arrow_drop_up arrow_drop_down
1 augustus 2020 

Bol Masterclass review. Is die 65% korting een lokkertje of...

Je bent dus op zoek naar een Bol masterclass review? Een zoekopdracht in google levert je heel veel zoekopdrachten op waarschijnlijk. Tof dat je dan toch op deze review over de Bol masterclass bent uitgekomen. Ik ga je proberen om  je zoveel mogelijk uit te leggen over het programma van Jia Ruan van team Unstoppable.

[[showindex]]

Wie is die Jia Ruan ook alweer?

Je hebt hem vast wel een keertje gezien want hij heeft een mega advertentiebudget. “Ik zie je vaker als mijn eigen moeder”, zag ik laatst staan als opmerking onder een filmpje van hem in youtube.

Jia is geboren in 1966. Hij heeft Chinese ouders en is opgegroeid met een ondernemers mindset. Zijn ouders hadden drie restaurants en waren daar constant mee in de weer. Maar de horeca was niets voor hem. Hij wou zijn geld verdienen op een andere manier

“Ik was Gameverslaafd en zat iedere dag te blowen in het park, dit kon echt niet langer meer zo!”

Vroeger wist Jia totaal niet wat hij wilde met het leven. Hij heeft meerdere opleidingen gevolgd en diverse baantjes als pizzabezorger en straatverkoper gehad. Ook verkocht hij kranten op straat tegen een commissie

Hij wist altijd dat er meer zat in het leven, maar dacht altijd dat hij een opleiding moest volgen om succesvol te worden. Jia  ging het internet op, vond tal van invloedrijke personen en ging zich verdiepen in boeken hoe je succesvol kunt worden.

Zijn opleidingen waren toch al  mislukt en voor hem zat er dan ook niets anders op dan zijn eigen pad te bewandelen. Hij nam de ondernemers mindset van zijn ouders en tal van online mentoren over en ging aan de slag.

De weg naar e-commerce

Jia raakte geïnteresseerd in e-commerce en ging op onderzoek uit hoe dit moest. Van douchekoppen tot ‘glow in the dark’ sterretjes, alles ging Jia Ruan proberen om te verkopen.

Hij ging vaak op zijn bek, maar hij heeft nooit de moed opgegeven en heeft van zijn fouten geleerd!

Wat begon met een beetje online inkomsten, ging al snel naar een dikke vette 16.000 euro per maand! Dat kwam doordat hij al het geld dat hij verdiende direct herinvesteerde

….. en nu? ik weet niet of hij nog steeds producten verkoopt, maar hij heeft al zijn kennis gestopt in de Bol Masterclass en leert anderen alles over e-commerce en mindset.

Wat is de Bol masterclass?

De Bol Masterclass van Jia Ruan is een hele uitgebreide  training waar je op een duidelijke en heldere manier leert  hoe je producten succesvol kunt verkopen op Bol.com.

Je leert ook hoe je ze moet inkopen voor een super voordelige prijs, zodat je het op een zeer lucratieve winstgevende manier kunt verkopen op Bol.com. Dit heet ook wel dropshipping of e-commerce in de volksmond.

Jia Ruan is enkele jaren geleden deze strategie met heel veel succes uit gaan voeren en wil nu anderen helpen met geld verdienen op het internet.

Tip: Koop niet gelijk de gehele training van Jia Ruan. Kijk eerst of het wat voor je is door het gratis webinar te volgen van team unstoppable

Stappenplan om producten te gaan verkopen op bol.com

Heb je totaal geen idee hoe het eigenlijk in zijn werk gaat om op Bol.com te gaan verkopen? ik leg je het even uit in Jip en Janneke taal. Ik dacht zelf altijd dat Bol.com één groot bedrijf was. Ik had nooit in de gaten dat het eigenlijk allemaal kleine ondernemers zijn op één verkoopwebsite.

Onderstaand is dus een stappenplan in het kort, in de training wordt je uitvoerig uitgelegd hoe dit in het echt gaat.

1. Ga op zoek naar een populair product

Wanneer je wilt gaan knallen moet je dus op zoek naar een product wat iedereen wil kopen of hebben. Zonder kennis valt dit niet mee!

Waar moet je opletten?

Hoe weet ik of mensen dit willen kopen?

Is het een hype of….

Populaire producten ontdekken kan op meerdere manieren.

De eerste manier is spontaan. Als je een paar jaar gelden de Fidget spinner had ontdekt dan had je heel erg veel verkocht! Jia Ruan gebruikt de winkelwagen methode om uit te zoeken wat de harlopers, de zogenmaande winners zijn. . Super simpel, Hij legt dit allemaal uit in zijn training

2. Ga onderzoeken of je er kans mee maakt

De volgende stap is  om te kijken of dit product al wordt verkocht op de Nederlandse markt. Staat het product al op Bol.com? dan wordt het iets lastiger voor je, maar het kan ook nog wel kansen geven hoor. Staat het nog niet op Bol.com? dan kan het maar zo zijn dat je een winner in handen hebt.

Veel producten op Bol.com zijn namelijk in prijs vele keren over de kop gegaan. Je kunt dan namelijk net onder de prijs gaan zitten van je concurrent. Hoe je dit op een slimme manier moet doen wordt je geleerd door team Unstoppable.  Ik kan het je hier ook wel gaan uitleggen, maar ik maak daar liever een keer een andere blog over.

Jia Ruan legt uit dat wanneer een product op Bol.com minder dan 8 pagina’s aan concurrentie heeft (gelijke producten), dit nog altijd relevant is om te verkopen. Hoe je moet verkopen met veel concurrentie komt allemaal voorbij in de training.

3. Hoe moet je inkopen?

Nu je klaar bent met je research is het tijd om een goede leverancier te vinden. Ga op zoektocht binnen Alibaba. Schrik niet, er is een waanzinnig groot aanbod en je hebt ook grote prijsverschillen! Laat je hier door niet ontmoedigen!

In de Bol Masterclass leer je hoe je een top leverancier vind en hoe je omgaat met alle vage termen die ze gebruiken. Je leert ook alle technische dingen zoals invoerrechten, BTW en de goedkoopste vormen van transport naar het magazijn van Bol.com in Nederland.

Let op: Ga niet zomaar lukraak importeren, want je komt voor grote verassingen te staan die je gewoon simpelweg kunt vermijden. Daarom is deze training ook ontzettend belangrijk om te gaan volgen.

4. Laat Bol.com een gedeelte van je werkzaamheden doen

De laatste stap. Opslag en distributie lekker gaan uitbesteden door Bol.com. Of heb je thuis een groot pakhuis waar je alle spullen kunt opslaan? Wanneer het straks gaat lopen, kun je beter je tijd gaan besteden aan opschalen en meer geld te gaan verdienen in plaats van pakjes verzamelen en versturen.

Je zorgt er gewoon voor dat de leverancier uit China, India of waar dan ook de spullen aflevert bij het Bol.com magazijn. Vanaf daar regelt Bol.com de rest en is jouw werk gedaan. Je hoeft dan alleen nog maar de statistieken bij te gaan houden om er voor te zorgen dat jouw product niet  is uitverkocht op Bol.com. Je loopt anders verkopen en geld mis.

Hoe dit exact geregeld wordt leer je uiteraard in de Bol Masterclass.

Zo bouw je jouw inkomen stap bij stap uit en verdien je vanzelf die duizenden euro’s per maand.

Wat belooft de Bol masterclass je?

Bovenstaand stappenplan is maar een kleine opsomming wat je allemaal leert in de training. Dit is wel een beetje de rode draad waar je doorheen wordt geleid. Jia Ruan gaat er alleen veel dieper op in.

Alle kennis heeft hij voor je gebundeld. Jia Ruan behoed je voor de fouten en valkuilen wat hij heeft meegemaakt in het begin. Als je zijn tips op gaat volgen kun je dit nooit overkomen.

in ieder geval bestaat de training uit 8 modules:

 •  Welcome To the Winning Team – dit zijn meerdere lessen waarbij je het persoonlijke fundament gaat leggen om succesvol te worden in e-commerce. Hoe creëer je de juiste mindset?

1. De weg naar Succes

2. Het voertuig naar Vrijheid

3. The new Paradigm

4. De 100K Mindset

5. Quest Unlocked

 • Ground Zero – In deze module wordt uitgelegd hoe je vanaf een nulpunt een denderende start kunt maken in e-commerce. Zo leer je hoe e-commerce of het dropshipping businessmodel precies in elkaar zit.

1. E-commerce 101

2. Het Business Model

3. De Platformen

4. Gebruik maken van Bol.com

 • The Goldmine – Hier wordt je geholpen om op zoek te gaan naar het juiste product en ga je de bouwstenen ontwikkelen voor jouw eigen e-commerce onderneming.

1. Het geschikte Product

2. Listings op Bol.com

3. De optimale Listing

 • Artificial Intelligence – Deze module staat in het teken van je businessplan. Hier wordt uitgelegd hoe je goed onderzoek doet naar winstmarges en je concurrenten.

1. DNA voor Succes

2. Data verzamelen

3. De juiste leverancier vinden

4. The Golden Calculator

 •  Showtime – Nu wordt het gaaf! Dit is het startpunt van je eigen inkomen

1. De investering maken

2. Product online zetten

3. Logistiek via Bol Module

 •  Monk Like Patience – Deze module is gericht op jou als persoon. De kernboodschap van deze les is GEDULD. Voor veel ondernemers een lastige, maar dit is dé weg naar jouw succes.
 • The Next Apple – Je hebt je business opgezet. Nu is het tijd om aan je merk te werken.

1. De basis voor private labellen

2. Jouw brand creëren

3. Merkregistratie

4. De omschakeling

 • 10x Time – Vanaf dit punt wordt jouw e-commerce onderneming naar een rinkelende kassa geleid. Hoe kun je opschalen en op de langere termijn nog meer geld verdienen?

1. 7 Figures Mindset

2. 10X Finances

3. Traffic

4. Forwarding Service

5. Bouw je dreamteam

uhmm…..Er is nog veel meer

Dit is niet het enige wat je wordt geleerd. er wordt ook aandacht gegeven aan:

 • Inschrijven bij de KvK
 • Mindset
 • E-commerce
 • Bol.com zakelijk
 • Winnende producten vinden
 • Uploaden op Bol.com
 • Geschikte leveranciers vinden
 • Het verzamelen en gebruiken van data
 • Winst berekeningen
 • Private labelen
 • Je eigen merk maken
 • Je bedrijf 10X maken

Er wordt gesuggereerd dat de totale waarde op 7525.- zit. 

 

Wat kost de Bol Masterclass?

Wanneer je echt deze kant op wilt gaan moet je wel investeren. Het is stevig aan de prijs, maar als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt….

BAMMMM!!!  Negenhonderzevenennegentig euro. Dat is natuurlijk best wat geld, 997,- euro. Maar wat levert het je op als je blind in het bol.com avontuur gaat stappen? zonder training of iets te volgen? Je moet van hele goede huize komen om dan gelijk te slagen.

Er is een grote kans dat je meer geld kwijt bent als jezelf het wiel gaat uitvinden dan deze training te kopen.

Ik snap best dat dit een hoop geld is. Ik ben vorig jaar begonnen bij de 10k club van Jacko Meijaard. dit was ook een gigantische investering, maar dit heeft me geen windeieren opgeleverd.

Twijfels? Snap ik, maar denk eens na over het volgende:

 • Het runnen van een eigen onderneming. Niet langer meer een loonslaaf zijn
 • Weg met die 9 tot 5 mentaliteit
 • Financieel geheel onafhankelijk zijn
 • Gaan en staan waar je wilt.
 • Regisseur worden over je eigen leven en inkomen. Leef je mooiste leven!
 • thuiswerken

Welke resultaten kan ik behalen met de Bol Masterclass van Jia Ruan?

Ik geloof zelf in één ding. Als je iets wilt gaat het je ook 100% lukken. Wil je slagen met e-commerce? dat gaat je lukken. Wil je slagen met affiliate marketing? dat gaat je ook lukken.

alles draait om mindset, inzet en lef tonen. Beschik je over deze punten? Gefeliciteerd! je gaat succesvol worden op bol.com!

Ik was een paar jaar ook onzeker om iets op te starten. Mijn leven is radicaal verandert sinds ik de 1ok per maand mindset training heb gevolgd.

Wat zeggen andere deelnemers over hun ervaringen met de Bol Masterclass?

Ik kan je heel veel ervaringen van anderen laten zien die succesvol zijn met bol.com Uiteraard zijn er ook mensen die niet succesvol zijn Ik heb een zoekopdracht op google gedaan, Er zijn maar weinig die ontevreden zijn

Wordt anders even lid van de facebookgroep The Tribe, waar ontzettend veel recensies staan

Is de Bol masterclass van Jia Ruan iets voor jou?

Ik heb mijn persoonlijke pluspunten en minpunten voor je uitgewerkt, mischein dat je er wat aan hebt.

Pluspunten: 

 • De cursus is zeer uitgebreid; alles wat van belang is komt aan bod
 • Uitstekende manier van trainen, op een ontspannende manier
 • Jia Ruan legt alles duidelijk en rustig uit
 • Onbeperkte toegang
 • Je leert ook de bijzaken over hoe om te gaan met de belastingdienst, Kamer van Koophandel en omzet/winstberekening
 • De Bol Masterclass werkt bijna gegarandeerd, mits je de stappen volgt (kopieren -plakken)
 • Leerzame en leuke manier om vanuit huis geld te verdienen

Minpunten

 • De eerste 4 weken verdien je nog niets, zo zit de training in elkaar. Dit kan demotiverend werken, maar bedenk wel dat dit ook weer een investering is.
 • Het is geen manier om snel geld te verdienen.
 • Het moet je wel liggen. Je moet echt geïnteresseerd en gemotiveerd zij om dit te doen.

Gratis webinar van Bol masterclass

Nog meer informatie over de Bol masterclass

Handige list 800 product ideeën en 1000+ leveranciers 

 

 

 

Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet. Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen. See you at the top!
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!

Wij gebruiken cookies