Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met Amazon en E-Bay

Wat is verkopen op eBay / Amazon? 

eBay en Amazon zijn beide geweldige bronnen voor ondernemers die geld willen verdienen. Beide gebruiksvriendelijke verkoopplatforms die kunnen worden gezien als een plek die u toestaat om items door te verkopen. Op deze platforms kunt u items vermelden die u wilt doorverkopen. Item zoals schoenen, kleding, meubels, enzovoort. 

Hoe te beginnen met verkopen op eBay / Amazon?

Begin met het verzamelen van dingen die je in huis hebt en die je niet meer gebruikt. Idealiter de dingen die u verkoopt, ze tegen een lage prijs kunnen worden verzonden, dus zoek naar de lichtgewicht en kleinere items om te verkopen. Heeft u onlangs uw mobiele telefoon geüpgraded? Verkoop je oude op eBay. 

Nu je jezelf omhoog werkt van de dingen in je huis, wil je wat onderzoek doen op eBay en Amazon, kijk welke producten het snelst verkopen en welke producten de hoogste winstmarges hebben, dit zijn de producten waar u naar wilt streven. 

Onthoud het feit dat als iets wordt vermeld voor $500, het niet betekent dat het daarvoor wordt verkocht. 

Hoe te verdienen met wederverkoop op eBay / Amazon?

Als het gaat om het verdienen, is de sleutel winst, je speelt hier een spel van plussen en minnen, en natuurlijk wilt u dat uw plussen opwegen tegen uw minnen, daarom is laag kopen en hoog verkopen cruciaal. Hoe lager de startprijs, hoe beter! 

Een manier om vooraf kosten te vermijden, is het doorverkopen van ongebruikte en ongewenste items van oma’s huis, je kelder of zelfs je kast. Ik weet zeker dat je iemand hebt of kent die een paar hoodies of oude t-shirts heeft die ze niet willen hebben. 

PS: Als u meer substantiële items wilt verkopen, kunt u overwegen om te verkopen op de FB marktplaats. Nadeel: je moet ze persoonlijk ontmoeten. Dus ontmoet op een neutrale plaats met je ouders! 

Bas Urlings is de expert met verkopen op Amazon. Hij heeft hier miljoenen mee verdiend 

Ontdek wie Bas Urlings nu eigenlijk is>>>

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>