Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Wat zijn de voordelen van dropshipping?

Herken je het straatbeeld? Steeds meer winkelpanden die leeg staan. Winkeliers klagen steeds meer steen en been dat tegenwoordig alles wordt gekocht via internet. Heel veel mensen uit de detailhandel vergeten dat ze de stap naar E-commerce heel erg gemakkelijk kunnen maken.

De komst van de mobiele telefoons heeft destijds het verschil al gemaakt. Let op mijn woorden: Er gaan steeds meer winkels verdwijnen uit het straatbeeld. Alle verkopen gaan in de toekomst via internet.

Hier kun jij dus op inspringen. Start met dropshipping! Joshua Kaats heeft er een hele mooie training voor!

Wat zijn nu de voordelen van Dropshipping?

  • Je kunt starten met relatief weinig kosten. Een webshop heb je al voor 25,- per maand. Je gooit er een cursus tegenaan (bijvoorbeeld de training van Joshua Kaats) Een domeinnaam en hosting Dit zijn in het begin je kosten! Met een paar honderd euro kun je dus al starten!
  • Wanneer je gaat dropshippen via e-bay of marktplaats dan heb je helemaal geen kosten voor een website
  • Lees ook: Starten met dropshipping let hier op! 
  • Je bent veel minder tijd kwijt dan verkopen op de traditionele manier. Op de traditionele manier moet je iedere bestelling inpakken en naar de post brengen. Met dropshipping hoeft dat niet, de leverancier zorgt ervoor dat jou bestelling bij de klant komt. Op deze manier hou je tijd over om aan je marketing te werken of leuke dingen te doen met je familie.
  • Je kunt werken waar en wanneer je wilt. In principe heb je alleen maar je laptop en je telefoon nodig
  • Je hebt toegang tot een gigantisch groot scala aan producten. Je kunt natuurlijk bij meerdere dropshipleveranciers producten afnemen, je zit niet aan een budget vast en op deze manier kun je de webshop vullen met alleen top producten.
  • Of het nu wel of niet verkoopt je loopt geen enkel risico. Lekker van huis uit geld verdienen is met dropshipping geen probleem, hoeveel je ook verkoopt!
  • Verkopen zonder voorraad. Je loopt bijna geen risico!
  • Bij dropshipping heb je weinig tot geen klantenservice, wanneer er toch klantenservice aan vast zit kun je met de leverancier afspreken dat jij de vragen kunt doormailen naar hem.
  • Op deze manier heb je geen klantenservice meer en de klant is verzekerd van een goed antwoord als het bijvoorbeeld een vraag over het product is.

Ten opzichte van een fysieke winkel of dropshipping heb ik mijn keuze wel gemaakt. Dropshipping heeft de toekomst en heeft meer voordelen dan een fysieke winkel!

Klik hier om een flitsende start te maken met dropshipping

Inhoudsopgave
>