Futurestrade.io review en ervaringen. geld verdienen met crypto!
08 januari 2022 
16 min. leestijd

Futurestrade.io review en ervaringen. geld verdienen met crypto!

Zo heel af en toe komt er een crypto-verdien-programma op mijn pad waar ik helemaal happy van word. De meeste gaan gelijk de prullenbak in omdat het aan alle kanten rommelt.

Maar dat is niet het geval met mijn nieuwste project Futurestrade.io. Dit crypto-verdien-programma gaat het in 2022 helemaal maken. Let maar op!

In deze blog ga ik je het allemaal uitleggen waarom Futurestrade.io een toppertje gaat worden waar jij (en ik) geweldig mee gaan verdienen. 

Wat is Futurestrade.io?

Bij Futurestrade wordt er geld voor jou verdiend met crypto zonder dat je zelf maar hoeft te handelen. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken dat er verkeerde keuzes worden gemaakt met het traden, het komt altijd goed. 

FUTURES TRADE.IO is een bedrijf voor de handel in futures. Een Vermogensbeheer-bedrijf dat gebruik maakt van geavanceerde handel technieken tools om handel te drijven in de cryptomarkt om een winst te genereren tot 190% Winst voor alle investeerders in slechts één maand

Futurestrade is nog maar net opgericht en heeft in een korte tijd ontzettend veel leden en investeerders. Het is begonnen op 14 november 2021 als een crypto investeringsplatform. 

Je kunt bij Futurestrade 1% tot 4% rendement per dag verwachten, afhankelijk van je inleg. Dit is een eerlijk rendement, de meeste scams praten vaak over 5 to 10% per dag en dat is gewoon niet haalbaar. 

Iedere cyclus duurt 20 tot 30 dagen, waarna jij je inleg met winst volledig terug krijgt. 


Wie is de eigenaar van Futurestrade?

De eigenaar van Futurestrade. is Dylan Carnell. Dylan woont in Manchester en is een aantal jaren geleden begonnen met traden. Het bleek dat hij al gelijk succesvol was en nu helpt hij anderen om ook geld te verdienen met crypto. 

dylan carnell futurestrade

Dylan Carnell is iemand die niet BOVEN zijn investeerders staat maar er tussenin. Hij laat geregeld via Facebook Live zien hoe hij aan het traden is. 

Super transparant dus!

Dylan Carnell: 

"Ik ben sinds 5 jaar een expert in cryptocurrency, aandelen en beleggen in verschillende markten. Na het succesvol opbouwen van mijn portefeuille van $2000 naar $2 miljoen afgelopen jaar was het tijd om anderen te helpen om van de bloeiende crypto-markt te profiteren. 

Daarom ben ik gekomen met een project dat  levens gaat veranderen en we zijn hier niet  om valse beloften te maken. Futurestrade is goed gebouwd platform om op lange termijn passief inkomen voor iedereen"!

futurestrade review en ervaringenStel het niet uit! Start vandaag nog met Futurestrade

Is Futurestrade.io betrouwbaar?

Het feit dat Futurestrade nog maar 2 maand bestaat heeft niets te maken met de onbetrouwbaarheid. Wat bij mij de doorslag heeft gegeven is dat het allemaal open en transparant is. 

De website ziet er goed uit en een account aanmaken stelt eigenlijk niet zoveel voor.  Dylan is een open persoon die bijna wekelijks een facebook live houd. Hij legt dan op een simpele manier uit wat zijn strategie is en je kunt met alle vragen bij hem terecht. 

Helaas zijn er ook altijd weer mensen die er misbruik van maken. Ik zit ook bij de telegram groep en daar melden zich geregeld mensen bij aan die zich voordoen als de CEO. 

Jammer dat je altijd van die pestkoppen erbij hebt. 

futurestrade review

Het valt me op dat iedereen in de facebookgroep en Telegram groep enthousiast is. Voordat ik ging starten heb ik met een aantal mensen gesproken via Messenger en ben nog geen ontevreden mensen tegen gekomen. 

Futurestrade is niet een groot bedrijf waar honderden mensen werken. Dylan zal heus wel een paar bevriende traders aan het werk hebben die hem ondersteunen. 

Maar maakt dit wat uit? In het verleden ben ik vaak genoeg geld kwijtgeraakt bij bedrijven die zich gigantisch groot voor deden maar uiteindelijk alles fake was. 

Nee....

Dit zit wel goed. Wanneer je wilt gaan starten en zelf ook nog even een onderzoek gaat doen merk je wel dat dit een mooi, eerlijk en transparant bedrijf is!

Wat is er nu zo bijzonder en speciaal aan Futurestrade?

Ik kan het met vier woorden samenvatten:

 • transparant
 • open en eerlijk
 • Simpel
 • snelle uitbetalingen

Het is zelfs mogelijk om contact op te nemen met Dylan voor een 1 op 1 zoom en dan laat hij zien hoe hij zijn trading technieken inzet om geld te verdienen voor ons. 

Je kunt hem gaan volgen op facebook en heeft ook zijn LinkedIn profiel openbaar staan. 

Veel vergelijkbare programma's betalen je minder dan 1% en zetten je kapitaal vast voor een langere periode. Met FUTURES TRADE verdien je tot 3% per dag, afhankelijk van je inleg. 

Je kunt je investering verdubbelen in slechts 30 werkdagen, zonder er iets voor te hoeven doen. 

Je hebt misschien al eerder systemen als Futurestrade gezien, maar in die systemen zaten de eigenaren aan de achterkant, en je moest gewoon de sprong van geloof en vertrouwen nemen en meedoen.

Met Futurestrade, kun je  het systeem volledig vertrouwen omdat je een echte eigenaar hebt die bereid is om ieder detail van zijn leven en zijn werk te delen. Dit wekt vertrouwen op bij de investeerders. 

Wat zijn de mogelijkheden bij Futurestrade.io

Wat vind je er tot dusver van? Wekt het je belangstelling of heb je het idee dat het allemaal nep is of een scam. Aan jou de keuze! Je kunt ook gewoon een spaarrekening gaan openen en je geld zien verdwijnen. 

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Futurestrade om geld te verdienen.  Ik zet ze allemaal even voor je op een rijtje. 

Trading package 1

1 % dagelijks rendement

Volledige investering terug na 20 werkdagen

binnen 10 uur een uitbetaling

minimale investering $ 50

120% ROI


Trading package 2

2 % dagelijks rendement

Volledige investering terug na 25 werkdagen

binnen 10 uur een uitbetaling

minimale investering $ 1000

150% ROI


Trading package 3

3 % dagelijks rendement

Volledige investering terug na 30 werkdagen

binnen 10 uur een uitbetaling

minimale investering $ 3000

190% ROI


Trading package 4 (Tijdelijke actie)

4% dagelijks rendement

Volledige investering terug na 30 werkdagen

binnen 2 uur een uitbetaling

minimale investering $ 10000

Gratis trading cursus door Dylan Carnell

10% bonus na dat je gestort hebt

10% bonus voor je upline

getekend contract

220 % ROI

futurestrade review

De roadmap van Futurestrade.io

Op de website van Futurestrade kun je ook de roadmap inzien van het bedrijf. Het staat nog maar in het begin, en ik weet zeker dat er nog veel meer leuke dingen gaan gebeuren in de toekomst. 

Het ziet er veelbelovend uit:

 • 14 november 2021: oprichting Futurestrade
 • 25 januari 2022: DEFI token launch
 • 19 februari 2022: Lancering eigen crypto wallet
 • 25 februari 2022: Lancering NFT platform

Bekijk het op de website van Futurestrade>>>>

Nog meer verdienen bij Futurestrade?

Wanneer je anderen ook enthousiast gaat maken om in te stappen bij Futurestrade dan is er een geweldig compensatie programma. Tot wel 20% commissie op iedere persoon die zich registreerd via jouw link


Je kunt je eigen refferal link gaan delen en dan kan

het volgende kan dan gebeuren:

 • Beginner: 10% Level 1: 6% -  Level 2: 2%  - Level 3: 1% -  Level 4: 1% Team Turnover: $0
 • Expert Leader: 12% Level 1: 7% Level 2: 2% Level 3: 1% Level 4: 1% Level 5: 1% Team Turnover: $500
 • VIP Leader: 15% Level 1: 9% Level 2: 3% Level 3: 1% Level 4: 1% Level 5: 1% Team Turnover: $25000
 • Elite Leader: 20% Level 1: 10% Level 2: 4% Level 3: 2% Level 4: 2% Level 5: 1% Level 6: 1% Team Turnover: $100,000  

Voorbeeld: Als jij Pietje inschrijft en Pietje start met $100 dan ontvang jij daar $10,- van. Als Pietje iemand inschrijft dan ontvang je 6%. Dit gaat 4 levels diep als je beginner bent. 

Uiteindelijk als je Elite leader word dan dan wordt het nog veel mooier!

Welke betalingsmogelijkheden zijn er allemaal?

Wanneer je wilt starten bij Futurestrade zijn er verschillende mogelijkheden om te betalen. Je kunt betalen met Bitcoin, Ethereum, Litecoin, USDT en Perfect money. 

futurestrade review

Hoe lang blijft Futurestrade nog bestaan?

Het hele idee van Fututrestrade is om 20% tot 90% winst te maken in 20 tot 30 werkdagen met de pakketten die worden aangeboden.

En zoals je denk ik wel weet, zitten we nog steeds in een Crypto Bull Run. 

Futurestrade verdient zo veel geld met crypto dat het verstrekken van deze rendementen een fluitje van een cent zal zijn voor de lange termijn. 

Iedereen die bekend is met crypto zou moeten weten dat je bijna elke dag je geld kunt verdubbelen als je goed bent in futures trading.

Dus ik zou zeggen dat er voor hun geen enkel probleem zal zijn om winsten te behalen van 20% tot 90% en 1% tot 3% dagelijks inkomen voor de lange termijn. 

Dylan Carnell: 

"Ik heb deel uitgemaakt van veel projecten, en ik zou niet zeggen dat ik van systemen hou waar je kapitaal voor meer dan een maand vastzit. Dan ben je gewoon aan het wachten op 1% dagelijkse betalingen en hopen dat het jaren zal gaan duren, dus het idee van het terugnemen van je inleg na de cyclus werkt altijd het beste voor beleggers."

futurestrade review en ervaringenOf zet je liever je geld op de bank?

Deze wil ik nog even met je delen: Een geweldige uitspraak van Dylan!

In de Telegramgroep van Futurestrade werd de volgende vraag gesteld: 

Als je zelf heel veel winst kunt maken met traden, waarom ben je dan dit begonnen en stop je alle winst niet in je eigen zak? 

"Ja, dat kan ik gaan doen, maar het is beter om ook  andere mensen te helpen om geld te verdienen en te groeien als een bedrijf en een gemeenschap op te bouwen". 

"want... Zelfs al heb je 10 miljoen dollar, en je hebt geen voldaan gevoel, wat is dan het nut van al dat geld?"

"Ik krijg er een kick van om mensen te helpen en een gemeenschap dienen maakt me gelukkig, wat ons helpt te groeien op de lange termijn als bedrijf". 

"Ik ben een ondernemer en investeerder. Ik hou ervan om  een bedrijf te hebben en dingen te regelen, dus als ik een idee zie dan voer ik het uit". 

"Veel online marketeers verkopen nu online cursussen. Je kunt niet tegen ze zeggen dat ze hun kennis niet moeten verkopen en het alleen voor zichzelf moeten gebruiken want dat heeft geen zin. "

Wat kan er allemaal gebeuren als je gaat starten met Futurestrade?

Ik kan gelukkig niet zien hoeveel geld je hebt. Als je gaat starten dan is het afhankelijk van je inleg hoeveel je gaat verdienen. Ik adviseer dan ook om alleen te starten met geld wat je kunt missen. 


enkele rekenvoorbeelden ( op de website staat een hele handige calculator)

 • Starten met $ 100. Na 20 dagen ontvang je $ 120
 • Starten met $ 500. Na 20 dagen ontvang je $ 600
 • Starten met $ 1000. Na 25 dagen ontvang je $ 1500
 • Starten met $5000. Na 30 dagen ontvang je $ 9500
 • Starten met $ 10000. Na 30 dagen ontvang je $ 22000

En dan heb ik het nog niet eens over het herinvesteren gehad. 

Dylan claimt dat je met de trading package 4 binnen 5 maanden miljonair kunt zijn!

Zie de video:

 

Hoe kun je starten met Futurestrade?

Lijkt het je wat om mee te doen? Of is er nog iets wat je tegenhoud? Ik ben er voor je om je dan verder te helpen. Je kunt me altijd een berichtje sturen via Facebook messenger of een E-mail.

Belangrijke links en nog meer informatie

Ik heb je nu zoveel mogelijk laten zien van dit geweldige programma. Ik kan er nog wel uren over schrijven, zo enthousiast ben ik   

futurestrade review en ervaringenDit word jouw jaar!


Over de schrijver
Geert Louters is de auteur van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!See you at the top!
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!