Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als online personal trainer

Wat is een online personal trainer?

Een online personal trainer is een persoon die toegewijd is om anderen te helpen hun fitness doelen te bereiken. Fitnessdoelen zijn meestal, een gezondere levensstijl, versterking en of afvallen. 

Bij het helpen bereiken van iemands fitnessdoelen maakt een online personal trainer een geïndividualiseerd fitnessplan voor zijn / haar cliënt, dat kan zijn, virtuele trainingsvideo’s, eBooks, trainingsplannen en maaltijdplannen. 

Hoe word je een online personal trainer?

Hoewel je geen certificaat hoeft te behalen om een online trainer te worden. Een certificaat helpt u gewoon om meer klanten te behalen in de eerste instantie. 

Met of zonder certificaat, begin met het bouwen van uw online platform (YouTube-kanaal, Instagram pagina, website) voor persoonlijke training, en start met marketing en het promoten van uw accounts en website. 

Binnen je YouTube-kanaal kun je waarde creëren door workouts te bieden, op Instagram kan jij trainingstips plaatsen. Op je website kun je low-ticket producten en high-ticket producten aanbieden. Op zowel je YouTube- als Instagram-pagina kun je bezoekers naar je website leiden om je omzet te verhogen. 

Hoe verdien je als online personal trainer?

Dankzij internetdiensten kan iedereen, waar dan ook, online persoonlijke training krijgen. Door een online persoonlijk trainingsplatform, branding, marketing en het opbouwen van uw klantenlijst, kan dat de financiële en persoonlijke vrijheid van hun woonkamer vergroten. 

U kunt op veel verschillende manieren geld verdienen, zoals door uw trainingsschema’s en voedingsprogramma’s te verkopen, geef privé- en groepstrainingen online. U kunt via de telefoon geld verdienen met consultaties, lidmaatschapssites, verantwoordingsdiensten, e-mailondersteuning, telefoontjes, aangeslotenen programma’s, etc. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>