Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Wat zijn de nadelen van high ticket dropshipping?

Wanneer je wilt starten met high ticket dropshipping zijn er naast de vele voordlen uiteraard ook een paar aandelen wat je moet weten.

Dit heb je in iedere branche, echter willen starters niet vaak de nadelen weten. Ze staren zich alleen maar blind op de vele voordelen van high ticket dropshipping.

Dit zijn een aantal nadelen:

  • Je hebt een hoger startkapitaal nodig dan bij andere dropshipping vormen, omdat je eventuele retourzendingen moet kunnen opvangen.
  • Je moet  meer aandacht besteden aan de customer journey en productinformatie, omdat high ticket producten niet zomaar als impuls worden gekocht door consumenten. Zorg er dus voor dat je webshop er super gelikt uit gaat zioen. Besteed eventueel bepaalde zaken uit aan anderen.. Zelf heb ik goede ervaringen met mensen op Fiverr
  • Je hebt een kleinere doelgroep  doordat er niet veel mensen je dure producten gaan aanschaffen.
  • Je bent als dropshipper eindverantwoordelijke voor het afleveren van het product. Dit geld ook voor low ticket dropshipping. 
  • Wanneer je niet de juiste mindset hebt is je slagingskans gering. Ga ervoor en geef nooit op.

Hoe kun je starten met high ticket dropshipping?

Een aanrader is de training van Joshua Kaats te gaan volgen. Ik heb deze zelf ook aangeschaft en ben er zeer content mee.

Dit is een zeer uitgebreide training waar je meer dan genoeg informatie uit kunt halen om succesvol te gaan worden met dropshipping.

Bekijk hier het gratis E-Book van Joshua Kaats


Of bekijk het gratis webinar om te kijken of high ticket dropshipping iets voor je is!

Inhoudsopgave
>