5 tips hoe kun je geld besparen tijdens black friday

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 tips hoe kun je geld besparen tijdens black friday

Laatste update: 26/11/2023   gemiddelde leestijd:  minuten 

geld besparen met black friday

Je hebt misschien gemerkt dat Black Friday de afgelopen jaren steeds populairder wordt. Je wordt doodgegooid met actie's, kortingen en aanbiedingen. 

Ben je hier gevoelig voor dan kunnen er twee dingen gebeuren:

Wat is black friday?

Balck Friday is de vrijdag na Thanksgiving in Amerika en markeert traditioneel het begin van het kerstinkopenseizoen. 

Winkeliers beloven grote besparingen, en het is niet ongewoon om massa's mensen naar de winkels te zien rennen om te proberen voordeel te halen uit de koopjes.

Het is ieder jaar op 25 november, en dit betekent dat veel mensen al zullen kijken naar producten die ze hopen te krijgen met korting en retailers hopen op een enorme piek in hun verkoopcijfers.

Een echt koopje in handen krijgen voelt geweldig, en als er iets is dat je moet kopen voor je gezin, kan het een goed idee zijn om te wachten op je aankopen. 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je echt een goede deal krijgt en dat je vooraf wat onderzoek hebt gedaan.

Om alles gemakkelijker te maken, volgen hier onze toptips om van deze Black Friday een geweldige deal te ontvangen

1. Controleer eerst je budget

Bekijk je budget voordat je op Black Friday naar de winkels gaat, zodat je weet hoeveel je kunt uitgeven.

Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen in deze tijd van het jaar, vooral met alle winkels die je verleiden met geweldige besparingen. Er is niets mis met het plannen om iets in de uitverkoop te kopen - maar zorg er gewoon voor dat het iets is dat je in de eerste plaats moest kopen en dat het u niet over je budget heen duwt.

Immers, als je veel artikelen koopt voor een lagere prijs, maar je hebt ze in de eerste plaats niet nodig gehad, heb je eigenlijk helemaal niets bespaard.

2. Doe je onderzoek van tevoren

Zoals ik al zei, is het belangrijk om van tevoren te weten wat je wilt. Dit zal je ervan weerhouden geld uit te geven aan dingen die je niet echt ten goede komen en de winkelervaring op de dag minder stressvol gaat maken.

Doe een beetje onderzoek naar het merk, model en specificaties van het item dat je zoekt. 

Het kan ook de moeite waard zijn om ook enkele klantrecensies te bekijken. Onderzoek doen zou moeten betekenen dat je minder tijd in een drukke winkel doorbrengt en een product krijgt waar je echt blij mee bent.

3. Houd de prijs in de gaten

Je mag gerust weten dat je in de meeste gevallen meer dan één dag hebt om een koopje te doen. 

Hoewel het evenement zelf Black Friday wordt genoemd, zijn de deals voor de meeste retailers niet slechts één dag. Veel winkels verlagen hun prijzen in de aanloop naar Black Friday en beëindigen ze op de vrijdag zelf om middernacht.

Houd de prijs in de dagen van tevoren in de gaten en misschien vindt u sneller dan u dacht wat u zoekt voor een geweldige prijs.

4. Aanmelden voor e-mails

Aanmelden voor het opslaan van e-mails kan een goed idee zijn, zodat u eerst alle belangrijke informatie krijgt. Of als u geen e-mails van hen wilt ontvangen, volg de bedrijven dan op Facebook, Twitter of Instagram.

Je kunt ze altijd ontvolgen en je afmelden voor hun e-mails na Black Friday, zodat je geen ongewenste berichten en meldingen ontvangt.

Door dit te doen, weet u de tijden en datums voor de verkopen waarin u geïnteresseerd bent.

5. Kijk online

Je zou veel van de Black Friday-deals online moeten kunnen vinden, en dit zou een veel minder stressvolle manier kunnen zijn om te krijgen wat je wilt. Je kunt kiezen wanneer je de winkel 'bezoekt', ongeacht de openingstijden, en het is veel gemakkelijker om online prijzen te vergelijken.

We hebben nog veel meer tips op deze website  om geld te besparen, op alle gebieden van het leven, Bekijk vooral even de review over money-game

10,- korting met code: VERDIENWIJZER

Start nu met Money Game. De leukste manier om geld te besparen

Hi, Geert Hier!

Geert Louters is de eigenaar van verdienwijzer.nl. Een paar jaar terug was ik nieuwsgierig of het mogelijk is om een passief inkomen op te bouwen via internet.

Ik ben er achter gekomen dat dit absoluut mogelijk is. Ik wil jou graag leren hoe je geld kunt verdienen via internet en hoe je jaarlijks heel veel geld kunt besparen.

Geld verdienen en geld besparen, alles op één plek!

Geert Louters

Anderen vonden dit ook interessant

January 12, 2024

Zo ga je met affiliate marketing op TikTok viral (stappenplan)

January 6, 2024

Geld verdienen met PLR: Ontdek het geheim voor passief inkomen via Etsy

December 28, 2023

Systeme.io review en mijn ervaring: De oplossing voor jouw gepruts?

November 12, 2023

Money Mastermind Review 2023 van Jelline Brands: Is dit de moeite waard?

© Copyright 2024. verdienwijzer.nl

Privacy policy          

>