Wie is robert jansen

Wie is Robert Jansen?

Robert Jansen is een succesvolle Affiliate marketeer die samen met Corné Marchand de Affiliate marketing domination heeft opgericht.

Met de AMD leert hij anderen hoe je een succesvolle business kunt opbouwen met affiliate marketing.

In tegenstelling tot Corné ging het opzetten van een affiliate business bij Robert niet zo gemakkelijk. Hij heeft vele ups en downs mee gemaakt maar hij heeft nooit opgegeven. Wanneer je altijd doorzet ga je 100% je doel bereiken en dit is Robert ook gelukt.

In 2017 heeft Robert zijn eerste commissie verdiend met affiliate marketing. Dit was er eentje van 35,-

Niet veel, maar op dat moment wist Robert dat dit systeem werkt. 35,- kan ook 100,- worden en 100,- kan ook 1000,- worden.

Uiteindelijk zat Robert in 2018 al gemiddeld op 1000,- per maand. In februari 2019 kon hij zijn baas opbellen: "Ik kom niet meer werken"

Eén van zijn meest succesvolle websites is www.onlinerijkdomspecialist.nl

Je kunt nu wel nagaan dat Robert Jansen een zeer ervaren Affiliate marketeer is.  De vele ups en downs hebben er toe geleid dat hij nu één van de grootste experts is in Nederland en België op het gebied van affiliate marketing.

Samen met Corné Marchand hebben ze hun kennis gebundeld en in een zeer uitgebreide training gestopt: De affiliate marketing domination

Wil je ook succesvol worden op internet, Net als Robert Jansen? Neem eens een kijkje bij zijn training over affiliate marketing

(BRON)
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down