I.D verificatie in Waves, zo moet je het doen

Het waves platform is eigenlijk je digitale portemonnee voor Hashing Ad space. Omdat eigenlijk alles goed beveiligd is moet je eenmalig een I.D. verificatie doen. Om straks uiteindelijk aan je geld te kunnen heb je Waves nodig. En aangezien het hopelijk om veel geld gaat moet het uiterst veilig gaan, maar daarvoor moet je wel eerst de noodzakelijke handelingen verrichten om alles even in te stellen.

Ik heb het ook pas geleden gedaan en binnen 5 minuten was het afgerond.

Wat heb je nodig als je gaat beginnen met de I.D verificatie voor het waves platform?

  • een goed werkende webcam, heb je een goede camera en microfoon op je smartphone dan is dit ook vodoende.
  • Een geldig paspoort

Stappenplan

Open je waves wallet en klik op euro

klik nu op ontvangen


Klik nu op bank. Lees alles goed door en klik daarna op mezelf verifiëren. Vergeet niet het vinkje aan te zetten bij : ik ga akkoord……….) Anders kom je niet verder in het proces.

Als je dit gedaan hebt kom je in een volgend veld. Hier kun je al je gegevens invullen.

Let op: deze gegevens moeten identiek zijn aan je gegevens op je paspoort op je I.D. anders kan dit in je volgende stap problemen opleveren.

Als je dit gedaan hebt en je klikt op verder heb je de keuze om de I.D verificatie te gaan doen met je smartphone of met je webcam. Maak de keuze die je zelf het gemakkelijkste vindt.

I. D. verificatie Waves platform

Je krijgt dan een operator aan de lijn die gaat controleren of jij wel een echt persoon bent. Let op, dit kan soms even duren. Geef de moed niet op als je niet meteen iemand aan de lijn krijgt.  Ze vraagt (in het Engels) wat je naam, geboorteplaats en geboortedatum is. Ze doet een controle op je paspoort om te kijken of het een echt document is.

Dit duurt ongeveer 5 minuten. Je bent nu weer een stap verder in het proces! Hou nu je email in de gaten. Je ontvangt een email van COINOMAT SUPPORT. als je deze email binnen hebt is betekent dit dat alles in orde is. Dit kan enige dagen duren, dus wees niet direct ongerust. Kijk dus voor de zekerheid ook in je spam box.

handtekening

 

volg en like!
fb-share-icon20
Tweet20
fb-share-icon20