Crypto masterclass review. De crypto beginnerscursus!

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Crypto masterclass review. De crypto beginnerscursus!

Laatste update: 27/08/2022   gemiddelde leestijd:  minuten 

crypto masterclass review

Ben je benieuwd naar mijn ervaring/review over de crypto masterclass?  Dan raad ik je aan om dit artikel eens te gaan lezen.

Ik moet dit echt met jullie delen. Net als de meeste mensen die op deze website komen wil ik uiteindelijk een passief inkomen opbouwen. Een passief inkomen komt je niet aanwaaien, daar moet je wel wat voor doen!

Daarom ben ik de cryptocurrency beginnerscursus gaan volgen. Momenteel is deze cursus omgedoopt naar crypto masterclass en is dus nog uitgebreider dan nu.

Sinds de lancering van de eerste cryptocurrency is er heel wat veranderd. Waar in eerste instantie het merendeel van de mensen er helemaal niets van begrepen is dat inmiddels nu toch wel even anders.

De enorme koersstijgingen welke door verschillende cryptocurrency’s, met uiteraard de bitcoin op pole position hebben zowel de grote als de kleine investeerder gretig gemaakt om een deel van hun geld te investeren. Toch bestaat er nog heel wat onduidelijkheid over de toekomst van crypto’s.

Is de wereld van crypto nu een zeepbel die klaar is om te barsten of kun je er bergen geld mee verdienen? ……….ik gok het op laatste!

Crypto masterclass review

Ik was dus op zoek naar een cursus. In mijn zoektocht kwam ik per toeval uit op de website van Coen Olde Bijvank. Ik ken Coen al een tijdje van het forum van de internetsuccesgids van Jacko Meijaard.

Coen is echt een specialist op het gebied van crypto, en hij heeft de cursus opgestart samen met Derek Westra en Patrick Suiker.

Ik heb zijn cursus verder opgezocht en ben begonnen. Er waren ook wel andere cursussen te vinden, maar mijn persoonlijk gevoel gaf de doorslag bij deze!

Coen is namelijk een kenner en een betrouwbaar persoon. Deze cursus was vergeleken met de andere die ik gevonden had het meest uitgebreid en waardevol!

De docenten: Derek Westra en Patrick Suiker

De cryptocurrency beginnerscursus is ontwikkeld door Derek Westra en Patrick Suiker

Derek Westra

Derek is in 2013 afgestudeerd in Gedragseconomie & Speltheorie. Bij zijn eerste kennismaking met crypto had hij gelijk al een goed gevoel. Eerst was het de fascinatie van het muntje maar later werd het een obsessie!

Hij is zich al gelijk gaan verdiepen in de wereld van crypto en blockchain en is dus nu een expert op dit gebied.

Al zijn ervaring brengt hij straks aan jou over als je straks besluit om de Crypto masterclass te gaan volgen.

Patrick Suiker

Patrick is een geboren ondernemer en een handelaar in hart en nieren. Deze passie heeft hij omgezet in een master Entrepeneurship.

Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in de blockchainrevolutie en de training die hij heeft ontwikkeld is een mooie stap in de juiste richting!

Patrick weet ECHT ALLES over crypto. Je kunt hem eigenlijk wel één van de grote experts van Nederland noemen.

De inhoud van de Cryptocurrency beginnerscursus

Wat me opgevallen is dat de cursus zich in een digitale leeromgeving bevind. Hartstikke makkelijk, je kunt het nooit kwijtraken en je hebt waar dan ook ter wereld toegang.

Het leuke is ook dat je pas verder kunt naar een volgend onderdeel als je een toets hebt afgerond. Je mag pas verder als je 70% van de vragen juist hebt beantwoord. Op deze manier krijg je de lesstof beter onder de knie. het is trouwens niet alleen maar lesstof, maar ook nog eens 19 video’s!

Cryptocurrency beginnerscursus-cursusoverzicht

Je kunt ten alle tijde eventjes stoppen. De training onthoud waar je bent gebleven.

Hoofdstuk 1: Crypto kopen

In dit hoofdstuk leer je waar je het beste crypto kunt kopen. Je leert de valkuilen en waar je allemaal precies op moet letten. Dit kan dus nooit meer fout gaan.

Hoofdstuk 2: Crypto beveiligen

Ondanks dat crypto een digitale munt is kan er nog wel heel veel fout gaan. je wilt toch straks niet dat je alles kwijt bent?

Hoofdstuk 3: Winsten uitbetalen

Na het volgen van de cryptocurrency beginnerscursus moet je dus leren hoe je straks al je winst laat uit betalen. Dit leer je in dit hoofdstuk

Hoofdstuk 4: Initial Coin Offerings (ICO’s)

Weet je al wat een ICO is? ik inmiddels wel na het volgen van deze cursus. Ook hier kun je weer veel gld mee gaan verdienen in de toekomst

Heb je al een account bij Bitvavo? De eerste 1000,- gratis handelen

Hoofdstuk 5: Crypto trading

Het meest lastige van de cryptocurrency. Daarom is dit ook het meest uitgebreide hoofdstuk van de cryptocurrency basistraining.

Uiteindelijk kom je bij de bonuslessen en het………eindexamen!  Wanneer je het eindexamen hebt volbracht dan weet ik zeker dat je geld kunt gaan verdienen in de cryptowereld. Het is in ieder geval geen abacadabra meer!

review cryptocurrency beginnerscursus advertentie

Gelijk starten met de cryptocurrency beginnerscursus?

Wanneer je na het lezen van deze review over de cryptocurrency beginnerscursus gemotiveerd bent geraakt kan ik je vertellen dat je echt waar voor je geld krijgt.

Je ontvangt:

 • 19+ video’s met uren aan lesmateriaal
 • Ebook: Belastinggids voor crypto (GRATIS)
 • Ebook: 12 waardevolle cryptotips voor beginners (GRATIS)
 • De bitcoinbijbel (GRATIS)
 • De beste crypto experts als jouw leraar
 • Succesvolle cryptobelegger garantie
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • 200 quizvragen om te controleren of je de lesstof goed onder de knie hebt.
 • een echt certificaat
 • levenslange toegang, inclusief updates
 • snap je iets niet goed? Je kunt altijd bij je mentor terecht!

Mijn conclusie over de review cryptocurrency beginnerscursus

Ik ben met deze cursus begonnen en heb het nu meerdere keren doorlopen. ik wist wel iets van cryptocurrency, maar had niet zoveel kennis om hier mijn geld mee te gaan verdienen.

Wanneer je geen kennis hebt over cryptocurrency, begin dan niet gelijk Bitcoin of een andere munt aan te schaffen. Je zult er dan geen succes mee hebben! Dan heb je in deze wereld niets te zoeken. Bereid je voor door middel van deze cursus, en ga dan pas beginnen!

De prijs van deze cursus (197.-) schrok ik in eerste instantie wel van. Na het volgen was ik overtuigd, Het is eigenlijk helemaal niet zo duur.

Heb je tijdens de cursus vragen of snap je het even niet? Bij je persoonlijke mentoren (Patrick en Derek) kun je altijd terecht!

VRAGEN STELLENBovenstaande tekst kom je geregeld tegen in de cursus. Dus altijd antwoord op al je vragen!

Van te voren heb ik deze training vergeleken met andere trainingen die ook op internet te vinden zijn. een aantal zaten ver onder de prijs maar hadden totaal geen inhoud. Ik had ook een cursus gevonden die bijna 700,- kost. Waanzin toch?

Op de VIP community maak je elkaar nog beter. En dat is toch wat je wilt? Een passief inkomen opbouwen en een vrij leven? Dit is echt mogelijk in de wereld van cryptocurrency!

Wordt ook een expert in Cryptocurrency. Ga gelijk naar de website van Crypt0 Masterclass

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>