Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Wat is tradetracker?

Tradetracker is net als Daisycon ook een affiliate netwerk. Je kunt op Tradetracker een zeer ruime selectie van adverteerders vinden waar je mee kunt gaan samenwerken.

Al deze adverteerders hebben een affiliate programma die allemaal keurig netjes gesorteerd zijn in verschillende categorieën.

Het leuke aan Tradetracker vindt ik dat je statistieken ook keurig worden bijgehouden. Je weet precies hoe vaak er op een bepaalde link wordt geklikt. Altijd handig en leuk om te weten.

Voor Tradetracker moet je eerst aangemeld zijn en goedgekeurd. De goedkeuring gebeurd aan de hand van een verificatie van je website. Een uitgebreide handleiding vindt je op de website van TradeTracker

Wanneer jij je aanmeld bij Tradetracker ontvang je zeker twee keer per week een e-mail waarin staat welke nieuwe adverteerders er bij hun zijn aangesloten.  Je kunt dan altijd bekijken of je daar bij gaat aansluiten.

Zelf heb ik de laatste tijd veel vaker de E-mails die je kunt zien in onderstaande afbeelding. Dat is toch veel mooier?

wat is tradetracker

Dat is de kracht van Affiliate marketing. Bovenstaande zijn allemaal kleine sales, kleine bedragen dus. Maar vele kleintjes maken één grote!

–>> Meld je hier gratis aan bij tradetracker

Vorige Wat is een affiliate link?
Volgende Wat zijn Affiliate netwerken
Inhoudsopgave
>