Gemakkelijk veel geld verdienen, zo moet je het doen!

Wil je gemakkelijk geld verdienen, zonder er bijna iets voor te hoeven doen? Ik ben sinds kort ergens achter gekomen hoe dit op een super veilige manier mogelijk is.

Het bedrijf dat ervoor kan zorgen dat je uiteindelijk een passief inkomen gaat opbouwen: 

 • Dit bedrijf is 100% betrouwbaar
 • Dit bedrijf werkt met een heel erg simpele aanmeldprocedure
 • Iedere week wordt je keurig netjes uitbetaald.
 • Ik heb bewijzen van iemand die $2000,- per week uitbetaald krijgt, en dit al meerdere jaren!
 • Dit bedrijf staat nergens op de blacklist, geen enkel negatief bericht te vinden op internet

Gemakkelijk veel geld verdienen met Grand Capitals

Het gaat dus om het bedrijf Grand Capitals. Duidelijk met een S erachter dus. Wanneer je gaat zoeken op google op grand capital, kom je al heel erg snel een bedrijf tegen die als scam geboekt staat.

De juiste website is: www.grndcapital.com

niet verwarren met: https://grandcapital.co.za of https://grandcapital.net of een ander iets die als grand capital in google staan. Ze proberen het succes van Grand Capitals te evenaren, maar ze zijn onbetrouwbaar.

Toen ik met mijn research over dit bedrijf bezig was heb ik ook eerst de fout gemaakt,  totdat ik erop gewezen werd dat het om een totaal ander bedrijf ging.

Wat voor bedrijf is Grand Capitals?

Grand Capitals is opgericht in 2013 in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben kantoren in het Verenigd Koninkrijk en IJsland, en hebben wereldwijd meer dan 5.400 medewerkers.

Het is een investeringsbedrijf, met veel kennis van zaken. Grand Capitals gaat dus voor je beleggen met de vele know-how die ze in huis hebben. Grand Capitals is geregistreerd en geautoriseerd  door de overheid en die samenwerkt met 14 verschillende landen en Azië.

 • Vastgoed WTD investeringen in onroerend goed
 • Vermogensbeheer
 • Boedelovereenkomst PTF
 • Crypto, (mining en handelen)

Gegarandeerd geld verdienen met Grand Capitals

Grand Capitals biedt verschillende mogelijkheden om te investeren. Vanaf 50,- kun je inleggen, wat je wekelijks kunt uit laten betalen.

gemakkelijk veel geld verdienen

Zoals je in bovenstaand overzicht ziet heeft Grand Capitals het over 10% , 15% of 25% per week! Dat is wel even schrikken he! Waar kun je dit nu nog ontvangen, en dit ook nog eens per week!

Het wordt helemaal geweldig als je ook nog eens mensen gaat werven voor dit product (dit doe ik ook hoor, anders schrijf ik er geen artikel over)

Hoe komt verdienwijzer.nl aan deze informatie?

Begin Juni 2019 kwam ik via Messenger in contact met Cannon Banks uit London. Mijn eerste gedachte was: “Deze persoon heeft weer iets geweldigs en wil me iets gaan verkopen, hier trap ik niet in!”.

We waren gezellig aan het chatten, en ze vertelde me dat ze heel gemakkelijk veel geld verdient met Grand Capitals. Ik vroeg Missgemakkelijk veel geld verdienen -screenshot 1 Banks om een bewijs. Kort daarna stuurde ze me een screenshot.

$375000,-! “WOW” dacht ik! “Dat wil ik ook!”. Toch twijfelde ik nog steeds om hier in te stappen. De maanden die daarop volgden heb ik wel steeds wekelijks contact met haar onderhouden. zei het als vriendschap.

gemakkelijk veel geld verdienen - sreenshot 2De $375000,- heeft ze dus in 4 jaar bij elkaar gespaard. Ik geloof haar dus. Ook gezien de vriendschap wat we ondertussen hebben opgebouwd.

Omdat ik alleen maar goede producten wil promoten, waar anderen ook iets aan hebben ben ik destijds (juni 2019) niet gelijk ingestapt. Zekerheid voor alles!

Ik heb Cannon om nog meer bewijzen gevraagd, zodat ik zeker weet dat het geen scam, of hoe je het ook wilt noemen. Ik heb alles ontvangen en ben deze maand ook ingestapt in Grand Capitals. Het aanmelden stelt helemaal niets voor. Binnen 10 minuten kun je ook beginnen met gemakkelijk veel geld verdienen.

Gegarandeerde uitbetalingen bij Grand Capitals

testimonial miss cannon banks

Ze betalen dus netjes uit. Miss Cannon Banks heeft het mij allemaal duidelijk uitgelegd en de twijfel bij mij weggehaald! Toen ik me aan had gemeld en nogmaals de website aan het bekijken was kwam ik haar tegen bij de testimonials! Ha, dit zit dus goed!

Van gratis geld heel veel geld maken! dat is het mooiste wat er is!

Ik zit ook bij Omega en hashing ad space. Omega kost me nu niets meer, omdat ik mijn inleg al lang heb laten uitbetalen. Af en toe laat ik wat bij Omega of bij hashing ad space uitbetalen en stort ik in mijn account van Grand Capitals!

Friday Payday! Wil jij dat ook?

 • Wil je ook iedere week betaald krijgen?
 • Een passief inkomen opbouwen?
 • eerder stoppen met werken?
 • Wel rente krijgen over je geld, wat je bij de bank niet meer krijgt?
 • Sparen voor een leuke vakantie?
 • Wat vaker op vakantie?

Dan is dit het moment om in te stappen. Ik ben zelf begonnen met $50,- maar ik zit er nu al aan te denken om ze snel mogelijk te upgraden.

Wil je gelijk al 30% procent over je inleg? Dan moet je aan het werk! Ga Grand Capitals promoten  en zorg er voor dat je zoveel mogelijk mensen inschrijft met jouw ref-link!

Heb je nog nooit iets gepromoot op internet? Als je het op prijst stelt kan ik je een business-boost geven. Ik ben al jarenlang actief met het promoten van producten en programma’s op internet, dus ik weet waar ik over praat. Heb je interesse in een bussiness-boost, neem dan contact met me op via Facebook messenger

Ook als je nog meer informatie wilt hebben over Grand Capitals mag je altijd contact met me opnemen!

Stappenplan om je aan te melden:

 1. Maak alvast een account aan via: www.grndcapitals.com
 2.  zorg er voor dat je genoeg geld ( afhankelijk wat je inleg wordt) in je BTC wallet staat (TIP ik zit zelf bij BITVAVO. alles in het Nederlands, goede ondersteuning en betalen met I-deal. Het schijn ook nog één van de goedkoopste te zijn!)
 3. kopieer je BTC adres en zet het in je je aangemaakte account.
 4.  Maak het door jou gekozen bedrag over
 5.  … That’s it! Super simpel toch?

OP JOUW GELUK!!

handtekening

 

 

volg en like!