Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als technische schrijver

Wat is technisch schrijven?

Dit schrijfgebied is iets geavanceerder en vereist wat oefening en kennis. 

Technisch schrijven verwijst naar het schrijven van tutorials, instructiehandleidingen, handleidingen voor probleemoplossing en andere soortgelijke documentatie. 

Engineering of IT majors zullen op de hoogte zijn en een duidelijk voordeel hebben in deze niche. Een gratis YouTube-cursus zou een goede tijds inevestering kunnen zijn. Een duidelijk voordeel van deze niche is het gebrek aan concurrentie, wat betekent dat verkopers de markt beheersen en hogere prijzen kunnen rekenen voor hun diensten, misschien zelfs wel nog hoger voor aangepaste verzoeken. 

Hoe word je een technisch schrijver?

Het eerste dat u moet hebben, is een technische vaardigheid. Er is veel vraag naar tutorials, en jij kan ook verschillende tutorials maken op basis van elke trend die u op sociale media vindt. Een andere manier om jezelf te promoten is je vaardigheden pitchen op een prominente technologieblog om uitgelicht te worden. 

Hoe verdien je als technisch schrijver? 

Omdat Fiverr het beste platform voor deze niche is, is je eerste taak om het perfecte Fiverr-profiel te creëren. Het moet alle basisprincipes die aan het begin zijn besproken bevatten, uw ervaring en vaardigheden etc. Wat advies! Bied in ieder geval meer service aan dan uw concurrenten. Overtuig uw klanten met uw communicatieve vaardigheden en streef naar langdurige partnerschappen met degenen die je regelmatig werk aanbieden. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>