Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Geld verdienen met product afbeeldingen

Wat zijn productafbeeldingen?

Een foto of kaart die een fatsoenlijk product weergeeft dat kan worden gekocht. Item foto’s zijn een verificatie van de kwaliteiten van het item. 

De meeste klanten nemen eerst een kijkje in de beschrijving en lezen daarna de afbeelding voor bevestiging of het item rechtstreeks voor hen is. Het foto item onthult u veel over de dingen kwa grootte, vorm, schaduw en zelfs hoe het wordt gebruikt. 

Hoe maak ik productafbeeldingen? 

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, verdient een oogverblindende itemfoto duizend sitebezoeken. Wees niet bang om uw smartphonecamera te gebruiken. Maak foto’s vanaf een statief voor een consistente foto. laat uw licht weerkaatsen om schaduwen te verzachten. Gebruik portretmodus. Maak een verscheidenheid aan de afbeeldingen. Houd in gedachten hoe specifieke lichtsoorten. 

Hoe te verdienen met productafbeeldingen?

Online sociale media is de meest ideale benadering om alles te trotseren (voornamelijk de foto’s), wat u een bevestiging kan geven. Foto-uitdagingen zijn een buitengewoon podium voor nieuwe itemfotografen om de erkenning te krijgen en geld binnen te halen. Dus wees niet bang om kleine bedrijven te benaderen, die staan er namelijk vaak voor open! 

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Bekijk nu de korte video waar het voor je wordt uitgelegd en hoe je dit kunt bereiken. Financiele vrijheid verdient iedereen!

__CONFIG_colors_palette__{“active_palette”:0,”config”:{“colors”:{“62a5f”:{“name”:”Main Accent”,”parent”:-1}},”gradients”:[]},”palettes”:[{“name”:”Default Palette”,”value”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”hsla(var(–tcb-main-master-h, 210), var(–tcb-main-master-s, 77%), var(–tcb-main-master-l, 54%), 1)”}},”gradients”:[]},”original”:{“colors”:{“62a5f”:{“val”:”rgb(19, 114, 211)”,”hsl”:{“h”:210,”s”:0.83,”l”:0.45}}},”gradients”:[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Bekijk de video
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{“colors”:{},”gradients”:{}}__CONFIG_local_colors__
Inhoudsopgave
>