bol.com te gaan verkopen? ik leg je het even uit in Jip en Janneke taal. Ik dacht zelf altijd dat Bol.com één groot bedrijf was. Ik had nooit in de gaten dat het eigenlijk allemaal kleine ondernemers zijn op één verkoopwebsite.

Onderstaand is dus een stappenplan in het kort, in de training wordt je uitvoerig uitgelegd hoe dit in het echt gaat.

1. Ga op zoek naar een populair product

Wanneer je wilt gaan knallen moet je dus op zoek naar een product wat iedereen wil kopen of hebben. Zonder kennis valt dit niet mee!

Waar moet je opletten?

Hoe weet ik of mensen dit willen kopen?

Is het een hype of….

Populaire producten ontdekken kan op meerdere manieren.

De eerste manier is spontaan. Als je een paar jaar gelden de Fidget spinner had ontdekt dan had je heel erg veel verkocht! Jia Ruan gebruikte destijds de winkelwagen methode om uit te zoeken wat de hardlopers, de zogenaamde winners zijn. . Super simpel. Winston heeft deze techniek verder uitgebreid en hij legt dit allemaal uit in zijn training

2. Ga onderzoeken of je er kans mee maakt

De volgende stap is  om te kijken of dit product al wordt verkocht op de Nederlandse markt. Staat het product al op Bol.com? dan wordt het iets lastiger voor je, maar het kan ook nog wel kansen geven hoor. Staat het nog niet op Bol.com? dan kan het maar zo zijn dat je een winner in handen hebt.

Veel producten op Bol.com zijn namelijk in prijs vele keren over de kop gegaan. Je kunt dan namelijk net onder de prijs gaan zitten van je concurrent. Hoe je dit op een slimme manier moet doen wordt je geleerd door Team Unstoppable.  Ik kan het je hier ook wel gaan uitleggen, maar ik maak daar liever een keer een andere blog over.

Winston Zwemmer legt uit dat wanneer een product op Bol.com minder dan 8 pagina’s aan concurrentie heeft (gelijke producten), dit nog altijd relevant is om te verkopen. Hoe je moet verkopen met veel concurrentie komt allemaal voorbij in de training.

3. Hoe moet je inkopen?

Nu je klaar bent met je research is het tijd om een goede leverancier te vinden. Ga op zoektocht binnen Alibaba. Schrik niet, er is een waanzinnig groot aanbod en je hebt ook grote prijsverschillen! Laat je hier door niet ontmoedigen!

In de Bol Masterclass leer je hoe je een top leverancier vind en hoe je omgaat met alle vage termen die ze gebruiken. Niet alleen leveranciers uit China maar in Europa zijn er ook genoeg te vinden.

Je leert ook alle technische dingen zoals invoerrechten, BTW en de goedkoopste vormen van transport naar het magazijn van Bol.com in Nederland.

Let op: Ga niet zomaar lukraak importeren, want je komt voor grote verassingen te staan die je gewoon simpelweg kunt vermijden. Daarom is deze training ook ontzettend belangrijk om te gaan volgen.

4. Laat Bol.com een gedeelte van je werkzaamheden doen

De laatste stap. Opslag en distributie lekker gaan uitbesteden door Bol.com. Of heb je thuis een gigantisch groot pakhuis waar je alle spullen kunt opslaan? Wanneer het straks gaat lopen, kun je beter je tijd gaan besteden aan opschalen en meer geld te gaan verdienen in plaats van pakjes verzamelen en versturen.

Je zorgt er gewoon voor dat de leverancier uit China, India of waar dan ook de spullen aflevert bij het Bol.com magazijn. Vanaf daar regelt Bol.com de rest en is jouw werk gedaan. Je hoeft dan alleen nog maar de statistieken bij te gaan houden om er voor te zorgen dat jouw product niet  is uitverkocht op Bol.com. Je loopt anders verkopen en geld mis.

Hoe dit exact geregeld wordt leer je uiteraard in de Bol Masterclass.

Zo bouw je jouw inkomen stap bij stap uit en verdien je vanzelf die duizenden euro’s per maand.

lees ook: Review: Online geld verdienen in 10 stappen

Gratis webinar van Bol masterclass

Nog meer informatie over de Bol masterclass

Handige list 800 product ideeën en 1000+ leveranciers

Wat belooft de Bol masterclass je?

Bovenstaand stappenplan is maar een kleine opsomming wat je allemaal leert in de training. Dit is wel een beetje de rode draad waar je doorheen wordt geleid. Winston gaat er alleen veel dieper op in.

Alle kennis heeft hij voor je gebundeld. Winston Zwemmer behoed je voor de fouten en valkuilen wat hij heeft meegemaakt in het begin. Als je zijn tips op gaat volgen kun je dit nooit overkomen.

De Bol Masterclass bestaat uit 4 Modules en 23 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten. Alle lessen zijn actie-gericht en hebben ondersteunende PDF’s werkboeken en quizzen.

Aan het einde van iedere module moet je je kennis testen om door te kunnen naar de volgende module. Zo weet je zeker dat je de stof goed in je op neemt en daadwerkelijk klaar bent om door te gaan.

Module 1: Grond

Les 1: Welcome To The Winning Team

In de eerste les leer je waar je de geheime facebook groep gaat vinden. Ook krijg je te horen waar de wekelijkse mastermind calls plaatsvinden.
Het tweede deel van de module gaat over waarom mensen falen of juist succes behalen. een stukje mindset dus!

Les 2: Het Business Model

In deze les leer je alles over hoe het e-commerce model is ontstaan en hoe het uiteindelijk is gegroeid tot een enorme goudmijn. Vince en Winston laten je zien welke soorten bol.com bedrijven actief zijn op het platform en hoe je deze kunt herkennen. Vervolgens worden de platformen uitgelegd die je gaat gebruiken om zo goed mogelijk te werk te gaan.

Les 3: Course Overview

In deze les leer je hoe de cursus in elkaar steekt, wat is het doel is van de cursus en wat je uiteindelijk kunt verdienen met het business model.

Les 4: De Foundation

In deze les wordt de fundering gelegd voor het starten van jouw avontuur op bol.com. Je moet namelijk op veel plekken een account aanmaken en uiteraard moet jij je gaan inschrijven bij de KvK om officieel ondernemer te worden!

Module 2: Zaadje

Les 1: Product Research Roadmap

Vanaf nu krijg je een compleet andere kijk op het Bol.com platform, je gaat het nu vanuit het oogpunt van de producent bekijken. Ook krijg je de Product Research Roadmap, die  centraal staat in deze gehele module.

Les 2: Het Geschikte Product, Jouw winaar!

Een geschikt product is een product wat jou gegarandeerd geld oplevert. Maar er zijn een aantal eisen zoals trends, keuringsdiensten etc. Hier wordt behoorlijk diep op ingegaan omdat dit een belangrijk element is voor je bussines.

Les 3: De Perfecte Listing

In deze les leer je hoe een product het beste kan weergeven op Bol.com. Een listing bestaat uit o.a. afbeeldingen, titels, beschrijvingen en hebben  een hele grote invloed op jouw research methode!

Les 4: De Juiste Categorie

De juiste categorie vinden waarin jij je merk gaat opbouwen, dat is natuurlijk het ultieme doel! In deze les leer je wat de criteria zijn en hoe je zwaktes gaat herkennen in een categorie zodat jij de verkopers daar kunt verslaan. Beter worden dan je concurrent dus!

Les 5: Het Ultieme Product

Een product kopiëren is nooit een optie, je product onderscheiden is een must! Met behulp van deze 5 manieren ben jij in staat om het ultieme product te creëren.

Les 6: Product Research Met unieke Chrome extensie

Een chrome-extensie met enorm veel waarde. Hiermee kun je direct de omzet van je producten zien, maar ook zie je op welke manieren er naar het product wordt gezocht. Maak gebruik van deze handige tool als je research doet!

Les 7: Live Research Training

In deze les stap je in de gedachten van Vince en Winston. Deze toppers laten je stap voor stap zien hoe je geschikte producten vindt!

Module 3: Plant

Les 1: De Juiste Leverancier

Je bent aangekomen bij het inkoopproces. In deze les leer je waar een goede leverancier aan moet voldoen en en hoe je deze kunt vinden. Deze les leert jou ook hoe je het eerste contact legt met fabrieken in China en de rest van de wereld.

Les 2: Het Contactproces

Het contactproces met de leverancier is een skill die je moet beheersen. Deze skill helpt jou om de beste deals te krijgen met je leverancier, er zit namelijk een bepaalde psychologie achter en die leer je in deze les.

Les 3: De Order Plaatsen

Als je een akkoord hebt met je leverancier dan kan de order geplaatst worden. Het gaat dan echt beginnen! In deze les leer je alles over de verschillende verzendmethoden, Inkooptermen en de betaling.

Les 4: Winsten Berekenen

Je winsten berekenen is altijd enorm belangrijk. In de les wordt behandeld hoe je naar je kosten en opbrengsten kunt kijken. Die ene handige Chrome extensie heeft een prachtige calculator voor je winsten, maar dit kan je ook berekenen met je eigen profit sheet.

Les 5: “Het Perfecte Moment”

Hier leer je wat het perfecte moment is om te starten. Dit is altijd een van de mooiste momenten.

Module 4: Boom

Les 1: Fundering Voor Het Lanceren

In deze les leg je de fundering voor je jouw product online gaat zetten, hierbij helpt het algoritme van bol.com je om je product te lanceren.

Les 2: Optimale Titel

In deze les leer je hoe een optimale titel wordt vormgegeven. Met behulp van keyword analyse en de juiste lay-outs zorg je voor de beste titel in je categorie.

Les 3: Optimale Afbeeldingen

60% van de mensen zijn visueel ingesteld. Dat betekent dat afbeeldingen het belangrijkste onderdeel van je listing zijn. In deze les ligt de focus op het maken van afbeeldingen voor een maximale conversie.

Les 4: Optimale Product beschrijving

In deze les leer je hoe je de optimale beschrijving van je product maakt. Keywords combineren met de juiste lay-out en het benoemen van alle voordelen leer je hier.

Les 5: Product Lanceren

Een product verkoopt niet zomaar optimaal. Daar moet aandacht aan besteed worden. Deze les is gefocust op het bepalen van je prijs en het gebruiken van sponsored products.

Les 6: Product Verzenden Vanuit Huis

In deze les leer je hoe je producten vanuit huis naar de klant stuurt.

Les 7: Product Verzenden Naar LvB

In deze les leer je hoe je de zending naar LvB  (logistiek via Bol) aanmaakt en verzend.

Ben jij klaar voor de Bol Masterclass? Meld je dan aan via deze 75% kortingslink >>> (Tijdelijke actie)

Wat kost de Bol Masterclass?

Wanneer je echt deze kant op wilt gaan moet je wel investeren. Het is stevig aan de prijs, maar als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt….

BAMMMM!!!  Negenhonderzevenennegentig euro. Dat is natuurlijk best wat geld, 997,- euro.

 • Maar wat levert het je op als je blind in het bol.com avontuur gaat stappen?
 • zonder training of iets te volgen?
 • Je moet van hele goede huize komen om dan gelijk te slagen.
 • Er is een grote kans dat je meer geld kwijt bent als jezelf het wiel gaat uitvinden dan deze training te kopen.

Ik snap best dat dit een hoop geld is. Ik ben vorig jaar begonnen bij de 10k club van Jacko Meijaard. dit was ook een gigantische investering, maar dit heeft me wel gebracht waar ik grag heen wou: een succesvolle online business.

Twijfels? Snap ik, maar denk eens na over het volgende:

 • Het runnen van een eigen onderneming. Niet langer meer een loonslaaf zijn
 • Weg met die 9 tot 5 mentaliteit
 • Financieel geheel onafhankelijk zijn
 • Gaan en staan waar je wilt.
 • Regisseur worden over je eigen leven en inkomen. Leef je mooiste leven!
 • thuiswerken

bol masterclass review

Welke resultaten kun je behalen met de Bol Masterclass van Winston Zwemmer?

Ik geloof zelf in één ding. Als je iets wilt gaat het je ook 100% lukken. Wil je slagen met e-commerce? dat gaat je lukken. Wil je slagen met affiliate marketing? dat gaat je ook lukken.

alles draait om mindset, inzet en lef tonen. Beschik je over deze punten? Gefeliciteerd! je gaat succesvol worden op bol.com!

Ik was een paar jaar ook onzeker om iets op te starten. Mijn leven is radicaal verandert sinds ik de 1ok per maand mindset training heb gevolgd.

Ben jij klaar voor de Bol Masterclass? Meld je dan aan via deze 75% kortingslink >>> (Tijdelijke actie)

Wat zeggen andere deelnemers over hun ervaringen met de Bol Masterclass?

Ik kan je heel veel ervaringen van anderen laten zien die succesvol zijn met bol.com Uiteraard zijn er ook mensen die niet succesvol zijn Ik heb een zoekopdracht op google gedaan, Er zijn maar weinig die ontevreden zijn

Wordt anders even lid van de facebookgroep The Tribe, waar ontzettend veel recensies staan

Is de Bol masterclass van Winston Zwemmer iets voor jou?

Ik heb mijn persoonlijke pluspunten en minpunten voor je uitgewerkt, misschien dat je er wat aan hebt.

Pluspunten: 

 • De cursus is zeer uitgebreid; alles wat van belang is komt aan bod
 • Uitstekende manier van trainen, op een ontspannende manier
 • Winston Zwemmer legt alles duidelijk en rustig uit
 • Onbeperkte toegang
 • Je leert ook de bijzaken over hoe om te gaan met de belastingdienst, Kamer van Koophandel en omzet/winstberekening
 • De Bol Masterclass werkt bijna gegarandeerd, mits je de stappen volgt (kopiëren -plakken)
 • Leerzame en leuke manier om vanuit huis geld te verdienen

Minpunten

 • De eerste 4 weken verdien je nog niets, zo zit de training in elkaar. Dit kan demotiverend werken, maar bedenk wel dat dit ook weer een investering is.
 • Het is geen manier om snel geld te verdienen.
 • Het moet je wel liggen. Je moet echt geïnteresseerd en gemotiveerd zij om dit te doen.

Gratis webinar van Bol masterclass

Nog meer informatie over de Bol masterclass

Handige list 800 product ideeën en 1000+ leveranciers

Waardevolle community

In de community van de bol masterclass heb je inmiddels meer dan 5500 leden. Allemaal gelijkgestemden die ook allemaal de Bol Masterclass volgen. Deze community is zo ontzettend waardevol!

Alles draait om je netwerk. Hierdoor kom je in de flow en word je als het ware meegesleept door alle moeilijkheden. Vergelijk het met een wedstrijd waar het publiek langs de kant staat om je er doorheen te loodsen. Dit heb je echt nodig om resultaat te behalen.

Update 5 december 2021

Als je op één van de links hebt geklikt ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat je wordt doorgestuurd naar een andere pagina. Dit heeft ermee te maken dat de Bol Masterclass is opgeheven. 

Of dit nu tijdelijk is, ik zal het niet weten. Daarom heb ik alle links aangepast naar Bol Mastery van Izzy Bokhove. Deze cursus is vergelijkbaar met de Bol Masterclass. 

Ik ben er even voor je ingedoken en stiekem vindt ik deze nog uitgebreider dan de Bol Masterclass. Het voordeel is dat deze cursus ook nog eens veel goedkoper is. 

Izzy kent de klappen van de zweep over verkopen op bol.com en kan jou dit ook leren. 

Bekijk hier de resultaten en ervaringen van andere deelnemers>>>

Kies je voor het de luxe pakket? Dan is er een garantie op € 10.000 per maand!  Dat is de moeite waard toch? 

bol masterclass Bekijk snel alle informatie over Bol MasteryGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Er zijn veel manieren om geld te verdienen op het web, en

Veel geld verdienen met Pokeren: De complete startgids

Wat is eigenlijk de snelste methode om je inkomen ( vandaag nog)

5 eenvoudige manieren om je inkomen vanaf vandaag nog te verhogen

Je hebt schulden die je iedere keer weer tegenkomt als jij je

Moet je eerst je schulden afbetalen of eerst geld besparen?

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>