arrow_drop_up arrow_drop_down
18 maart 2019 

Gratis geld verdienen met Bunited...GAAF!

Gratis geld verdienen met Bunited? Dit is echt supersimpel! Je meld je gratis aan en je hebt al $ 10.- verdiend.

Deze $ 10.- kun je na een tijdje laten uitbetalen, simpel toch? Maar wat kun je nu met $ 10-? Eigenlijk nog niet zoveel, een keer GRATIS boodschappen halen misschien. Maar hoe zou jij het vinden als je een keer een hele week voor niks boodschappen kunt halen? Of een keer een hele maand!

 

Bouw een groot of klein vermogen op

Je gaat proberen om zoveel mogelijk mensen te werven die je  via jouw persoonlijke refferal link binnenhaalt. Voor iedere persoon die je aanmeld ontvang je ook $ 10.-, dit tot 5 levels diep!. Zo kun je in een hele korte tijd een mooi saldo opbouwen.

Ik ben zelf nog niet heel erg lang bezig met bUnited, maar had na twee dagen al $100.- in the pocket. Zo snel kan het gaan. Ik weet zeker dat ik hier straks duizenden euro’s uit kan halen. (lange termijn denken)

Stuur je vrienden via whatsapp, facebook of messenger je refferallink en overtuig hun met je verhaal. Het is echt gratis, en er zitten geen addertjes onder het gras. Hooguit kun je wat extra mailtjes in je mailbox krijgen, maar als dit alles is…

Is bUnited te vertrouwen?

Ik vroeg me af hoe bUnited aan het geld komt om iedereen uit te betalen. Op dit moment betalen de partnerbedrijven van bUnited, zoals Vodafone, Google, Facebook en andere miljarden dollars aan reclame om klanten te vinden. Bij bUnited krijg jij dat geld.

Bedrijven betalen ons, en wij betalen u. is het motto van bUnited!

bUnited is een goed doel dat mensen veel betaalt om het te laten groeien. Het is echt gemakkelijk. De laatste keer dat deze jongens iets dergelijks begonnen, hebben ze meer dan 160 miljoen dollar uitbetaald.

[su_button url=”https://www.bUnited.com/invite/BDZQ-8843″ background=”#ef862d” color=”#0b0a0a” size=”15″ wide=”yes” icon=”icon: share” icon_color=”#c40b0b”]Klik hier om gelijk naar de website te gaan van bUnited.[/su_button]

Met bUnited kun je gratis geld verdienen en steun je ook nog eens het goede doel

Bedrijven verbinden zich aan bUnited. Hun doel is een veilige, eerlijke en duurzame wereld. Door je vrienden uit te nodigen om hier ook in te stappen, helpt u bUnited de grootste klant van de meeste bedrijven te worden. Bedrijven willen hun grootste klanten tevreden stellen en doen wat nodig is om hen gelukkig te houden.

De goede doelen van bUnited: [su_list icon=”icon: star” icon_color=”#ef862d” indent=”17″]

 •  1 miljard vierkante meter Amazone-regenwoud per jaar besparen.
  bUnited steunt Rainforest Foundation om het Amazone-regenwoud te redden. Ze werken samen met lokale gemeenschappen om te onderhandelen over aanzienlijke aankopen van het regenwoud op het land en om ervoor te zorgen dat het regenwoud wordt gerespecteerd als een permanente hulpbron.
 • Elke week 1 miljoen gezinnen schoon water geven.
  bUnited ondersteunt The Water Project om schoon drinkwater te verstrekken aan gezinnen in nood in Afrika, Azië of Zuid-Amerika om ziekten te voorkomen door besmet water.
 • 1 miljoen bomen per jaar planten.
  We ondersteunen The Nature Conservancy om bomen te planten en koolstofvervuiling tegen te gaan. Niet alleen absorberen bomen CO₂, maar ze slaan het ook op in het hout en houden het buiten de lucht die we inademen.
 • Elke week een miljoen kinderen voeden.
  bUnited ondersteunt Feeding Children Everywhere om gratis maaltijden te geven voor kinderen in nood. We geloven dat we op deze manier onze bijdrage kunnen leveren om het aantal kinderen in de wereld dat honger lijdt of die lijden aan ernstige ondervoeding, te verminderen. [/su_list]

Hoe doe je mee met dit GRATIS geld verdien project?

Wat is er nu leuker om geld te verdienen en ook nog eens een goed doel te steunen. Meld je daarom snel aan.

 1. ga naar de website van bUnited
 2. Vul je gegevens in (mailadres en wachtwoord)
 3. Vul de rest van de gegevens ook even in (voornaam, achternaam en het land waar je woont )
 4. Accepteer de terms en privacy reglement
 5. Klik op het vinkje dat je op de hoogte gehouden wilt worden.
 6. klik op de bevestigingslink die je in in je email hebt ontvangen
 7. Dit is alles! Ga nu op zoek naar je referrallink en gebruik deze om andere mensen te werven.

Op de website van bUnited vindt je een handige calculator om te zien hoeveel geld je kunt gaan verdienen

[su_button url=”https://www.bUnited.com/invite/BDZQ-8843″ background=”#ef862d” color=”#0b0a0a” size=”15″ wide=”yes” icon=”icon: share” icon_color=”#c40b0b”]Klik hier om gelijk naar de website te gaan van bUnited.[/su_button]

handtekening

 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Binnen 5 minuten toegang tot de volledige affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard!

Wij gebruiken cookies