Bol Mastery review en ervaringen. Wacht met kopen!

06/12/2021

minuten leestijd

Door:

Een Bol mastery review deze keer. Waarom een review over Bol Mastery? Ik kreeg deze week te horen dat de Bol Masterclass van Jia Ruan niet meer bestaat en heb in de loop der tijd goede berichten gehoord over deze gloednieuwe cursus. 

De oude nr 1 cursus voor verkopen op bol.com is verdwenen. Vanaf nu is de Bol Mastery de nieuwe nummer 1 van België en Nederland!

De bol masterclass is exit dus!

Het viel me al op dat ineens een ander gezicht (Winston Zwemmer) de Bol Masterclass vorm gaf. Aan de ene kant hartstikke zonde. De inhoud van de Bol Masterclass was super en heeft vele succesvolle verkopers gegenereerd. 

Gelukkig is er een alternatief die op de meeste vlakken nog beter is dan de Bol Masterclass. 

Dit is de Bol Mastery van Izzy Bokhove.  Ik ben er voor je ingedoken zodat jij straks precies weet wat je staat te verwachten als je gaat starten met Bol Mastery!

Succesvol verkopen op Bol.com

Via onderstaande link krijg je korting tot de zeer uitgebreide training

Wat is Bol Mastery?

Bol Mastery is een zeer uitgebreide cursus waar je leert om succesvol te verkopen op Bol.com. Wanneer je de website van Bol Mastery bezoekt staat er al gelijk in de header: 

BolMastery garandeert jou een geautomatiseerde Bol.com business die jou €10.000+ omzet per maand laat genereren! 

 Dat beloofd dus wat! GEGARANDEERD dus! Als je dan even verder leest wordt er geclaimd dat je de eerste resultaten gegarandeerd binnen de eerste maand al hebt. 

Dat klinkt veelbelovend dus. 

Je leert dus van experts alles van A tot Z om te gaan verkopen op Bol.com. 

Wie is Izzy Bokhove? 

De bedenker van de Bol Mastery is Izzy Bokhove. Ik zit in een aantal Whatsapp groepen die gericht zijn op dropshipping en bol. com verkopers en ben deze naam de laatste tijd dan ook vaak tegen gekomen. 

Ik wist dus al dat hij 1,5 jaar geleden al mensen ging begeleiden om succesvol te worden op bol.com. 

in zijn jongeren jaren was Izzy pizzabezorger. School was helemaal niets voor hem maar blowen vond hij kennelijk geweldig . 

bol mastery review

Uiteindelijk heeft Izzy zijn leven radicaal omgegooid en heeft hij een succesvolle webshop opgezet. Het leuke aan deze webshop was dat het helemaal geautomatiseerd was. 

Als je de website van Bol Mastery bekijkt dan ga je zien dat het woordje geautomatiseerde verkoop vaak weer terug komt. Dat is een groot voordeel als je gaat starten in de E-commerce zoals Izzy dit aanbied. . 

In een korte tijd verdiende Izzy duizenden euro's met zijn webshop, hij had de code gekraakt! 

Dit kunstje leert Izzy nu aan anderen. 

Studenten die en bijbaantje hadden als:

 • vakkenvuller
 • horeca
 • pizzabezorger
 • lopende bandwerk

Verdienen  nu hun geld met Bol.com! 

Izzy heeft dus al vele jongeren geholpen van hun €5 uurloontje naar duizenden euro's per maand! 

Er zijn meerdere guru's die ook aan je willen uitleggen hoe je online veel geld verdiend (zoals Jia Ruan) maar Izzy is niet zoals al die andere guru's... 

Izzy vertelt hoe je een succesvolle webshop runt op een manier dat iedereen die geen ervaring, kennis en startkapitaal heeft alsnog veel geld gaat verdienen met zijn webshop! 

Izzy: "iedereen kan vanaf elke leeftijd, met maar een half uurtje per dag zijn eigen automatische succesvolle online webshop kan hebben!"

Om iedereen te overtuigen van zijn kennis en strategie kan jij je aanmelden voor een gratis
 training op zijn website.

Succesvol verkopen op Bol.com

Via onderstaande link krijg je korting tot de zeer uitgebreide training

Wat staat je allemaal te wachten als je gaat starten met Bol Mastery?

Izzy heeft verschillende trainingen, die uiteraard variëren in prijs en inhoud. Je kunt afhankelijk van je budget dus zelf kiezen waar je voor gaat:

 1. Classic pakket
 2. De luxe pakket
 3. De luxe coaching pakket

Ik ga je hieronder de verschillen even uitleggen

Classic pakket

Het Classic pakket kost 597,- Je ontvangt dan:

 • Uitgebreide video cursus van A-Z
 • Levenslange toegang community
 • Groep coaching
 • Meerdere smart tools & bonussen
 • Succesgarantie

De Luxe pakket.

De luxe pakket is uitgebreider dan het classic pakket. Deze kost je 897,- Je ontvangt: 

 • hetzelfde als in het classic pakket
 • 20 producten met €3000+ omzet
 • Casestudy succesvolle webshop
 • Professionele analyse op jouw store

Deluxe coaching pakket

Deze is de meest uitgebreide en tevens de meest waardevolle. Je kunt hier eigenlijk niet mee de fout ingaan! Er hangt wel een prijskaartje aan van 1997,- maar de succesgarantie is verder uitgebreid. Haal je niet de € 10.000 per maand? Dan krijg jij je geld terug!

 • Garantie op €10.000 P/M (Niet behaald? Geld terug)
 • 11 weken coaching traject
 • 20 stuks aan producten die je direct kan verkopen
 • Exclusieve content en nieuwe strategieën
 • Extra mindset en zelfontwikkeling training
 • 24/7 support van ervaren bol verkopers (30K+ P/M)

Wat is het verschil tussen Bol Mastery en Bol Masterclass?

Er zijn enkele grote verschillen tussen de Bol Mastery en de Bol Masterclass van Jia Ruan. De Bol Masterclass komt bij vele nogal schreeuwerig over. Dit komt ook door de vele advertenties die je tegenkomt op internet en social media. Je komt er haast niet meer onderuit, 

Izzy Bokhove van de Bol Mastery is meer van het type: "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg"  De Bol Mastery is niet alleen maar een video cursus en daarna knallen. 

Nee....

Het hele team en de oud cursisten staan allemaal voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen als je vastloopt of tegen problemen aanloopt. 

Er is vanaf dag één een groeps coaching waar je de betrokkenheid ook zeker gaat merken. En dan heb je ook nog eens de community die bomvol staat met tips van andere cursisten die al hun geld verdienen met Bol.com.

Bol Mastery staat momenteel zeker met 2-0 voor op de Bol Masterclass!

Bol Mastery heeft nog veel meer te bieden

Het zijn niet alleen trainingen die Bol Mastery aanbied. Nee, Ze hebben nog veel meer aanbod. Eén van de moeilijkste dingen is om een winnend product te vinden. 

In de cursus van Izzy leer je hier ook veel over, maar je kunt  het ook laten doen door hun. Hiervoor bied Bol Mastery speciale pakketten aan zodat je minder research hoeft te doen en eigenlijk gelijk al kunt knallen met je Bol.com business.

bol mastery review

Ook kun je nog het platinum of het ultimate pakket aanschaffen waardoor je gelijk al op 20.000,- omzet per maand zit. ( wat een giga bedragen he   )

Bekijk hier alle product research pakketten>>>

Wat is de inhoud van de cursus?

Wanneer je iets wilt aanschaffen wil je natuurlijk wel precies weten wat je te wachten staat als je gaat beginnen.

Samenvatting van de inhoud: 

 • Videocursus A-Z met Stappenplan - in meer dan 20 video's leer je alle basistappen tot succes. Om het voor jezelf overzichtelijk te houden zit er ook een uitgebreid stappenplan bij. Producten inkopen, opslag, online zetten en verzending: kortom, alles wat je nodig hebt. 
 • Toegang  tot de exclusieve community - Leren van anderen die al succesvol zijn is een perfecte manier om jezelf om te vormen tot de expert die je gaat worden. Deze ervaringen worden met liefde en enthousiasme gedeeld met je. 
 • Coaching en Begeleiding - Naast de video trainingen en de community krijg je ook privé coaching. Deze zijn 100% gratis zonder addertjes onder het gras. Bol Mastery wil namelijk ook dat jij succesvol wordt, ook omdat ze drommels goed weten dat zij door het wegvallen van de Bol Masterclass momenteel de beste cursus hebben op dit vakgebied. Normaal gesproken betaal je voor een 1 op 1 coaching al snel honderden euro's. Bij BolMastery is dit dus 100% gratis.
 • Producten met €3000+ omzet - Als jij je aanmeld ontrvang je gelijk al een lijst met succesvolle producten die je kunt gaan verkopen op Bol.com. Dit zijn allemaal winnaars en zorgen ervoor dat je vanaf dag één al gelijk verdiend. 
 • Case study - Eén van de studenten laat je zien hoe hij in korte tijd succesvol is geworden. Letterlijk van scratch en zeer onthullend!
 • Geen Startkapitaal Strategie - Je leert hoe je met een startkapitaal van een paar tientjes een bloeiende business kunt opstarten. 
 • Slimme tools - Het kan erg in verwarrend zijn om alle data te calculeren en bij te houden. Hiervoor heeft Izzy  een tool laten designen om jou workflow zo makkelijk mogelijk te maken.
 • Startende ondernemer guide -  Een zogenaamde succes checklist gemaakt voor Nederlandse ondernemers zodat je een vlekkeloze start van jouw onderneming hebt.
 • Fulfillment Center Strategie - Stel je voor dat jezelf straks honderden pakketjes per dag moet versturen. Dit is niet te doen toch? Met het Fullfilment center strategie leer je de meest eenvoudige manier van het versturen van je producten naar de klant. Hierbij draag je geen verantwoordelijkheid voor de levering, zo zijn de inkomsten bijna volledig passief.

A;l met al een behoorlijk uitgebreide cursus. Onthoud het volgende bedrag: 3500.- Dit heeft een waarde van meer dan 3500,-! Onthoud dit bedrag als je straks gaat starten met de cursus. Je gaat dan merken dat het gewoon belachelijk goedkoop is in aanschaf!

Succesvol verkopen op Bol.com

Via onderstaande link krijg je korting tot de zeer uitgebreide training

Nog een extra service van Bol Mastery

Als je uiteindelijk de cursus hebt doorlopen wordt het tijd om te knallen. Een onderdeel van de video cursus is listing. Listing kun je het beste omschrijven als alles wat te maken heeft met je product omschrijvingen. 

Dit kun je uiteraard zelf doen, maar het Bol Mastery team kan dit ook voor je doen! Het listing pakket van bol Mastery:

 • Titel met best gezochte zoekwoorden Professioneel
 • Beschrijving gemaakt voor zo hoog mogelijke conversie percentage 5 ster review
 • Meest winstgevende prijs
 • Professioneel gedesignede product foto's
 • Beschrijving gemaakt voor zo hoog mogelijke conversie percentage
 • 5 ster review op je producten

Bekijk hier de listing service van Bol Mastery>>>>

Hoe kun je starten met Bol Mastery?

Via deze link kom je op de website van Bol Mastery. Heb je nog twijfels dan kun je ook een call aanvragen met Izzy of met één van zijn teamleden. Je kunt al je vragen stellen zodat je zeker weet of je het juiste pad ingaat. 

Ook is er geregeld een Gratis Webinar waar Izzy Bokhove gelijk al een groot gedeelte van zijn geheimen prijs geeft. 

Succesvol verkopen op Bol.com

Via onderstaande link krijg je korting tot de zeer uitgebreide training


Bol Mastery ( Izzy Bokhove) versus Bol Masterclass (Jia Ruan)

Zoals ik eerder al had vermeld bestaat Bol Masterclass niet meer. Eigenlijk weet ik ook niet meer waar Jia Ruan nu momenteel allemaal mee bezig is. 

Eerst werd Winston  Zwemmer met veel bombarie het nieuwe gezicht van de Bol Masterclass. Daarna was Winston ineens weer weg en was Jia Ruan ineens weer het gezicht.  En toen ineens was de cursus verdwenen. 

Zelf mag ik altijd graag even kijken op Trustpilot naar ervaringen. Dan heb je goede en eerlijke beoordelingen van mensen die de cursus daadwerkelijk hebben gevolgd. 

Nou......

Bij het schrijven van deze review was ik behoorlijk geschokt van de Bol Masterclass. Zie de screenshots hieronder. 

bol mastery review
bol mastery review

Schokkende reviews dus!

Mijn eigen ervaring met Bol Mastery

In het verleden heb ik de bol masterclass van Jia Ruan doorlopen. Een super goede cursus en ik snap nog steeds niet dat deze niet meer bestaat. Dit was een paar jaar geleden, maar de cursus is kennelijk veranderd gezien de zeer slechte reviews die er momenteel zijn 

Wat ik heb gezien van de Bol Mastery is dat deze cursus uitgebreider en minder schreeuwerig is dan de Bol Masterclass. Gewoon een heerlijke no nonsens cursus waarbij je ook nog eens persoonlijke begeleiding krijgt. 

Izzy weet waar hij over praat.. Hij heeft ontzettend veel ervaring op dit gebied, en legt alles op een heldere en duidelijke manier uit. 

Ik kan je deze cursus dan ook van harte aanbevelen! 

Is Bol Mastery van Izzy Bokhove betrouwbaar?

Jia Ruan vindt ik persoonlijk een goeroe die overkomt dat hij de wereld kan veranderen. Bij Izzy is dat totaal anders. Een eerlijke en integere jongen die zonder poeha een goede cursus heeft gemaakt. 

Izzy heeft een team om zich heen verzameld om meer waarde te geven aan de cursisten. Dit zijn Max de Jong, Alex Mulder en Lucid. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en dat vult elkaar goed aan. 

De missie van Bol Mastery

Op de website van Bol Mastery kwam ik de volgende quote tegen wat uiteindelijk hun doel is: 

"We hebben Bol Mastery opgericht om jongeren te stimuleren om te gaan ondernemen. Dit is vaak een onderwerp die op een jonge leeftijd niet besproken wordt, omdat er erg veel bij komt kijken. 

We hebben echter gemerkt dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn zolang alle stappen voor de ondernemer vanzelfsprekend en logisch zijn. En dat is nou precies waar wij voor staan, kansen creëren voor jongeren!" 

Nou.... Mooi toch? Dit betekend niet dat de cursus alleen voor jongeren is. Iedereen die succesvol wilt worden op bol.com kan starten!

Ervaring van anderen over Bol Mastery

Omdat ze eigenlijk nog maar net live zijn gegaan met deze cursus zijn er nog niet veel reviews op trustpilot. Maar wat er nu wel staat is veelbelovend. Zie de screenshots hieronder


bol mastery review
bol mastery review
bol mastery review
bol mastery review
bol mastery review

Vergeet  niet de reviews te lezen op de website van Bol Mastery>>>>.

Veelbelovend toch? 

Als je gaat starten met de Bol Mastery. Wil je dan een reactie achterlaten onder deze blog? Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt en waar je nu staat als bol.com verkoper!


Succesvol verkopen op Bol.com

Via onderstaande link krijg je korting tot de zeer uitgebreide trainingGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Geld besparen op boodschappen is niet altijd gemakkelijk. Maar als je een

Geld besparen op je boodschappen? 17 super tips hoe je dit moet doen!

Er is een hele grote kans dat jij op deze pagina terecht

Cashcow Academy review. Geld verdienen met YouTube

Even een korte blog deze keer maar ik heb wel leuk nieuws

Gratis boek: “in 10 stappen succesvol beleggen” (alleen verzendkosten)

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>