Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met domeinnamen flippen

Wat is domeinnamen flippen? 

Domeinnaam flipping, dit is een bijzaak waarbij je domeinennamen ( bijv. Mijnshop.nl of weightless.com ) moet kopen bij registrars en ze later gaat doorverkopen om winst te maken. 

Om deze drukte te begrijpen, moet je er rekening mee houden dat het twee Categorieën betreft: Domain Parking en Property Investment Approach. 

De eerste houdt in dat je een domein koopt zonder de intentie er een site omheen te bouwen. je parkeert het in plaats daarvan op een domeinparking en verkoopt het op een geschikt moment. 

Flipping-domeinnamen, is jou basis “aankoop laag en verkoop hoog” proces. Dit is normaal gesproken geen snel proces, echter het kan zeer winstgevend zijn. 

Hoe start je een Domeinnamen flippen bijzaak? 

Selecteer een goede .com-domeinnaam op basis van jou trefwoord om de drukte van het domein te starten. Sorteer zoekwoorden met veel maandelijkse zoekopdrachten, zoals Business.com en Hotel.com. Nu ga je naar verschillende domeinnaamregistrars om de domeinnaam te kopen. De bovenste domeinnaam registrars zijn domain.com, Bluehost, HostGator, GoDaddy, Namecheap, DreamHost en Shopify etc. 

Je kunt deze domeinnamen doorverkopen op verschillende marktplaatsen zoals Flippa, Trademysite, Afternic, Digitaal puntforum, advertentiewebsite-makelaar en GoDaddy etc. 

Hoe verdien je met Domeinnamen flippen?

Na verloop van tijd zul je je realiseren dat het omdraaien van domeinen behoorlijk lucratief is als je gebruik maakt van methodische benaderingen. Het is een eenvoudig proces met lage opstartkosten en risico’s. 

Je kunt geld verdienen door het domein voor een lage prijs te kopen en het voor een hogere prijs te verkopen. Met de juiste strategie verdien je veel geld. 

Toen ik mijn domein omdraaide, begon ik met het kopen van domeinen van Google Domeinen en ze doorverkocht op GoDaddy, resellerslub, eBay etc. 

Onthoud wanneer je binnenkomt, het verkopen van domeinen denkt altijd op de lange termijn. Je kunt meerdere domeinen kopen en er slechts één doorverkopen en je verdient al je geld terug en meer! 

Inhoudsopgave
>