Financieel onafhankelijk worden? In 5 stappen naar de werkelijkheid!

03/04/2021

minuten leestijd

Door:

Financieel onafhankelijk worden, wie wil dat nu niet? Ben je klaar om je reis naar financiële onafhankelijkheid te beginnen?

Ik ben er om je te helpen een carrière pad te kiezen dat je zo snel en soepel mogelijk van waar je nu bent naar financiële vrijheid kan brengen.

Voor altijd Schuldenvrij. Stoppen met alle achterstallige betalingen. Je studieschuld eindelijk een keer aflossen.

Iedereen heeft een toekomstplan. Het meest lastige is je aan het plan te houden. In de cursus “Financieel onafhankelijk worden” leert Jorik Vermeulen hoe je geld kunt sparen, hoe je geen geld verspilt, en vooral – je geld verstandig investeert.

Kan iedereen financieel onafhankelijk worden?

Een van de geheimen van het bereiken van financiële onafhankelijkheid is dat het meestal niet ‘zomaar’ gebeurt. Het komt je niet ineens aanwaaien.

Je moet er wel wat voor doen. Je hebt altijd ‘geluksvogels’ die zonder er iets voor te hoeven doen financieel onafhankelijk zijn.

In 9 van de 10 keer begint  je reis met een gedetailleerd plan en de bereidheid om met dat plan een commitment te maken. 

1- Stel je beslissingen niet uit

Heel veel mensen worden niet financieel onafhankelijk omdat ze er niets voor doen. Is het angst?

Je kunt gemakkelijk financieel onafhankelijk worden. Je hoeft alleen maar te besluiten dat je het echt wilt, en dan uit te zoeken hoe je dit kunt bereiken. Financiële onafhankelijkheid krijgen is een groot verlangen van veel mensen.

De sleutel naar financiële vrijheid is verlangen plus actie.

2- Maak een stappenplan voor jezelf hoe je jouw doel wilt bereiken

Financieel onafhankelijk worden is niet één doel, maar een reeks subdoelen. Dit komt doordat je financiële situatie meerdere onderdelen heeft. Om je doel te bereiken raad ik je aan om een stappenplan te gaan maken. Onderstaande punten kunnen hier op komen te staan. Dit is voor iedereen dus anders:

  • Je inkomen verhogen
  • Controle over je bestedingspatroon. (Tip: Lees straks even mijn review over Dyme)
  • Je studielening en eventuele creditcardschuld afbetalen
  • Inzicht in je spaarpatroon
  • Bepaal je beleggingsdoelstellingen
  • Bepaal je  financiële lange termijn doelstellingen
  • Bespaar op je verzekeringen
Financieel onafhankelijk worden?

3- Zorg voor een financieel vangnet

Als je tot nu toe van salaris naar salaris leeft, zou je eerste spaardoel moeten zijn om een financieel vangnet te creëren. Je kunt dat doen door een noodfonds (buffer) op te gaan richten.

Een buffer moet op een volkomen veilige rekening worden aangehouden, zoals een spaarrekening, geldmarktrekening of een kortlopend depositocertificaat. Het is niet om te investeren, want investeren brengt risico’s met zich mee, en dat is niet het doel van een buffer.

Je buffer moet zo groot zijn dat je voldoende geld op je rekening hebt om 30 dagen aan levensonderhoud te dekken.

Wanneer je dit eenmaal hebt bereikt, moet het volgend doel zijn om nog eens 30 dagen aan levensonderhoud toe te voegen.

De kunst is om dit steeds verder uit te gaan breiden.

John Maxwell: “Je verandert je leven pas als je iets verandert wat je dagelijks doet. Het geheim van ons succes schuilt in je dagelijkse routine.”

4- Je buffer bereikt? nu kun je werken aan financiële onafhankelijkheid!

Wanneer je uiteindelijk genoeg in je buffer hebt komt de volgende stap. Ook met deze stap kan Jorik Vermeulen je mee helpen.

Dit is het beste moment om te gaan starten met het beleggen van je geld. Bij beleggen gaat het erom dat je jouw geld gaat gebruiken om meer geld te verdienen. 

Hoe groter je beleggingsportefeuille wordt, hoe dichter je bij financiële onafhankelijkheid komt.

Normaal gesproken mogen je inspanningen om geld te besparen nooit mogen vertragen nadat je de buffer hebt opgebouwd. Verhoog in plaats daarvan je inspanningen om je beleggingsrekeningen te financieren. Dat zou gemakkelijker moeten zijn als je eenmaal een buffer hebt.

Financieel onafhankelijk worden?

5- Wordt een expert in beleggen. Leer van een mentor

Als je serieus aan de slag wilt gaan met beleggen, moet je een mentor te vinden. Helaas is het vrij moeilijk om een expert te vinden die je de fijne kneepjes van het beleggen kan leren. Of je betaald de hoofdprijs of je gaat geen resultaat bereiken.

De beste lessen over beleggen wordt gegeven door een erkende professional.  Iemand die je kunt vertrouwen, iemand die in het verleden succes heeft gehad en ook in de toekomst succes zal hebben.

Als je totaal geen ervaring hebt met beleggen en de wereld van aandelen raad ik je echt aan om professionele begeleiding te zoeken. Het idee hierachter is om vertrouwd te raken met het gehele proces, zodat jij je comfortabel genoeg gaat voelen om er vol voor te gaan en de status financieel onafhankelijkheid te gaan krijgen.

Je reis naar financiële onafhankelijkheid kan gaan beginnen!

Ben je klaar om je reis naar financiële onafhankelijkheid te beginnen? Jorik Vermeulen is dè persoon die je kan helpen voor je grootste verandering van je leven. Dit op een manier die soepel, helder en zo snel mogelijk is.

Je moet me wel één ding gaan beloven. Ga er vol voor en je hebt een gouden toekomst!

Jorik Vermeulen:” Met mijn bewezen strategie garandeer ik 100% dat jij leert hoe je financieel onafhankelijk wordt. Start nu en wordt vandaag al rijker, terwijl je werkt aan jouw vrijheid voor morgen”

Wie is Jorik Vermeulen?

Jorik had dezelfde droom als jij en ik: Financiele vrijheid. Dit had hij al op zeer jonge leeftijd. Hij heeft in het verleden een universitaire studie gevolgd in Strategie, Financien en Innovatie.

wie is jorik vermeulen

Vanaf zijn 23e heeft hij zijn doel maar op één ding gezet: Volledig de focus op financiële vrijheid! Hij heeft op zijn 282 de magische grens van 100.000,- gehaald. Als Jorik op dit tempo doorgaat heeft hij voor zijn 35e de grens van 500.000,- gehaald.

Zijn tactiek en ervaringen gaat hij jou nu leren in zijn training ‘Financieel onafhankelijk’ en  de training ‘succesvol beleggen’.

Financiële vrijheid is haalbaar voor iedereen die super gemotiveerd is

Jij verdient ook financiële vrijheid. Jorik Vermeulen kan je laten zien en leren  hoe jij je financiële toekomst in handen kunt nemen.

Genoeg geld verdienen om je schulden af te betalen en zekerheid voor je gezin te kopen is dus echt mogelijk.

Het enige wat nodig is, is een beetje aandacht en inzet. Verantwoording afleggen doe je vanaf nu alleen aan jezelf… en je kunt de levensstijl creëren waar je al lang van droomt!

Cursus Financiele vrijheid van Jorik Vermeulen

Via deze link kom je op de website

Ben je op zoek naar een review over Phoenix of echte ervaringen van gebruikers? Dan ben je hier op het juiste adres! Stel je voor, je hebt een website of je wilt er graag eentje. Wat voor doel heb je daarmee? ..

 van Jorik Vermeulen. Er is ook een uitgebreide community achter de trainingen van Jorik met allemaal gelijkgestemden.

Wanneer je gaat starten met de training komen we elkaar daar vast nog wel een keer tegen want ik ben zelf ook begonnen met deze training.

Financieel onafhankelijk worden?

De cursus financieel onafhankelijkheid bestaat uit 3 modules, 17 lessen en 15 zeer uitgebreide bijlagen. In het totaal meer dan 17 uur aan videomateriaal, dus je bent wel even zoet.

Heb je genoeg van het stressvolle 9-5 leven en wil je  een leven creëren dat je meer vrijheid en tijd geeft om de dingen te doen die er voor jou het meest toe doen?

Droom je ervan financieel onafhankelijk te zijn? Rijk worden is niet gemakkelijk. Maar het is dus echt wel mogelijk.

Eindelijk genieten van Financiele onafhankelijkheid?

Bekijk NU de training waar je dit doel kunt bereiken!Geert Louters

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Anderen bekeken ook:

Wat is eigenlijk de snelste methode om je inkomen ( vandaag nog)

5 eenvoudige manieren om je inkomen vanaf vandaag nog te verhogen

Zit je al bij AI marketing? Je weet wel die slimme robot die

Herinvesteren bij AI marketing. Hoe moet je dit doen?

Voel jij je soms een mislukkeling omdat je teveel geld aan het

Hoe kun je stoppen met teveel geld uitgeven? 7 tips en tricks!

pagina [tcb_pagination_current_page] van [tcb_pagination_total_pages]

Ontdek in deze korte video hoe Jacko meer dan 10K per maand verdiend

>