Geld verdienen als virtuele tutor

Wat is een virtuele tutor?

Een virtuele tutor gebruikt online leermethoden op afstand om studenten wereldwijd les te geven. De tutor en de student kunnen beide op verschillende locaties en in verschillende tijdzones zijn. Een virtuele tutor helpt studenten bij de vakken die ze op hun school krijgen.

Een virtuele tutor kan ook tutorials of begeleiding geven over een kwestie of onderwerp. De niche die een tutor zal aannemen, hangt af van hun vaardigheden.

Hoe word ik een virtuele tutor?

Om te beginnen moet u een meester zijn in uw vakgebied om online hulp te bieden. U kunt online trainingen, cursussen, tutorials, etc dirigeren. Denk eraan om uw vakgebied te kiezen op basis van uw vaardigheden. Een-op-een bijles komt het meest voor. U moet toegang hebben tot de gebruikersinterface en de juiste apparatuur om de virtuele les uit te voeren.

Probeer een aantal online cursussen in uw vakgebied te volgen om erachter te komen hoe dit praktisch werkt. Zorg ervoor dat het gedeelte van de ruimte waar u zit terwijl u online lessen geeft er strikt professioneel uitziet. U moet materiaal hebben zodat uw studenten kunt helpen. Gebruik expressieve lichaamstaal, wees vriendelijk en interactief, zodat de student zich op zijn gemak voelt bij jou.

Hoe verdien je als virtuele tutor?

Er zijn veel online platforms waar u zich kunt registreren en online kunt beginnen met lesgeven.

Je kunt ook geld verdienen met vooraf opgenomen video’s over een bepaald onderwerp, waarmee je ze alleen deelt met degenen die zich geregistreerd hebben. U moet meestal online beschikbaar zijn om meer werk te krijgen. U kunt zich ook laten registreren bij bedrijven die online tutorservices bieden.

__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Vorige Geld verdienen als virtueel assistent
Volgende Geld verdienen als voice-over