Dyme review. Een giga overzicht van je financiën in een app!

31/01/2021

minuten leestijd

Door:

Ken je Dyme al? Ik wel sinds kort! Dyme is een geweldige app waarbij jij met één druk op de knop je financiën in kaart kunt brengen. Verdienwijzer heeft de app alvast voor je getest en alle informatie wat je MOET weten staat dan ook in deze review over Dyme.

Dyme, een geweldig mooi overzicht van al je financiën

dyme review overzicht

Het is best wel lastig om je financiën een keer in kaart te brengen. Je kunt dit doen met een huishoudboekje, maar vaak is dit een saaie en tijdrovende klus. Dyme kan dit heel erg simpel voor je oplossen. In enkele minuten heb je een compleet maandoverzicht van al je financiën. Keurig gerangschikt.

Als je de app van Dyme gaat gebruiken dan kunnen er best wel speerpunten naar voren komen wat je zelf helemaal niet in de gaten hebt. Verzekeringen of abonnementen waar jezelf het bestaan helemaal niet van weet. Of dat sportschool abonnement die je ooit een keer hebt afgesloten, terwijl je nooit sport.

Deze app kun je uitstekend gebruiken om je financiën in kaart te brengen. Het is ook prima te combineren met Jan Modaal’s money game waar ik ook aandacht heb geschonken op deze website.

Met Dyme ga je 100% zeker geld besparen!

Wie heeft Dyme opgericht?

Dyme is enkele jaren geleden opgericht door Joran Iedema. Het idee om een app te maken voor je persoonlijke financiën was eigenlijk al ontstaan tijdens zijn studententijd.

In zijn studentijd was Joran ook al succesvol en had destijds de app Cycleswap ontwikkeld. Dit was een app die je kon gebruiken om je fiets te delen. Oftewel een AirBnB voor fietsen.

Dit was een zeer succesvolle startup en is inmiddels overgenomen door een groot Amerikaans concern. Met de opbrengst hiervan kon Joran en zijn team Dyme gaan oprichten.

dyme review joran iedema

Dit was een hele klus. Niet alleen het technische verhaal maar er moetst heel veel achter de schermen geregeld worden in verband met vergunningen. In verband met koppelingen naar je bankrekening moet je een heel vergunningsproces doorlopen bij De Nederlandsche Bank.

Joran: “Wij zijn er echt enorm trots op dat we de vergunning van De Nederlandsche Bank uiteindelijk hebben gekregen, aangezien maar vijf andere bedrijven in Nederland deze vergunning hebben.”

Wat is Dyme?

Dyme is dus een app voor je telefoon waar je in éé’n oogopslag je eigen financiën in kunt zien. Met een aantal kleine instellingen die je zelf moet doen heb je een compleet overzicht:

 • je inkomsten
 • je uitgaven
 • Je vaste lasten
 • Al je uitgaven gesorteerd per categorie ( eten en drinken, vervoer, verzorging, winkelen, huis en tuin, entertainment, energie, hypotheek, toeslagen, communicatie)

dyme review logo

Je weet dus precies wat er binnenkomt en wat er uit gaat. Keurig gerangschikt. Ook je aankomende betalingen komen in beeld. Je kunt hier ook een notificatie voor instellen.

Dyme maakt een koppeling met je bank

Omdat Dyme een vergunning heeft van de Nerlandsche bank mag Dyme een koppeling maken met je bank. Ik heb de proef op de som genomen. toen ik de app gedownload had en me had geregistreerd heb ik de koppeling met de bank.

Binnen twee minuten was Dyme gevuld en had ik een helder en uitgebreid overzicht.

Zijn je gegevens veilig bij Dyme?

Doordat Dyme dezelfde beveiligingsgegevens gebruiken als de banken zijn je eigen persoonlijke gegevens absoluut veilig. Je gegevens worden ook absoluut niet doorverkocht aan anderen.

Op de website van Dyme staat:

 1. Wij verkopen jouw gegevens nooit. Dit geldt voor al jouw gegevens waaronder: persoonlijke gegevens, transactiegegevens en financiële gegevens.
 2. We vermelden duidelijk met welke doeleinden persoonsgegevens verwerkt worden binnen Dyme.
 3. We vragen specifiek toestemming om persoonsgegevens te verwerken.
 4. We garanderen de hoogst mogelijke beveiligingsmaatregelen om persoonsgegevens te beschermen.
 5. Wij zullen persoonsgegevens op aanvraag ter inzage bieden, corrigeren of verwijderen.

(BRON)

Dyme kan voor kortingen zorgen van je lopende contracten.

Een hele mooie service van Dyme is dat ze voor je kunnen onderhandelen met bestaande contracten die je hebt. In mijn app staat dat ze kunnen onderhandelen bij Ziggo over mijn huidige contract. Dit doen ze niet voor niets. 30% is voor Dyme en 70% voor de klant.

Het leuke is dat Dyme werkt volgens het ‘no cure, no pay principe!

Goede en leuke deal en ik heb de proef op de som genomen. Lees het in deze blogpost

Dyme review schermafbeelding

Dyme helpt je met geld besparen.

Ik weet bijna zeker dat iedere Dyme-app gebruiker geld gaat besparen. Dyme zegt niet voor niets: “Onze specialiteit is mensen helpen bij het besparen van geld”.

Iedereen geeft wel eens onnodig of te veel geld uit. Met wat simpele aanpassingen is dat gelukkig te verhelpen.

Wat is nou fijner dan aan het eind van de maand wat geld overhouden, omdat je je uitgavenpatroon hebt veranderd?

Je kunt dit doen met de ingebouwde budget app. Stel het van te voren in en de app gaat je nauwlettend in de gaten houden of jij je doel bereikt

Nog meer opties in de Dyme App

Ik zet nog even alle opties op een rijtje die je kunt vinden in de App:

 • Het verkrijgen van informatie over je geldzaken en het inzichtelijk maken van je persoonlijke financiën.
 • Het opzeggen van (ongewenste) abonnementen.
 • Het heronderhandelen van jouw lopende contracten voor een beter tarief.
 • Je eigen huishoudboekje, maar dan digitaal
 • Overzicht van je inkomen
 • Overzicht van je vaste lasten
 • Overzicht van je variabele lasten
 • Je spaardoelen instellen
 • Budgetteren

Is Dyme gratis?

Je kunt de app gratis downloaden in de App store of Google Play. Helemaal gratis! Echter wanneer je van meer functies gebruik wilt maken kun je voor een klein bedrag je aanmelden bij Dyme Premium

Dyme Premium Silver:

 • Gratis opzeggingen: Met Premium Silver kun je gratis al je ongewenste abonnementen opzeggen.
 • Zelf categorieën aanmaken. Maak je eigen categorieën en Dyme labelled deze automatisch in de toekomst.
 • Data exporteren: Met Premium Silver kun je handige exports maken van jouw financiën. Deze worden vanuit de app naar jouw e-mail gestuurd in .xlsx format.
 • Premium Support: Als Premium-lid word je als eerste geholpen door een van onze support-medewerkers als je vragen of problemen hebt.

Dyme Premium Gold:

 • Stel een budget in: Limiteer je uitgaven op je eigen manier.
 • Gratis opzeggingen: Met Premium Gold kun je gratis al je ongewenste abonnementen opzeggen.
 • Zelf categorieën aanmaken. Maak je eigen categorieën en Dyme labelled deze automatisch in de toekomst.
 • Data exporteren: Met Premium Gold kun je handige exports maken van jouw financiën. Deze worden vanuit de app naar jouw e-mail gestuurd in .xlsx format.
 • Premium Support: Als Premium-lid word je als eerste geholpen door een van onze support-medewerkers als je vragen of problemen hebt.

De ontwikkelingen gaan maar door bij Dyme. Binnenkort komen er nog veel meer functies bij!

Download hier de App voor Android. Gebruik je Apple? Klik dan hier

Ik heb geen geld voor Dyme Premium…

Er zijn twee soorten groepen die Dyme gebruiken. De ene groep wil meer inzicht hebben in hun financiële zaken maar er is ook een grote groep die Dyme gaat gebruiken omdat ze geen geld hebben en door middel van de app hun financiën weer op orde willen krijgen.

Dyme Premium kost helaas geld. je betaald voor Dyme premium Silver €6.99 per maand ( of 44,95 per jaar) Voor Dyme premium gold betaal je 9,99 per maand.

als je inkomen op of onder het sociaal minimum ligt, stuur dan even een mail naar support@dyme.app. Dyme gaat dan jouw gratis Premium Gold abonnement activeren in je account!

Dyme in de media

Ook de media heeft Dyme ontdekt en iedereen  is lyrisch over de app. Het TV programma Dragons’s Den heeft ook uitgebreid aandacht besteed aan deze app. Bekijk de aflevering hier (vanaf 31:00).

Conclusie van deze Dyme review

Het heeft mij verbaasd hoe overzichtelijk deze app is. Wat ik nog niet eens verteld heb is dat Dyme ook nog een community heeft waar je met al je vragen terecht kunt.

Ik ben er in ieder geval superblij mee! Ik heb nu weer in een duidelijk inzicht in mijn geldzaken. Samen met Jan Modaal’s Money Game en deze app ben ik ervan overtuigd als je deze beide programma’s gaat combineren je duizenden euro’s kunt besparen op jaarbasis.

In het programma Money Game ga je ook op zoek naar manieren om geld te besparen. ( op een leuke manier, in spelvorm) De App van Dyme kan je hier dan ook gratis mee ondersteunen.

De CEO van Dyme zegt dat je met Dyme gemiddeld €800 per jaar. Zonder daarvoor zelf moeite te hoeven doen. De uitgever van Jan Modaal zegt dat je met hun programma nog meer kunt besparen.

Reken dus maar uit wat jij kunt besparen!

Een aanwinst voor iedereen die geld wilt besparen en overzicht wil hebben in zijn financiële gegevens op een heldere manier.

Dyme review

Dyme review androidGeert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Aangezien je bij dit artikel bent aangekomen ga ik ervan uit dat

Aan de slag met NFT’s: een handleiding voor beginners

.....Het klinkt best wel gek eigenlijk.  Maar wist je wel dat het

25 ideeën om iedere maand (VEEL) geld te besparen

Als je meer volgers op TikTok wilt krijgen, dan is dit de

Hoe krijg je meer volgers op TikTok? 13 tips om razendsnel viral te gaan!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>