Gratis cryptocurrency bij coinbase

In dit artikel leer ik je hou je gratis cryptocurrency bij coinbase kunt ontvangen. Er is meer mogelijk op internet dan je denkt. Je kunt nu bij Coinbase voor 15 euro cryptocurrency ontvangen door een paar video’s en wat vragen te beantwoorden Dit gaat over de cryptocurrencies: Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT) en 0x (ZRX)

Wat is coinbase?

Coinbase is een grote Amerikaanse cryptocurrency-exchange. Coinbase is één van de grootste Bitcoin makelaars en handelsbeurs en is actief in meer dan dertig landen, waaronder Nederland. In 2017 had Coinbase al vier miljoen gebruikers wereldwijd, en dit worden er steeds meer. De cryptobeurs werd opgericht in 2012 en is één van de oudste handelsplatformen.

Coinbase is een gecertificeerde onderneming. Op het platform kunnen gebruikers niet alleen Bitcoins kopen en verkopen, maar ook Ethereum en Litecoin. De handelsbeurs hanteert verschillende betalingsmethoden waaronder: betalen via de bank, Paypal (alleen verkopen), creditkaart en nog een aantal iets minder bekende methoden.

Makkelijk in gebruik

Het voornaamste voordeel is de gebruiksvriendelijkheid. Zeker voor starters op de cryptomarkt is dit een eenvoudig te gebruiken platform. Het is een betrouwbare service en de website is erg overzichtelijk

Gratis cryptocurrency bij Coinbase

Gratis crypto ontvangen op internet is erg makkelijk.Dit noemen ze ook wel airdrops. Zo kun je al gratis bitcoins verdienen door bijvoorbeeld websites met advertenties voor een bepaald aantal minuten te bezoeken of je simpelweg ergens eenmalig te registreren.

De meest simpele manier om gratis crypto te krijgen is via faucets. Een faucet is een website in de vorm van een loterij. Eén keer in de zoveel tijd ontvang je gratis bitcoins zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.

Momenteel bouw ik ook nog gratis crypto op bij bonusbitcoin.co. Je kunt je hier heel erg gemakkelijk voor aanmelden.

Zo kan ik binnenkort behoorlijk wat gratis crypto ontvangen via Bitsdaq. Iedere dag even inloggen en je bouwt coins op. De vorige Exchange van Bitsdaq was twee jaar geleden. Destijds hebben ze ook gratis coins weggegeven.. Die zijn nu $ 11.- per stuk waard! Helaas is deze net afgelopen, dus je kunt je niet meer hiervoor aanmelden.

Wil je op de hoogte gehouden wanneer het weer mogelijk is om via bitsdaq gratis crypto te ontvangen? Laat dan HIER  je naam en emailadres achter.

Wat doe ik met al die gratis crypto?

De ene keer is het meer dan de andere keer. Kan ik een keer flink cashen, dan trakteer ik mezelf op een cadeautje. Zoals jullie weten zit ik ook nog in hashing ad space en Omega. Het grootste gedeelte van de gratis crypto die ik ontvang stop ik in deze programma’s. Zo bouw je sneller een passief inkomen op.

Je kunt het ook in een zeer korte tijd gaan verdubbelen. De banken geven geen rente maar Bitshell en Allhourspay gelukkig wel. Binnen drie week is je inleg verdubbeld. Deze twee websites zijn betrouwbaar.

Ik begin altijd met $ 5.- als test. Deze laat ik uitbetalen wanneer het verdubbeld is (duur 5 a 6 dagen) lukt dit dan laat ik de rente staan en probeer het nog een keer.  Daarna krijgt de website bij mij het predikaat veilig en betrouwbaar.

Neem maar eens een kijkje op:

www.allhourspay.com

www.bitshell.io

stappenplan om gratis cryptocurrency te verdienen bij coinbase

Stap 1 – meld je aan via deze link

gratis cryptocurrency( door deze speciale link te gebruiken ontvang je voor 8,- extra bitcoins, wanneer je in de toekomst daadwerkelijk BTC gaat aanschaffen via Coinbase, leuk toch?)

 

 

Stap 2 – Vul je gegevens in waar coinbase naar vraagt.

Stap 2 – Ga naar CoinBase.com/earn

Stap 3 – Meld je dan aan op de wachtlijst.

Stap 4 – Nu dien je te wachten op een uitnodiging. Deze ontvang je op je emaiadres. Let op, dit kan soms enige dagen duren. Vergeet niet om ook in je spambox te kijken

Stap 5 – Wanneer je deze ontvangen hebt, kun je starten met het bekijken van video’s en het beantwoorden vragen om gratis cryptocurrency te ontvangen.

stap 6 – Als je alles hebt ontvangen kun je de crypto’s heel eenvoudig omzetten naat Bitcoin en uiteindelijk zelf weten wat je ermee doet.

Gemakkelijk gratis geld verdienen dus! binnenkort meer informatie over airdrops op deze website

Heel veel succes, kom je er niet uit? laat dan een reactie achter!

Wanneer je het geld binnen hebt, verdiep je dan eens in Omega. Daar kun je dit GRATIS geld nog verder laten groeien

handtekening

volg en like!
fb-share-icon20
Tweet20
fb-share-icon20