Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met bootcamps

en je sportief aangelegd? Dan kun je geld verdienen met bootcamps!

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een ouderwets, maar effectief fysiek trainingsprogramma dat wordt aangeboden door organisaties, sportscholen en personal trainers. 

In dit kamp worden verschillende kracht en uithoudingsvermogen opbouwen oefeningen gedaan. De opzet van het programma is afgestemd op de trainingingen uitgevoerd in het leger. 

Bootcamp-trainingen zijn van verschillende soorten waarvoor geen gespecialiseerde soorten apparatuur nodig zijn. De meest populaire zijn krachttraining, aerobics en stress-calisthenics zoals push-ups, lunges, pull-ups oefeningen en crunches. Het spreekt mensen van elke leeftijd aan, maar het is best wel uitdagend. 

Hoe te beginnen met het organiseren van bootcamps?

Ten eerste moet u een certificaat van Niveau 2 fitnessinstructeur hebben. 

Ten tweede onderzoekt u uw concurrenten en voert u een SWOT-analyse uit (prijscontrole, duur controleren etc.). 

Ten derde is locatie, locatie is de sleutel tot uw succes. Zoek bij het zoeken naar een locatie naar een toegankelijke locatie zoals parken of speeltuinen in de buurt van een bevolkt gebied (dit zal helpen om meer binnen te halen klanten). Je hebt toestemming nodig om een bootcamp te organiseren in een openbare ruimte (die je kunt verkrijgen van de gemeente en autoriteiten) zodra toestemming is verkregen, bent u klaar om te gaan. 

Hoe verdien je het hosten van een bootcamp?

Deze bijzaak is klantafhankelijk. Het is duidelijk dat hoe meer klanten je hebt, hoe meer geld je zal maken. De sleutel is het verkrijgen van deze klanten. 

U kunt lokale advertenties op de krant en sociale media plaatsen, (inhoud plaatsen met betrekking tot bootcamps en uw merk) om het bereik te vergroten. 

Andere marketingtips zijn: samenwerken met een bedrijf / organisatie in de buurt van uw gewenste locatie. U kunt ook meer klanten aantrekken door een verwijzingsprogramma te starten. 

Onthoud dat je met deze bijzaak het lange termijnspel speelt, je hebt misschien maar 5 klanten voor de eerste paar maanden, maar met hard werken kun je tegen het einde van het jaar 50+ hebben, en verdien je als een huidige 9 tot 5 baan. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>