Geld verdienen met foto restauratie

Wat is foto restauratie?

Ben jij een expert in digitale fotobewerking? Heb je een passie voor familieverhalen en geschiedenis? Als je antwoord ja is, dan is deze bijzaak de juiste keuze voor jou. Voor niet-ingewijden, foto restauratie houdt in dat u al uw passies combineert terwijl u uw klanten bijstaat om hun verleden te herontdekken en bewaren.

U kunt ze hierbij helpen door hun geliefde fotoalbums, oude trouwfoto’s en snapshots in een digitaal formaat te maken.

Hoe start je deze bijzaak?

Om een fotohersteller te worden, zullen uw bedrijfskosten zich ook richten op het onderhoud van printers, scanners, software en computers. Houd in gedachten dat, in deze zijwaartse bijzaak, uw doelmarkt meestal ouderen zijn.

Hoe te verdienen met foto restauratie?

Aangezien u uw klanten aanrekent voor uw professionaliteit, zullen de meeste van uw diensten een plat vlak tarief zijn. U kunt ongeveer twee euro vragen om een afzonderlijke afdrukfoto over te brengen naar een elektronisch bestand.

Om afbeeldingen te herstellen, kunt u tussen de vijftien en dertig euro in rekening brengen. Het alles hangt af van de grootte van de originele foto en de tijd die nodig is om de klus te klaren.

__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Vorige Geld verdienen met enquetes invullen
Volgende Geld verdienen met fotografie