Geld verdienen met gegevensinvoer

Wat is een specialist in gegevensinvoer?

Als u een Excel-expert bent, weet u dat gegevensinvoer een goudmijn is. Bedrijven hebben vaak een week nodig aan dingen die gedaan zijn in een dag, maar ze hebben niet de middelen of de werknemers om het te doen. Dus, wat doen ze om dit probleem op te lossen? Koop een advertentie van een data-entry-expert op

Fiverr. Dit bespaart hen niet alleen een hoop geld, maar zorgt er ook voor dat de klus wordt afgehandeld door iemand met een overschot aan echte ervaring.

Hoe succesvol te worden als specialist in gegevensinvoer?

Excel-trainingen zijn overal op internet te vinden. Lynda.com is het meest

gerenommeerd zelfstudieplatform als je in de kern wilt komen, maar er zijn eenvoudiger en meer compacte cursussen beschikbaar op Udemy, YouTube en XelPlus.

Google Sheets is een cloudgebaseerde service die concurreert met Microsoft Excel. De functies zijn vrij gelijkaardig, en als u

weet hoe u met spreadsheetsoftware moet werken, zult u geen echte problemen hebben omvaren.

Hoe start je een succesvolle carrière als freelance specialist in gegevensinvoer?

Heel vaak is het invoeren van gegevens handmatig typen van het ene bedrijfsnetwerk naar het andere, het werk is erg intuïtief en kost steeds minder tijd per invoer.

Data-invoerwerk is op elk platform te vinden. Fiverr en Upwork zijn de thuisbasis van het hoogste aantal vermeldingen. LinkedIn had jaren geleden de krachten gebundeld met Lynda.com en ze hebben ook veel freelancetakens voor gegevensinvoer. Job-aggregators zijn ook nuttig op dit gebied.

__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Vorige Geld verdienen met gazonverzorging
Volgende Geld verdienen met handgemaakte spullen