Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen als uitgever

Wat is een uitgever?

Als we het hebben over publiceren, betekent dat dat je je gedrukte werk moet meenemen voor het publiek, te koop (meestal). 

Zelf uitgeven is geweldig als u op zoek bent naar extra inkomsten. De zelfuitgever neemt normaal gesproken de volledige controle over de verkoop van zijn of haar boeken rechtstreeks aan het publiek, zonder enige externe uitgever die een aandeel van de winst neemt. 

De derde partijen variëren van online retailers tot boekhandels. 

Hoe word je een uitgever?

U kunt zelf-uitgever worden door talent te hebben om te schrijven, zelfs als u geen graad in journalistiek, media of zelfs theaterkunst heeft. Je kunt auteur worden als je een passie voor schrijven hebt. 

Als u zelf uitgever wilt worden, zou u in staat moeten zijn om boeiende verhalen of artikelen te schrijven. Je moet ook een lezer zijn. Als zelfuitgever bij te verdienen is niet zo moeilijk als mensen denken dat het is. 

Hoe verdien je als uitgever?

Als self-publisher verdien je aan royalty’s op je boekverkopen. Met verschillende platformen krijg je de mogelijkheid om meer verkopen te krijgen. 

Een van de meest effectieve manier is Influencers benaderen om jou boek te promoten, hierdoor krijg je veel verkeer en intresse naar jou boek toe om steeds een stukje meer te groeien. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>