Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met gegevensinvoer

Wat is een specialist in gegevensinvoer?

Als u een Excel-expert bent, weet u dat gegevensinvoer een goudmijn is. Bedrijven hebben vaak een week nodig aan dingen die gedaan zijn in een dag, maar ze hebben niet de middelen of de werknemers om het te doen. Dus, wat doen ze om dit probleem op te lossen? Koop een advertentie van een data-entry-expert op 

Fiverr. Dit bespaart hen niet alleen een hoop geld, maar zorgt er ook voor dat de klus wordt afgehandeld door iemand met een overschot aan echte ervaring. 

Hoe succesvol te worden als specialist in gegevensinvoer?

Excel-trainingen zijn overal op internet te vinden. Lynda.com is het meest 

gerenommeerd zelfstudieplatform als je in de kern wilt komen, maar er zijn eenvoudiger en meer compacte cursussen beschikbaar op Udemy, YouTube en XelPlus. 

Google Sheets is een cloudgebaseerde service die concurreert met Microsoft Excel. De functies zijn vrij gelijkaardig, en als u 

weet hoe u met spreadsheetsoftware moet werken, zult u geen echte problemen hebben omvaren. 

Hoe start je een succesvolle carrière als freelance specialist in gegevensinvoer?

Heel vaak is het invoeren van gegevens handmatig typen van het ene bedrijfsnetwerk naar het andere, het werk is erg intuïtief en kost steeds minder tijd per invoer. 

Data-invoerwerk is op elk platform te vinden. Fiverr en Upwork zijn de thuisbasis van het hoogste aantal vermeldingen. LinkedIn had jaren geleden de krachten gebundeld met Lynda.com en ze hebben ook veel freelancetakens voor gegevensinvoer. Job-aggregators zijn ook nuttig op dit gebied. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>