Dyme app review: handig huishoudboekje voor geld besparen

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Dyme app review: handig huishoudboekje voor geld besparen

Laatste update: 26/11/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

dyme review en ervaringen

Ken je Dyme al? Ik wel sinds kort! Dyme is een app waarbij jij met één druk op de knop je financiën in kaart kunt brengen. Verdienwijzer heeft de app alvast voor je getest en alle informatie wat je MOET weten staat dan ook in deze review over Dyme.  De Dyme app belooft een eenvoudige oplossing voor het beheren van je uitgaven, abonnementen en vaste lasten. In deze review ontdek je hoe Dyme je kan helpen om geld te besparen en je financiële leven te vereenvoudigen. Lees verder en ontdek of de Dyme app de tool is die je nodig hebt in jouw financiële huishouding.

Dyme, een geweldig mooi overzicht van al je financiën

Het is best wel lastig om je financiën een keer in kaart te brengen. Je kunt dit doen met een huishoudboekje, maar vaak is dit een saaie en tijdrovende klus. Dyme kan dit heel erg simpel voor je oplossen. In enkele minuten heb je een compleet maandoverzicht van al je financiën. Keurig gerangschikt.

Als je de app van Dyme gaat gebruiken dan kunnen er best wel speerpunten naar voren komen wat je zelf helemaal niet in de gaten hebt. Verzekeringen of abonnementen waar jezelf het bestaan helemaal niet van weet. Of dat sportschool abonnement die je ooit een keer hebt afgesloten, terwijl je nooit sport.

dyme review en ervaringen

Wie heeft Dyme opgericht?

Dyme is enkele jaren geleden opgericht door Joran Iedema. Het idee om een app te maken voor je persoonlijke financiën was eigenlijk al ontstaan tijdens zijn studententijd.

dyme review en ervaringen

In zijn studentijd was Joran ook al succesvol en had destijds de app Cycleswap ontwikkeld. Dit was een app die je kon gebruiken om je fiets te delen. Oftewel een AirBnB voor fietsen.

Dit was een zeer succesvolle startup en is inmiddels overgenomen door een groot Amerikaans concern. Met de opbrengst hiervan kon Joran en zijn team Dyme gaan oprichten.

Dit was een hele klus. Niet alleen het technische verhaal maar er moetst heel veel achter de schermen geregeld worden in verband met vergunningen. In verband met koppelingen naar je bankrekening moet je een heel vergunningsproces doorlopen bij De Nederlandsche Bank.

Joran: “Wij zijn er echt enorm trots op dat we de vergunning van De Nederlandsche Bank uiteindelijk hebben gekregen, aangezien maar vijf andere bedrijven in Nederland deze vergunning hebben.”

Wat is Dyme?

Dyme is dus een app voor je telefoon waar je in éé’n oogopslag je eigen financiën in kunt zien. Met een aantal kleine instellingen die je zelf moet doen heb je een compleet overzicht:

 • je inkomsten
 • je uitgaven
 • Je vaste lasten
 • Al je uitgaven gesorteerd per categorie ( eten en drinken, vervoer, verzorging, winkelen, huis en tuin, entertainment, energie, hypotheek, toeslagen, communicatie)
dyme review en ervaringen

Je weet dus precies wat er binnenkomt en wat er uit gaat. Keurig gerangschikt. Ook je aankomende betalingen komen in beeld. Je kunt hier ook een notificatie voor instellen.

Samengevat: Wat is dus de Dyme App Precies?

Dyme is dus een app die je een duidelijk overzicht biedt van je financiën. Door je bankrekening te koppelen aan de app, krijg je inzicht in je inkomsten en uitgaven, verdeeld over verschillende categorieën. Via de app heb je ook de mogelijkheid om ongewenste abonnementen eenvoudig op te zeggen.

Welke Functies Biedt Dyme?

Dyme biedt diverse functies om je financiën te beheren. Zo kun je budgetten instellen, notificaties ontvangen voor grote transacties en abonnementen beheren. Bovendien is Dyme meer dan alleen een huishoudboekje; het helpt je ook actief geld te besparen.

Is de Dyme App Veilig?

Veiligheid is cruciaal bij financiële apps. Dyme is beveiligd en versleuteld volgens de hoogste standaarden. Bovendien is Dyme een officiële betaaldienstverlener, wat extra vertrouwen geeft in de veiligheid van de app. Doordat Dyme dezelfde beveiligingsgegevens gebruiken als de banken zijn je eigen persoonlijke gegevens absoluut veilig. Je gegevens worden ook absoluut niet doorverkocht aan anderen.

Kun je Echt Geld Besparen met Dyme?

Dankzij Dyme krijg je inzicht in je vaste lasten en kun je eenvoudig kosten besparen. De app helpt je ook om ongewenste abonnementen op te zeggen en geeft tips om te besparen op vaste uitgaven.

Ervaringen en Reviews van Gebruikers

Gebruikerservaringen zijn belangrijk om een beeld te krijgen van de app. De reviews van Dyme zijn overwegend positief. Gebruikers waarderen de overzichtelijkheid en de besparingsmogelijkheden die de app biedt.

dyme review
dyme review

Abonnementen Opzeggen via Dyme

Een van de unieke functies van Dyme is het opzeggen van abonnementen direct vanuit de app. Dit proces is eenvoudig en bespaart je de moeite van het zelf moeten opzeggen.

Nadelen van Dyme

Hoewel Dyme veel voordelen biedt, zijn er ook nadelen. Sommige gebruikers vinden de bankkoppeling een drempel of missen bepaalde functies. Het is belangrijk om zelf te beoordelen of de voordelen opwegen tegen de nadelen.

Dyme maakt een koppeling met je bank

Omdat Dyme een vergunning heeft van de Nederlandsche bank mag Dyme een koppeling maken met je bank. Ik heb de proef op de som genomen. toen ik de app gedownload had en me had geregistreerd heb ik de koppeling met de bank.

Binnen twee minuten was Dyme gevuld en had ik een helder en uitgebreid overzicht.


dyme review en ervaringen

Op de website van Dyme staat:

 1. Wij verkopen jouw gegevens nooit. Dit geldt voor al jouw gegevens waaronder: persoonlijke gegevens, transactiegegevens en financiële gegevens.
 2. We vermelden duidelijk met welke doeleinden persoonsgegevens verwerkt worden binnen Dyme.
 3. We vragen specifiek toestemming om persoonsgegevens te verwerken.
 4. We garanderen de hoogst mogelijke beveiligingsmaatregelen om persoonsgegevens te beschermen.
 5. Wij zullen persoonsgegevens op aanvraag ter inzage bieden, corrigeren of verwijderen.

(BRON)

Dyme kan voor kortingen zorgen van je lopende contracten.

Een hele mooie service van Dyme is dat ze voor je kunnen onderhandelen met bestaande contracten die je hebt. In mijn app staat dat ze kunnen onderhandelen bij Ziggo over mijn huidige contract. Dit doen ze niet voor niets. 30% is voor Dyme en 70% voor de klant.

Het leuke is dat Dyme werkt volgens het ‘no cure, no pay principe!

Goede en leuke deal en ik heb de proef op de som genomen. Lees het in deze blogpost

dyme review en ervaringen
dyme review en ervaringen

Dyme helpt je met geld besparen.

Ik weet bijna zeker dat iedere Dyme-app gebruiker geld gaat besparen. Dyme zegt niet voor niets: “Onze specialiteit is mensen helpen bij het besparen van geld”.

Iedereen geeft wel eens onnodig of te veel geld uit. Met wat simpele aanpassingen is dat gelukkig te verhelpen.

Wat is nou fijner dan aan het eind van de maand wat geld overhouden, omdat je je uitgavenpatroon hebt veranderd?

Je kunt dit doen met de ingebouwde budget app. Stel het van te voren in en de app gaat je nauwlettend in de gaten houden of jij je doel bereikt

Nog meer opties in de Dyme App

Ik zet nog even alle opties op een rijtje die je kunt vinden in de App:

 • Het verkrijgen van informatie over je geldzaken en het inzichtelijk maken van je persoonlijke financiën.
 • Het opzeggen van (ongewenste) abonnementen.
 • Het heronderhandelen van jouw lopende contracten voor een beter tarief.
 • Je eigen huishoudboekje, maar dan digitaal
 • Overzicht van je inkomen
 • Overzicht van je vaste lasten
 • Overzicht van je variabele lasten
 • Je spaardoelen instellen
 • Budgetteren

Is Dyme gratis?

Je kunt de app gratis downloaden in de App store of Google Play. Helemaal gratis! Echter wanneer je van meer functies gebruik wilt maken kun je voor een klein bedrag je aanmelden bij Dyme Premium

Dyme Premium Silver:

 • Gratis opzeggingen: Met Premium Silver kun je gratis al je ongewenste abonnementen opzeggen.
 • Zelf categorieën aanmaken. Maak je eigen categorieën en Dyme labelled deze automatisch in de toekomst.
 • Data exporteren: Met Premium Silver kun je handige exports maken van jouw financiën. Deze worden vanuit de app naar jouw e-mail gestuurd in .xlsx format.
 • Premium Support: Als Premium-lid word je als eerste geholpen door een van onze support-medewerkers als je vragen of problemen hebt.

Dyme Premium Gold:

 • Stel een budget in: Limiteer je uitgaven op je eigen manier.
 • Gratis opzeggingen: Met Premium Gold kun je gratis al je ongewenste abonnementen opzeggen.
 • Zelf categorieën aanmaken. Maak je eigen categorieën en Dyme labelled deze automatisch in de toekomst.
 • Data exporteren: Met Premium Gold kun je handige exports maken van jouw financiën. Deze worden vanuit de app naar jouw e-mail gestuurd in .xlsx format.
 • Premium Support: Als Premium-lid word je als eerste geholpen door een van onze support-medewerkers als je vragen of problemen hebt.

De ontwikkelingen gaan maar door bij Dyme. Binnenkort komen er nog veel meer functies bij!

Dyme Premium: Is het de Investering Waard?

Dyme biedt naast een gratis abonnement ook twee betaalde abonnementen: Dyme Silver en Dyme Gold. Deze bieden extra functies, zoals het opzeggen van abonnementen. Of het de investering waard is, hangt af van jouw persoonlijke behoeften.

Ik heb geen geld voor Dyme Premium…

Er zijn twee soorten groepen die Dyme gebruiken. De ene groep wil meer inzicht hebben in hun financiële zaken maar er is ook een grote groep die Dyme gaat gebruiken omdat ze geen geld hebben en door middel van de app hun financiën weer op orde willen krijgen.

Dyme Premium kost helaas geld. je betaald voor Dyme premium Silver €6.99 per maand ( of 44,95 per jaar) Voor Dyme premium gold betaal je 9,99 per maand.

als je inkomen op of onder het sociaal minimum ligt, stuur dan even een mail naar support@dyme.app. Dyme gaat dan jouw gratis Premium Gold abonnement activeren in je account!

Dyme in de media

Ook de media heeft Dyme ontdekt en iedereen  is lyrisch over de app. Het TV programma Dragons’s Den heeft ook uitgebreid aandacht besteed aan deze app. Bekijk de aflevering hier (vanaf 31:00).

Conclusie Dyme review

Het heeft mij verbaasd hoe overzichtelijk deze app is. Wat ik nog niet eens verteld heb is dat Dyme ook nog een community heeft waar je met al je vragen terecht kunt.

Ik ben er in ieder geval superblij mee! Ik heb nu weer in een duidelijk inzicht in mijn geldzaken. Door het gebruik van deze app ben ik ervan overtuigd dat je duizenden euro’s kunt besparen op jaarbasis.

De CEO van Dyme zegt dat je met Dyme gemiddeld €800 per jaar bespaard. Zonder daarvoor zelf moeite te hoeven doen. 

Reken dus maar uit wat jij kunt besparen!

Een aanwinst voor iedereen die geld wilt besparen en overzicht wil hebben in zijn financiële gegevens op een heldere manier.

Belangrijkste Punten om te Onthouden

 1. Dyme geeft een helder overzicht van je financiën.
 2. De app helpt je actief met geld besparen.
 3. Veiligheid en privacy staan voorop bij Dyme.
 4. De mogelijkheid om abonnementen op te zeggen is een groot pluspunt.
 5. Dyme is gebruiksvriendelijk en intuïtief in gebruik.

Door de autoriteit van financiële experts en tevreden gebruikers te benadrukken, biedt deze review een betrouwbaar perspectief voor wie overweegt om de Dyme app te gebruiken.

dyme review en ervaringen
dyme review en ervaringen

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>