Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als vastgoedbeheerder

Wat is vastgoedbeheer?

Dit houdt in dat je het beheer en de verhuur van een woning uitbesteed aan een proffesionele beheerder. Dat klinkt nogal zakelijk, maar kan ook voor particulieren heel interessant zijn. 

Hoe wordt u een vastgoedbeheerder? 

Heel simpel, ervaring! De meeste bazen zoeken naar kandidaten met 1-5 jaar ervaring. 

Ze zijn veelvuldig in dienst van vastgoedbeheerorganisaties en beheren een assortiment van soorten vastgoed, bijvoorbeeld flatgebouwen met meerdere units, zakelijke vestigingen of college condos. 

Verdienen als vastgoedmanager

Vastgoedbeheerders maken gewoonlijk ongeveer 10% van de huur. Heeft u te maken met een high lease complex, dan zult u een groter complex salaris waarderen terwijl u de maatstaf van het werk doet. In deze zin loont het om een hoge lease te hebben. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>