Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als gezondheidscoach

Wat is een gezondheidscoach?

Een gezondheidscoach is een mentor die helpt bij het aanbrengen van de nodige veranderingen in de levensstijl om een goede gezondheid behouden. Een coach helpt bij het aanleren van goede eetgewoonten, beter slapen, stressmanagement en fysieke activiteit in het leven van de cliënt. 

Ze helpen bij het handhaven van het algehele welzijn van hun klanten. Meestal zijn mensen met chronische ziekten en gezondheidsproblemen als gevolg van slechte gewoonten, die benaderen een coach om hen te begeleiden. 

Hoe word je een gezondheidscoach?

Om gezondheidscoach te worden, moet je een goede kennis van je werk hebben. Het is echter het beste (niet verplicht) een diploma hebben in voeding, counseling, verpleegkunde, psychologie, bewegingswetenschappen, of fitness. Ontvang een geaccrediteerde certificering op gezondheidsgerelateerde gebieden (voeding, gezondheidszorg, fitness, wellness, enz.). Oefen na het leren uw vaardigheden. U kunt oefensessies aan uw vrienden en familie of je klasgenoten vragen. 

Werk aan uw specialisatie en voer marktonderzoek uit om een unieke en winstgevende niche te vinden. U kunt zich bijvoorbeeld richten op atleten, werknemers uit de bedrijfssector of politici. 

Hoe verdien je als gezondheidscoach?

Afhankelijk van de ervaring en locatie rekent een gezondheidscoach een ander bedrag aan geld voor een enkele coachingsessie. Je kunt ongeveer 50 tot 75 euro per sessie verdienen, maar zoals jij meer ervaring opdoen, kunt u de tarieven verhogen tot 100 tot 250 euro voor elke sessie. Als gezondheidscoach kun je meer geld krijgen door te starten met groepscoaching. Het zal mensen comfortabeler maken en u helpen om de klanten op de lange termijn te bouwen. 

Breng uw diensten op de markt door verschillende maandelijkse coachingprogramma’s en online hostings aan te bieden. U kunt ook beginnen met online cursussen die in korte tijd meer geld opleveren. U kunt ook lidmaatschapssites maken en / of e-books en cursussen verkopen. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>