Hoogste rente: 120% in 24 uur! Bestaat dat echt?

Ik heb weer wat leuks gevonden. 120% rente! in 24 uur. Het is net nieuw en ik zal je in het kort een uitleg geven!

120% rente (of meer) bij Bit-donor

Het gaat om het bedrijf bit-donor. Bit-donor.com is een beleggingsmaatschappij voor cryptocurrency en is opgericht in 2018. Het brede scala aan services dat ze aanbieden, is specifiek ontworpen om Bitcoin-houders te helpen bij het nemen van goede investeringsbeslissingen.

Het bedrijf is in Londen gevestigd en beschikt over een groep van beleggingsprofessionals die verschillende industrieën bestrijken, van engineering tot geavanceerde computertechnologie.

Deze groep van professionals is ook goed thuis in cryptocurrency-technieken en kan vakkundig antwoorden op elke vraag die je hebt met betrekking tot cryptocurrency-investeringen.

Het ondernemingsnummer van Bit-donor is 11324818. Je kunt het dus altijd controleren of het een echt bedrijf is.

De hoogste rente: 120% / 140% en zelfs 200%?

hoogste rente

Wanneer je instapt bij Bit-donor kun je kiezen uit 3 plannen. Dit is afhankelijk van je inleg. De verdiensten zijn ook verschillend.

Waarom instappen bij Bit-donor?

Koop jij wel eens een lot in de loterij? Dat kost je dan € 10,– en meestal levert je dat niets op. Een kleine kans om te winnen dus bij een loterij. Je weet dus niet of bit-donor blijft uitbetalen.

Begin gewoon met een tientje!

….Ik zou zeggen, Bit-donor is ook een gokje.  Je kunt inleggen vanaf $10,– in bitcoins en je krijgt per dag 20% rente dus dat is $2,– per dag.

Na 5 dagen heb je je inleg eruit of je herinvesteerd en je kijkt wat het je brengt.

Vanaf $ 100,– kun je dan inzetten in het gold plan en dat levert je dan 40% per dag op. Begin klein met ( 10-20$) en haal erop tijd wat uit want dan val je er geen breuk aan. Want zoals zoveel van dit soort verdienmodellen stopt dit natuurlijk ineens (of niet!).

Kun je $10,– missen dan is het, het proberen waard. Opnemen kan dagelijks vanaf $ 10,– zonder kosten.

Hoe kun je nog meer verdienen met Bit-donor?

Het refferal programma van bit-donor is een geweldige manier voor iedereen om te verdienen. Je verdient tot 3 ~ 15% commissie van alle bedragen die zijn gestort door elke belegger die je aanmeld.

nog meer verdienen?

->Begin met de cryptocurrency beginnerscursus en wordt een expert!

Hoe moet je starten met Bit-donor?

Hier komt de uitleg:

  • ga naar de website van bit-donor en meld je aan
  • Controleer je e-mail voor de bevestigingslink
  • heb je dat gedaan dan maak je voor $10.- aan bitocoin over.
  • Wacht 24 uur en je zult zien dat je de rente hebt ontvangen.
  • De keuze is aan jou, je kunt het gaan compounden, eruit halen of laten staan
  • De beste tactiek is om eerst je inleg er uit te gaan halen en dan lekker door te gaan met geld verdienen. Dan zit je altijd safe!

…Ohjee, ik heb nog geen bitcoins!

Dan is er eigenlijk niets aan de hand hoor. Ik koop zelf mijn  bitcoins altijd  via Bitvavo. Lekker in het Nederlands, gemakkelijk betalen met ideal en een prima support (ook in het Nederlands)

Ook hanteert Bitvavo één van de laagste commissies van alle cryptobanken!

Meld je hier aan bij Bitvavo

Heeft verdienwijzer hier al wat mee verdient?

we zijn vandaag (5-7-2019) net begonnen. Als je deze blog in de gaten houd dan krijg je van mij iedere week een update met screenshot zodat je kunt zien of het echt werkt!

7-7-2019, zou de rente zijn bij geschreven?

Ik ben nu een dag bezig. spannend of ik op mijn 10,- inleg ook mijn rente heb gekregen. ….En er is 2.- bijgeschreven! Gelijk maar een test of bit-donor ook uitbetaald. Ik heb dus mijn winst naar mijn wallet gestuurd en het is inmiddels bijgeschreven!

dag 1 bit-donor

UPDATE 20-07-2019 (BELANGRIJK!!!)

Gelukkig heb ik mijn eigen inleg er net op tijd uit. Dit bedrijf IS WAARSCHIJNLIJK EEN SCAM. niet investeren dus! Wanneer je toch geld wilt verdienen met een stabiel bedrijf adviseer ik je om met Omega te gaan starten.

Dit bedrijf is stabiel en je ontvangt gewoon eventjes 30% rente in 6 maanden tijd.

Ga gelijk naar het artikel

 

volg en like!
fb-share-icon20
Tweet20
fb-share-icon20