Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als persoonlijke chef-kok

Wat is een persoonlijke chef-kok?

Een persoonlijke chef wordt ook wel een privékok genoemd. Ze worden ingehuurd door mensen om zich maaltijden te laten voorbereiden in hun keuken volgens hun smaak, wensen en voorkeuren. Het inhuren van een persoonlijke chef-kok is het 

antwoord op het verkrijgen van kwaliteitsvolle, betaalbare, gezonde en smakelijke maaltijden in het comfort van uw huis zonder stress of angst, het bespaart u de stress van het koken en het bespaart tijd. 

Een persoonlijke chef-kok kan verder gaan dan alleen het bereiden van maaltijden voor een gezin. Een persoonlijke chef kan ook boodschappen gaan doen. Enkele persoonlijke koks kunnen zelfs in het huis van een gezin wonen. Een gemiddeld werkrooster kan zowel weekenden als vakanties zijn. 

Hoe word je een persoonlijke chef-kok?

De rollen en vereisten van een persoonlijke chef-kok zijn normaal gesproken klantafhankelijk. De belangrijkste meesterschapseisen zijn creativiteit, timemanagement en culinaire vaardigheden. Als het aankomt op apparatuur nodig hebben dan is dit weer afhankelijk van de klant. De meeste klanten zullen de benodigde apparatuur hebben (fornuizen, ovens, blenders, processor, kookgerei) maar wat er ontbreekt zult u moeten kopen (beschouw het als een investering). 

Als het gaat om het vinden van klanten, kun je beginnen met het presenteren van je vaardigheden en menu’s op social media (Instagram en Facebook), samen met het weergeven van lokale advertenties om meer bezoekers te trekken. Houd er ook rekening mee dat u eerste klanten heel goed je buren en / of vrienden kunnen zijn, dus vertel je vrienden en buren over uw diensten en / of het afgeven van folders. 

Het belangrijkste is echter uw kookvaardigheid (de juiste cursussen volgen en formele trainingen door topkoks kunnen uw vaardigheden verbeteren). Maar het kopen van deze cursussen is niet genoeg, je moet consequent oefenen. Het is dus een zuurverdiende raad om eerst uw culinaire vaardigheden duiken in te duiken dan in deze bijzaak. 

Hoe verdien je als persoonlijke chef-kok?

Als het gaat om het worden van een persoonlijke chef-kok, zijn er twee manieren waarop u geld kunt verdienen. De eerste is kant-en-klaarmaaltijden verkopen aan gezinnen en individuen die het gewoon te druk hebben om een uur te besteden 

of twee aan een gezonde maaltijd koken.

Ten tweede zou er een maaltijdplanningsservice kunnen zijn, daar kunt u maaltijdplannen op maat aanbieden (klant gebaseerd). Hier kook je specifiek op basis van de smaak van je klant, je verdiensten als persoonlijke chef-kok hangen af van uw tarieven en de behoeften van uw klanten. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>