Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met foto restauratie

Wat is foto restauratie?

Ben jij een expert in digitale fotobewerking? Heb je een passie voor familieverhalen en geschiedenis? Als je antwoord ja is, dan is deze bijzaak de juiste keuze voor jou. Voor niet-ingewijden, foto restauratie houdt in dat u al uw passies combineert terwijl u uw klanten bijstaat om hun verleden te herontdekken en bewaren. 

U kunt ze hierbij helpen door hun geliefde fotoalbums, oude trouwfoto’s en snapshots in een digitaal formaat te maken. 

Hoe start je deze bijzaak?

Om een fotohersteller te worden, zullen uw bedrijfskosten zich ook richten op het onderhoud van printers, scanners, software en computers. Houd in gedachten dat, in deze zijwaartse bijzaak, uw doelmarkt meestal ouderen zijn. 

Hoe te verdienen met foto restauratie?

Aangezien u uw klanten aanrekent voor uw professionaliteit, zullen de meeste van uw diensten een plat vlak tarief zijn. U kunt ongeveer twee euro vragen om een afzonderlijke afdrukfoto over te brengen naar een elektronisch bestand. 

Om afbeeldingen te herstellen, kunt u tussen de vijftien en dertig euro in rekening brengen. Het alles hangt af van de grootte van de originele foto en de tijd die nodig is om de klus te klaren. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>