Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met een naschoolse opvang

Wat is een naschoolse opvang? 

Een naschoolse opvang is een geweldige kans om een serieus inkomen te verdienen en kan perfect worden gedaan aan de kant. Naschoolse opvangs zijn programma’s die een veilige en verzorgende omgeving bieden voor kinderen. Deze opvangs kunnen bestaan uit het leren van vaardigheden, zoals coderen, leren schaken of zoiets zelfs zo simpel als studenten helpen hun huiswerk af te maken terwijl hun ouders nog aan het werk zijn. 

Hoe start je een naschoolse opvang? 

Je hebt geen diploma nodig om een naschools kamp te beginnen. Het enige dat u hoeft te doen, is een spel maken plan, verkrijg een aangewezen omgeving en wettelijke toestemming. Bij het maken van je spelplan, moet jij kritisch onderzoek doen. Binnen dit onderzoek moet u beslissen of en hoeveel werknemers u nodig heeft, u moet ook een locatie zoeken. krijg een locatie/ruimte die dicht bij een schoolsysteem of binnen de school zelf zit. Hiermee bereik je potentiële studenten die zijn ingeschreven bij de school. 

Je opvang moet aantrekkelijk zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Het moet zowel academisch als recreatief zijn. Begin met makkelijke basisspullen zoals wiskunde, wetenschap, schaken, muziek en kunst, langzaam evoluerend als je drukte groeit. 

Wanneer u uw opvang op de markt brengt, moet u contact opnemen met uw lokale gemeenschap. Dit doen, creëert bewustwording van uw opvang en wekt interesse. U kunt uw opvang adverteren via e-mailmarketing, socialemediamarketing en / of de school de opvang voor u laten adverteren via de intercom en / of meeneemfolders. 

Hoe verdien je geld met een naschoolse opvang? 

Ik ken  iemand die gedurende vijf jaar dat hij op de basisschool zat deel uit maakte van een naschoolse schaakclub die elke vrijdag bij elkaar kwam. De club bestond uit ongeveer 50 studenten, variërend van 3e groepers tot 8e groepers. 

De club liep 12 weken en kostte €300 per student. De club verdiende ongeveer €15.000 zonder dat belasting en kosten in mindering worden gebracht. 

Houd hier rekening mee bij het starten van je opvang, je verdiensten zijn afhankelijk van het aantal kinderen dat je hebt hebben in de opvang, goede marketing en mond-tot-mondreclame zullen je helpen om meer en meer kinderen te krijgen. 

Je eerste maand heb je misschien maar 5 kinderen, maar je 12e maand zou je 50 kinderen kunnen hebben, blijf gewoon adverteren en vertrouw het proces. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>