F.A.Q

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen die er bij mij binnen komen over hashing ad space. Heeft u zelf ook een vraag over Hashing ad Space? laat een reactie achter.

Wat zijn Asimi's?
Asimi (zilver in het Grieks) is het utility-token dat speciaal is ontworpen om te worden gebruikt in het Hashing Ad Space-netwerk. Het wordt vrij verhandeld op de Waves DEX-uitwisseling, waar token-houders Asimi’s  gemakkelijk kunnen kopen, verkopen of ruilen voor andere valuta’s. Ook kun je Asimi’s  gebruiken om een advertentie bij te kopen. De Asimi bestaat sinds eind 2018, en is momenteel alleen nog maar te verhandelen op hashing ad spaces.

hoeveel geld kun je verdienen met Hashing Ad spaces?
Er is geen limiet aan uw inkomsten met Hashing Ad Spaces. Je individuele beloningen zijn een direct resultaat van je eigen bijdrage en gebruik van het Hashing Ad Space-netwerk door middel van:
– Tijd en moeite om advertenties dagelijks te bekijken
– Adverteren
– mintingpakketten aanschaffen
– Alle commissies die u kunt verdienen
Wat is een hashing ad space minter
Wanneer je besluit om mee te doen aan dit programma, ben jij de persoon die Asimi-tokens “mint”. dit omdat jij tijd en moeite besteed om advertenties in het advertentienetwerk van de Hashing Ad Space te bekijken. U verdient een “muntkrediet” door een advertentie te bekijken in 7 seconden tijd. Dit doe je één keer per dag, dus één, keer per 24 uur
hoe worden de Deelnemers van Hashing Ad Spaces beloond?
Minters (diegene die de advertenties bekijken, jij dus) ontvangen een Asimi-tokens op basis van hun advertentieweergaven. Hoe meer advertenties je bekijkt, hoe meer je wordt beloond.
Hoe verdient hashing ad spaces hun geld?
Hashing Ad Space houdt een klein percentage van alle aankopen bij. Dit geld wordt gebruikt voor websitefuncties en -verbeteringen, hosting, beveiliging, bedrijfskosten (inclusief werknemerslonen), wettelijke en eventuele andere kosten van derden waarmee ze de komende jaren de beste online marketingadvertentieservices kunnen blijven bouwen die u zich kunt voorstellen.
Hoe oud moet je zijn om mee te doen?
Voor dit programma moet je 18 jaar of ouder zijn
Biedt Hashing ad spaces een niet-goed-geld-terug-garantie?
Tijdens de pre-launch worden er geen terugbetalingen gedaan, maar ze zijn wel van plan een restitutiebeleid toe te voegen wanneer ze volledig operationeel zijn.
kun je gratis lid worden van Hashing ad spaces?
Ja, Wanneer je start met dit programma is het gratis. Het blijft ook gratis tenzij je ervoor kiest om ad-pakketten aan te schaffen met eigen geld. Je hoeft geen aankopen te doen om te beginnen met advertenties te bekijken. Je bouwt uiteindelijk Asimi’s op en daar kun je ook extra ads van kopen. Je wilt toch immers geld verdienen zonder er iets voor uit te geven?
Hoeveel ads mag je per dag bekijken?
Je kunt één gratis advertentie per dag bekijken. Uiteraard wil je in de toekomst meer verdienen en dan kun je een pakket bij gaan kopen. Dit kan met eigen geld of met je opgebouwde asimi’s. Met elk pakket kun je één advertentie per dag gedurende 365 dagen laten uitkomen. Hoe meer mintingpakketten je bezit, hoe meer je kunt verdienen en hoe groter je beloning zal gaan worden.
Hoe lang blijft Hashing ad spaces bestaan?
Ze zijn van plan de langstlopende advertentieservice te zijn die ook aanzienlijke voordelen biedt. De domeinnaam is momenteel geregistreerd voor 5 jaar, maar ze zien een toekomst die veel verder gaat dan het Asimi-mintingsschema dat 100 jaar of langer loopt.
Wat gebeurt er als ik een keer geen advertentie bekijk?
U zult geen asimi’s opbouwen in de periode dat er geen advertentie bekeken wordt
informatie over hashing ad space? klik hier

GRATIS E-BOOK!

Leer hoe je in 5 simpele stappen €2500.- (of meer) kunt verdienen op social media.
e book social media