arrow_drop_up arrow_drop_down
11 mei 2019 

Geld verdienen op social media werkt echt geweldig!

Hoe ik mijn geld verdien op social media

geld verdienen op social mediaGeld verdienen op social media is echt super en het werkt ook nog eens hartstikke goed.

Ik werk zelf nog gewoon voor een baas. In mijn vrije tijd doe ik o.a. aan affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je iemand anders zijn producten en daar ontvang je een commissies voor.

In een jaar tijd heb ik verschillende websites gemaakt en werk met heel veel verschillende partners samen. Ik merk dat ik steeds vaker commissies krijg, en geloof in dit mooie systeem!

In het begin ging het allemaal moeizaam. Ik had nog nooit een website gemaakt en moest ECHT alles nog leren. Ik heb dit allemaal geleerd van Jacko Meijaard. Jacko heeft de affiliate marketing revolutie ontwikkeld, en daar kun je het “vak” leren. Nu heb ik het level bereikt dat ik geld kan verdienen op het internet!

Bekijk hier de review over de affiliate marketing revolutie.

Trainingen verkopen en 100% provisie! Is dat mogelijk?

Hoe zou het zijn als je een product verkoopt wat je niet zelf hebt gemaakt maar wel het volledige verkoopbedrag op je Paypal account ontvangt?
….Je zult nu echter denken: “Dat kan toch helemaal niet?” Ik ga je vertellen dat het wel mogelijk is.

Het is absoluut geen leugen want dan zou ik mijn eigen goede naam te grabbel gaan zetten. Ik heb zelfs mijn eigen naam eraan gekoppeld aan mijn persoonlijke website over dit verdienmodel, dus het is geen fake, scam, MLM, pyramide spel. Gewoon eerlijke verkoop.

Een Nederlands bedrijf (eigenaar is Immanuel van der Ouden) heeft een training gemaakt waar je leert hoe je dezelfde training kunt doorverkopen. Deze doorloop je helemaal en dan ben je klaar voor het grote werk

De eerste training van € 50.- (waar je zelf leert hoe je moet verkopen) moet je wel eerst aanschaffen. Deze is ontzettend waardevol.
Inhoud van de training:

 • Duidelijke videolessen.
 • Hoe maak je een merk van jezelf
 • Gigantisch veel voorbeeldteksten en titels voor op social media om je product te promoten.
 • Waardevolle tips om nog meer commissies binnen te halen

Wanneer je klaar bent met deze cursus wordt het tijd dat jij je eerste website gaat maken.

“Help!! Ik heb nog nooit een website gemaakt, dit kan ik helemaal niet!”

Dit wordt voor je gedaan! Het enige wat je moet doen is een leuke domeinnaam te bedenken ( ik heb gewoon mijn eigen naam gedaan, www.geertlouters.com) Er wordt wat informatie gevraagd voor het vullen van je website en binnen een dag is alles klaar!

Hiervoor word eenmalig € 10.– voor gevraagd. Dit is echt spotgoedkoop, ik heb het nog nooit ergens voor minder geld gezien.

Yeah! Je eigen website is klaar, en nu?

geld verdienen op socialmedia -betaalknoppen

Onderaan je eigen website staan straks 4 betaalknoppen. Toekomstige klanten die op je website komen kunnen kiezen uit een training van:

 • 50,-
 • 100,-
 • 250,-
 • 100,-

Wanneer de bezoekers een cursus uitkiezen gaat dit bedrag volledig, dus 100% naar je paypal account. Er blijft niets achter voor een ander, echt de volle 100% is voor jou.
Ik krijg heel vaak de vraag van mensen of ik daar ook nog een commissie van krijg. Ik krijg daar helemaal niks van. Het is dus geen MLM of een pyramide constructie.

Hoeveel kan ik hiermee verdienen?

….Tja, lastig. Dit hangt helemaal af van je eigen inzet. Ik ben vanaf 5 mei hiermee bezig en had in twee dagen mijn inleg er alweer uit.
Hoe kun je dit product het beste promoten en veel geld verdienen? Dit leer je allemaal in de training.

geld verdienen op social media - facebook

Geld verdienen op social media, bekijk hier de meest waardevolle tips

Met onderstaande tips zul je merken dat het nog sneller zal gaan om geld te verdienen:

 • Maak flyers voor in supermarkten of deel het uit op evenementen
 • Kies eens voor een facebookadvertentie
 • Maak een Pinterest account aan en ga daar promoten!
 • Zet je link naar je website op je facebookpagina
 • Zorg voor veel volgers op Instagram. Wanneer jij onder mij instapt kan ik je daar mee helpen. Ik heb hier een heel handig trucje voor gevonden, wat goed werkt en ook nog eens gratis is.
 • Ga internationaal. Ik heb een lijst met 1000 Buitenlandse facebookgroepen voor je. Alweer een cadeautje als je onder mij instapt
 • Maak iedere dag een verhaal op Instagram of op je facebookpagina
 • Post dagelijks in facebookgroepen.

Wat een informatie he! Snap je alles nog een beetje? Nu we aan het einde zijn gekomen van deze uitleg wil je uitnodigen om eens een kijkje te nemen op mijn persoonlijke website die ik heb voor deze business.

Misschien denk je nu, dit is helemaal niets voor mij. Het gaat echt heel er gemakkelijk, maar je moet er wel wat voor doen!

……..ennuh, Het is echt een super mooi product. Je kunt je eigen uren indelen en zelf bekijken hoe en wanneer je dit gaat promoten! Een ander voordeel is met geld verdienen op social media is dat het je steeds gemakkelijker af zal gaan.

In het begin zal het best even wennen zijn, heb je alles door hoe het werkt dan wordt je website een online geldautomaat!

Ik ben er voor je als je vragen of ondersteuning nodig hebt!

Doe je mee met dit leuke verdienmodel? Klik hier om gelijk naar mijn website te gaan (www.geertlouters.com)

Dit programma is nog maar sinds kort op de markt. Wil je hier mee scoren dan is dit het juiste moment om hier in te stappen! Je krijgt de volledige begeleiding van mij, totdat je op je eigen benen kunt staan.

Worden we partners?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!

Wij gebruiken cookies