Bullrun trading platform review. Zorgeloos en zonder kennis traden!
01 mei 2021 
15 min. leestijd

Bullrun trading platform review. Zorgeloos en zonder kennis traden!

Af en toe komt er een opportunity op mijn pad waar ik ontzettend blij van wordt. Een goede vriend van me attendeerde me op Bullrun.io. Ik heb me erin verdiept en ben twee maanden geleden gestart.

In deze review vertel ik ja dan ook alles over Bullrun. Hoe je automatisch (en zonder zorgen) kunt traden!

Wat is Bullrun?

Bullrun is een trading platform waar zeer ervaren traders voor jou aan de slag gaan. Het historische rendement van hun resultaten zijn schrikbarend hoog. Nu moet ik er wel bij vertellen dat historische cijfers geen garanties zijn voor de toekomst.

De 2 maanden dat ik er nu bijzit was het rendement in ieder geval bizar hoog. Ik zou het graag willen vertellen hoeveel % het is geweest.

Ik hou me echter aan de regels van Bullrun. In de policy manual staan een aantal regels vermeld dat ik dit expliciet niet mag vertellen.  Mooi meegenomen dus! Maar in ieder geval het historisch rendement vind ik nu al geweldig. Een super resultaat!

Het gaat mij persoonlijk maar om een paar dingen:

 • De bank geeft je geen rente, dit is een geweldig alternatief.
 • Het moet een goed bedrijf zijn: veilig en betrouwbaar.
 • Het moet me niet teveel moeite kosten. Een bakker kan een beter brood bakken dan ik en een ervaren trader weet hoe hij moet handelen met crypto.

Dit zit bij Bullrun dus allemaal goed!

De slogan van Bullrun is: “Het Crypto Platform dat u toelaat om deel te nemen aan de beste handelsstrategieën ter wereld!

De prelaunch van Bullrun

We hebben net de prelaunch gehad. De prelaunch was er voor dat alle systemen goed werken en de beveiliging tiptop in orde te maken. Alles werkt nu en er kan dus vanaf begin april daadwerkelijk geld verdiend worden.

Wanneer je wil starten met Bullrun moet je er echter wel op tijd bij zijn. Als de totale inleg van alle investeerders het bedrag van  50 miljoen euro heeft bereikt dan gaat het systeem op slot en kunnen er geen nieuwe investeerders meer worden bij gezet. Op dit moment ( 30-04-2021) zitten ze op een percentage van 35.77%. Daarna gaat de deur op slot en wordt het een besloten club. Wil je meedoen sluit je dan snel aan, voordat het te laat is!

bullrun.io review

Wie is de CEO van Bullrun?

De CEO van Bullrun is Carlos Nobre.  Carlos is ontzettend transparant en heeft een schat aan ervaring. Enkele facts over Carlos Nobre:

 • Carlos heeft meer dan 26 jaar ervaring in marketing en direct sales network.
 • Hij heeft meerdere grote bedrijven opgezet in Spanje en Portugal.
 • De laatste 15 jaar was Carlos werkzaam in de crypto wereld waar hij verantwoordelijk was voor het network marketing gedeelte.

carlos nobre bullrun

Bullrun is een Spaans bedrijf . Momenteel zijn alle presentaties voor de leden nog in het Spaans. Er wordt twee keer per week een zoom gegeven. Op zeer korte termijn worden de presentaties ook tweetalig ( Engels en Spaans) gegeven.

In onze facebookgroep ( alleen toegankelijk voor investeerders)  hebben we ook geregeld een presentatie in het Engels.

Deze presentatie wordt gegeven door Luis Castillo (Behoort sinds kort tot mijn vrienden en is een hele behulpzame man met heel veel kennis over crypto). Luis is geregeld in nauw contact met de directie van Bullrun en is dus van alle nieuwtjes en ontwikkelingen op de hoogte.

 

Als jij je inschrijft dan zorg ik ervoor dat jij ook wordt toegelaten in de facebookgroep.

Bullrun blinkt uit door eenvoud

Wanneer je als beginner instapt in de cryptowereld komt er heel veel op je af. Allerlei termen waar je nog nooit van gehoord hebt. Ik werd daar in het begin ontzettend onzeker van toen ik net met crypto begon.

Bij Bullrun ga je merken dat het ontzettend meevalt met al die lastige dingen. Een overzichtelijke website waar iedereen iets mee kan.

Bullrun… Hoe gaat het eigenlijk in z’n werk?

Je kunt starten met een bedrag van €100,- in Bitcoin. Letop: Niet in dollars maar in euro’s. Dit is meteen alweer een pluspunt. Normaal gesproken is je inleg vaak in dollars. Bullrun heeft expliciet voor de euro gekozen omdat dit veel waardevaster is dan de dollar.

En nu komt het leuke:

Je kunt ervoor kiezen om te compounden (herinvesteren en iedere maand rente op rente ontvangen) Of je laat je maandelijks uitbetalen. Iedere 10e van de maand wordt je dan automatisch uitbetaald en het wordt zonder extra kosten in je exchange gestort.

Er is geen minimum om op te nemen en geen minimum om te herinvesteren!

Het minimum om te starten is  dus €100 euro en je investering vervalt nooit. Volledig passief dus.

Wat ontvang je ook alweer voor rente bij je bank?

Ik en vele anderen zijn ervan overtuigd dat dit echt een geweldig project is voor de langere termijn.

bullrun review uitgelicht

Andere facts van Bullrun

– GEEN minimum om geld op te nemen
– GEEN minimum om te herinvesteren
– GEEN holding op onze deposito’s
– GEEN noodzaak om te vragen voor opnames.
– GEEN kosten op deposito’s
– GEEN kosten op opnames.
– GEEN noodzaak om te werven.

Volledig passief! Het fijne is dat je inleg altijd van jou blijft. Wil je stoppen dan kun je het gelijk terugstorten in je exchange! We worden automatisch betaald elke 10e van de maand.

De 4 pijlers van Bullrun

Bullrun gaat dus voor je traden. Zelf hoef je niks te doen. Alleen maar achterover hangen. Zij hebben de kennis die jij niet hebt Deze strategie levert uitstekende resultaten op.

bullrun.io review

Diversificatie

De ervaring leert dat het combineren van verschillende strategieën toe te passen in de  crypto-activa, helpt om de positieve  resultaten te maximaliseren door de onverwachte acties van de markt te beperken.
Deze diversificatie heeft Bullrun.io in staat gesteld om duurzame en evenwichtige prestaties te handhaven.

Liquiditeit

Voor de deelnemers van Bullrun wordt goed gezorgd. Bullrun vertrouwd zo sterk in hun resultaten dat de kosten minimaal zijn. Ik heb tot dusver eigenlijk nog helemaal geen kosten ontdekt.

Je kunt iedere maand via een eenvoudige procedure je verdiensten eruit halen. Er gaat wel een korte periode overheen dat je het gestort krijgt. En je kunt eigenlijk zelf weten wat je met je inleg doet: 

 • iedere maand uitbetalen
 • compounden

Simpel en veilig

Je kunt je opbrengsten en commissies rechtstreeks ontvangen in je exchangeOp deze manier wordt het risico vermeden van tijdelijke bewaring van je  bitcoins die door hackers kunnen worden gebruikt voor phishing.

Rust

Er is expliciet gekozen voor de euro in plaats van de dollar. De euro is niet zo grillig als de dollar. Er wordt op de website gesproken over de BRT coin. De BRT coin is het eigen token van Bullrun.

1 BRT is gelijk aan 1 euro.

Eigenlijk hoef je hier verder niets mee te doen. Je kunt zelf niet met BRT handelen en het wordt puur gebruikt op hun platform. Alle uitbetalingen worden uitbetaald in Bitcoin.

Wat is nog meer interessant om te weten over Bullrun?

Stel je voor: Je schrijft je in bij Bullrun en je gaat starten. Dan is het wel even handig dat je het volgende even weet:

 • Wanneer je voor de 25e van de maand stort dan ontvang je de maand daarna je rente. Dan doe je mee met het traden voor de volgende maand wat op de 10e van de maand gaat beginnen.
 • Stel je voor dat je onverwachts geld nodig hebt. Er kan altijd ineens een financiële tegenslag zijn natuurlijk. Wanneer je voor de 25e van de maand een uitbetaling aanvraagt dan kun je het geld zonder problemen terugkrijgen. Stel dat je 10.000,- hebt geïnvesteerd en je wilt 3000,- eruit halen: “Geen probleem!” Zolang je het maar doet voor de 25e van de maand.

Het GOUDEN compensatieplan van Bulrun

Met Bullrun is er ook nog een andere manier om nog meer te verdienen. Het compensatieplan van Bullrun kun je eigenlijk best wel uniek noemen.

Kies je ervoor om anderen ook in te schrijven voor Bullrun dan staat er iets geweldigs op je te wachten. Je kunt een team bouwen en ook verdienen aan hun inleg, zonder dat het de nieuwe inschrijvers geld gaat kosten. Bullrun betaald de commissies!

Met Bullrun hoef je niet een team te bouwen. Doe je dit wel dan zijn de opbrengsten fenomenaal!

Let dus op: Je HOEFT niemand uit te nodigen voor Bullrun. Het is een totaal passieve manier om rente over rente over rente te ontvangen. Niets moet, maar als je net zo enthousiast bent als ik over Bullrun dan ga je er vanzelf over praten met anderen.

Uni-level systeem

Je kunt dus mensen inschrijven met je eigen refferallink die in je backoffice staat. Bullrun werkt met het unilevel systeem. Het is een vorm van network marketing en persoonlijk vindt ik het uni-level systeem beter dan het binaire systeem. Je werkt in één lijn naar beneden wat tal van voordelen heeft.

Ik zit al een tijd in de wereld van network marketing en het uni-level systeem is één van de beste systemen die er bestaat. Ik ben fan!

bullrun review

Je wordt betaald tot 13 levels diep en er zijn 8 titels:

 1. bronze
 2. silver
 3. gold
 4. ruby
 5. emerald
 6. diamond
 7. double diamond
 8. triple diamond

Wanneer je van het compensatie plan gebruik wilt maken moet je wel starten met 300,-. Dan wordt je toegelaten en ben je distributeur.

Wanneer je start als distributeur ontvang je van de mensen die je inschrijft  6% van hun opbrengsten. Iedere maand komt die 6% terug. Stel je voor dat je iemand inschrijft die start met 1000,-  dan ontvang je iedere maand 6% van zijn opbrengst.

Op je tweede level ( je schrijft iemand in en die persoon schrijft ook iemand in) dan ontvang je daar 4% van. Iedere maand, jaar in en jaar uit!

Het leuke is dat het geld door Bullrun wordt betaald en niet door diegene die geïnvesteerd heeft. Geweldig toch?

Heeft je team in het totaal 10.000BRT (= 10.000,- geïnvesteerd) dan wordt je automatisch Silver. En zo gaat het maar door.

Mijn goede vriend Luis Castillo legt het voor je uit in onderstaande video ( vanaf 17:44 begint het compensatieplan)

Wanneer het je lukt om uiteindelijk diamond wordt dan wordt het helemaal interessant. Je ontvangt dan ook nog eens 5% van alle verdiensten van alle diamonds die deze titel hebben bereikt.

Samengevat: Je schrijft iemand in en je ontvangt er iedere maand een commissie over. Zonder dat het diegene die je inschrijft geld kost. Wat gebeurd er als je 50 mensen inschrijft die allemaal 100,- hebben gestort?

6% van de verdiensten van je inschrijvingen! Daarnaast ontvang je ook nog eens je eigen rente over je inleg. Met uiteindelijk een passief inkomen als doel. Nooit meer aan het werk!

Bullrun werkt ook met automatische compressie. Dit wil zeggen dat als je een groot netwerker onder je hebt staan met veel inschrijvingen en hij stopt ermee, alle opbrengsten dan naar jou gaan.

Hoe worden alle winsten verdeeld bij Bullrun?

Door slim te traden met de juiste tactiek wordt er ontzettend veel verdiend. Bullrun heeft hier een verdeelsleutel voor gemaakt

 • 65% van de winst wordt uitgekeerd aan de investeerders
 • 20% wordt gebruikt voor het distributie netwerk ( de bonussen als je iemand inschrijft)
 • 15% is voor Bullrun zelf ( ze mogen zelf ook wel wat verdienen toch voor het goede werk wat ze doen)

Hoe kun je inschrijven bij Bullrun?

Ik heb geprobeerd om je alles uit te leggen over dit geweldig verdienmodel. Als er verder nog vragen zijn dan hoor ik het graag van je.

Of je bent nu net zo enthousiast als ik (en anderen) of je zet je geld liever op de bank tegen een paar procent rente, de keuze is aan jou uiteraard.

Via deze link kun je een presentatie (Engels) downloaden van Bullrun waar ook nog eens alles wordt uitgelegd.

Registreren bij Bullrun is gratis. Denk er wel even om als je gebruik wilt maken van het compensatieplan dat je moet starten met 300,-

 • Zorg ervoor dat je alle gegevens goed invult. In een later stadium komt er nog een KYC identificatie. Gebruik absoluut geen bijnaam. Heet je Jan Jansen gebruik dan niet Jantje Jansen bijvoorbeeld.
 • Het KYC traject zal super simpel zijn Je maakt een foto met je webcam, vult wat gegevens in en je bent klaar binnen 5 minuten!
 • Het minimale startbedrag is 100,- ( altijd in euro’s)
 • Mensen uit de USA mogen helaas niet meedoen omdat alles in euro’s is. Of ze moeten een dubbele nationaliteit hebben.

Stappenplan inschrijven

 1. Klik op de deze link
 2. klik op Engels als je de Spaanse taal ( net zoals ik) niet machtig bent
 3. Vul de gevraagde gegevens in > Email en wachtwoord
 4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden
 5. Klik op ‘ik ben geen robot’
 6. Controleer in je mailbox en valideer je e-mailadres
 7. Stel 2FA in
 8. Ga naar “my profile” en vul alle gegevens in > Opslaan
 9. Klik op Investment > Action with benefits > kies voor herinvesteren of automatisch uitbetalen > “Reinvestment” of “Automatic Withdraw”
 10. Ga naar “My wallet” > Voeg uw BTC Portemonnee Adres toe > Opslaan
 11. Ga naar Investering > Doe een storting > Kies “free amount” >
 12. Voer minimaal 100,-  of meer  in bij “Free amount (BRC)” > Verzend
 13. Je  ziet nu het wallet adres en het te versturen bedrag in BTC.
 14. Stuur het exacte bedrag dat op uw scherm verschijnt naar het BTC-adres (Stuur niet minder)
 15. Na 3 bevestigingen in de blockchain gaat je storting verschijnen in het dashboard.
 16. Na verloop van tijd staat je ingelegde bedrag bij pending deposit. Vanaf de 10e van de maand ga je zien dat de rente is bijgeschreven.

U bent nu helemaal klaar en het geld verdienen gaat beginnen!

Bonustip om geld voor geld te laten werken

Ik en vele anderen zijn ook ontzettend blij Met het bedrijf AI Marketing. Net als Bullrun was ik één van de eerste in Nederland die dit heeft geïntroduceerd. Lees mijn review over AI marketing en mijn casestudy maar eens.

Met AI marketing verdien je van iedere 100$ gemiddeld 30% extra. Wat mijn tactiek is om het geld wat je verdiend met AI marketing te herinvesteren in Bullrun. Op deze manier verdien je dus dubbel!

De 30% winst wat je pakt met AI marketing kun je bijna verdubbelen als je het daarna investeert in Bullrun

Beide is een vorm van Network marketing en ik ken de klappen van de zweep inmiddels. Wil je een team bouwen en je staat ingeschreven onder mij dan kan ik je op gang helpen door middel van een clarity call via zoom

Je ontvangt dan van mij een promotievideo, op maat gemaakt,  die je kunt gebruiken om Bullrun en/of AI marketing te promoten.

Network marketing is samenwerken. Samen naar de top!

Net las ik al eerder zei: Vol=vol bij Bullrun. Pak nu je positie omdat je over een tijdje niet meer wordt toegelaten. Het gaat dan een private club worden.

Samen naar de top!

bulrun review inschrijven

 

Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet. Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen. Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek! See you at the top!
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!