Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als transcriber

Wat is een transcriber?

Een transcriber is iemand die de geschreven versie van video- of audio-opnames, gesprekken en of bijeenkomsten maakt. 

Het eerste werk omvat meestal het zorgvuldig luisteren naar de opnames en het vertalen ervan in een geschreven document. Een transcribent kan intern in dienst zijn en kan werken als een zelfstandige freelancer vanuit huis. 

Hoe word je een succesvolle transcriber?

Zorg ervoor dat je alle relevante programma’s beschikbaar hebt. Een andere manier om te oefenen is het maken van typetests en streven naar snelheid en een laag foutenpercentage, er zijn er duizenden op internet beschikbaar op lage kosten voor u, wachtend om ontdekt te worden. 

Snelheid is van vitaal belang in deze niche, want zonder dat zou u uw taken misschien niet zo snel kunnen voltooien en mis je potentiële opdrachten. Het is een veeleisend veld met veel concurrentie maar eentje die betaalt goed. 

Hoe start u een succesvolle carrière in freelancetranscriptie? 

Plaats je opdrachten tegen een lage prijs, vergeet niet te blijven oefenen. Zodra u bestellingen begint te krijgen, houdt u uw kopers bij om hun vertrouwen te winnen en een werkende relatie te creëren, streef naar het opbouwen van een partnerschap op lange termijn om uw inkomen op peil te houden. Uw gedetailleerde vijfsterrenrecensies zullen meer klanten aantrekken. 

Fiverr en Upwork zijn uw beste keuzes op dit gebied. Het optimale platform voor dit veld hangt af van uw locatie, daarom is Google uw beste vriend! 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>