Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met Doodle video’s

Wat zijn doodle-video’s?

Tegenwoordig proberen mensen unieke en pakkende marketingmethoden te gebruiken om het publiek vast te houden die naar hen kijkt. Doodle-video’s zijn een van de meest memorabele en efficiënte methoden die er zijn tot nu toe. 

Doodle-video’s, ook wel whiteboard-animatievideo’s genoemd, is een soort geanimeerde marketing, een hand laten zien die de cartoon tekent en de marketingboodschap vertelt. Deze combinatie van video en audio helpen de kijkers om de boodschap te absorberen en de verkoop snel te stimuleren. 

Hoe word je een doodler?

Doodling is de beste manier om je verveling te doden. Het verbetert je artistieke vaardigheden en helpt je daarbij. Het maken van doodle-video’s vereist een fantasierijke geest, een notitieblok en een geweldige pen. Je moet je handen de cartoonafbeelding laten tekenen. 

Whiteboard-animatie is supergemakkelijk geworden door de beschikbaarheid van verschillende software zoals als VideoMakerFX, Doodly, Animaker, Videoscribe en nog veel meer. 

Ik heb veel mensen gezien die begonnen te krabbelen zonder enige formele training en hard werken en de praktijk maakte ze tot een professionele doodler. 

Hoe verdien je met Doodle Videos?

Als je de aandacht van de klant kunt trekken door je unieke doodles, zul je je eerste klant tamelijk snel vinden. Stem eerst je stijl af en verkoop de doodler vervolgens op verschillende marktplaatsen zoals Etsy, Creative Market, Fiverr (veel vraag) en of sociale media. Tegenwoordig wordt Instagram populair, de beste plek om een portfolio te maken en je creativiteit te verkopen. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>