Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met je eigen podcast

Wat is een podcast?

Een podcast is een of meer digitale audiobestanden die de podcaster via internet apps verspreid, bedrijven en sociale mediaplatforms om hun beoogde publiek te bereiken. De podcast is bedacht uit een mix van “iPod” en “uitzending”. Podcasts hebben meestal series zoals die van jou favoriete televisieprogramma’s, deze podcastafleveringen kunnen een breed scala aan onderwerpen behandelen. 

Hoe word je een Podcaster?

Om mee te doen aan de podcasterscompetitie en daarbij wat geld te verdienen, kun je beginnen door een onderwerpte selecteren waarover u veel kennis heeft. U zou over dit specifieke onderwerp moeten kunnen spreken in verschillende afleveringen. Er is een lange lijst met onderwerpen die u kunt bespreken in uw podcast. Bijvoorbeeld Q&A, sport, debatvraag, how-to-onderwerpen, nieuws uit een kleine stad, citaat van de dag, interviews, verhalen vertellen, de lijst kan maar doorgaan, maar het beste onderwerp is het onderwerp waar je een passie voor hebt. 

Er zijn duizenden YouTube-video’s die u stap voor stap een diepgaande verdieping tutorial kunnen bieden over het starten van je podcast, maar de meest cruciale stap om te beginnen is, koop uitrusting ( microfoon etc. ) of gebruik je telefoon, zoek een onderwerp en begin met podcasten! 

Hoe verdien je als Podcaster? 

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met podcasting en om te profiteren van deze bijzaak bijv sponsoring etc. 

Een andere manier om geld te verdienen is door je in affiliate marketing te wagen en mensen te coachen afhankelijk van het onderwerp van uw discussie. Onthoud dat je met deze bijzaak nederig en geduldig moet blijven, begin klein en focus op het leveren van waarde en binnen een paar maanden kun je heel veel verdienen. 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>