Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als cateraar

Wat is een cateraar?

Een cateraar is verantwoordelijk voor het bereiden, vervoeren en verstrekken van voedsel aan klanten voor een sociaal evenement zoals verjaardagen, bruiloften, zakelijke evenementen, begrafenissen, etc. 

Uitgebreide verantwoordelijkheden van een cateraar omvat meestal het serveren van het eten aan de gasten en het opruimen na het evenement. 

Er zijn twee soorten catering: on-site en off-site catering. 

De on-site catering betekent het eten wordt bereid en geserveerd op dezelfde locatie als van het evenement. 

Off-site catering verwijst naar wanneer het eten buiten het terrein van de evenementenlocatie wordt gemaakt en naar de evenementenlocatie vervoerd. 

Hoe word je een cateraar? 

Voltooi een paar kookcursussen, certificeringen voor evenementenbeheer, verkrijg licenties en vergunningen en begin met je werk. 

De beste cateraars zijn degenen die hun eten koken, als u niet wilt koken, kunt een gespecialiseerde kok inhuren. Maak je inventaris compleet, verzamel alle items die je nodig hebt om je bijzaak te starten en uit te voeren. 

Je moet evenementen plannen en organiseren om grote evenementen te verzorgen. Offer uw winst niet op, stel uw prijzen ook niet hoger dan de marktprijs. Hygiëne moet een belangrijke prioriteit zijn. 

Je moet professioneel zijn in je kleding, dienen, zaken doen, vervoeren, etc. U moet professionele en goede relaties hebben met uw verkopers. Werk samen met die leveranciers die vers en hoogwaardig materiaal leveren. 

Hoe verdien je als cateraar?

De cateringinkomsten zijn afhankelijk van de kwaliteit van uw eten en uw klant. Gratis eten of service is altijd een manier om meer klanten te werven. 

Werk samen met een gevestigd evenement managementbedrijf, online marktplatforms en evenementenplanners om meer klanten te werven. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>