Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Wat zijn de voordelen van high ticket dropshipping?

Dus… Je bent op zoek naar de voordelen zijn van high ticket dropshipping. Dan ben je in dit kennisbankartikel van verdienwijzer.nl op het juiste adres!

High ticket dropshipping heeft eigenlijk best wel veel voordelen ten opzichte van low ticket dropshipping.

Hier komen ze:

  • Met high ticket dropshipping ben je niet afhankelijk van lange levertijden. Met low ticket doe je vaak zaken met aanbieders uit China. Je kunt heel erg gemakkelijk een leverancier vinden in Nederland of Europa.
  • Je hebt met High ticket dropshipping veel hogere winstmarges. Je hoeft minder verkopen te realiseren om je doel ( een passief inkomen) te behalen.   
  • Je hebt veel minder klantenservice. Minder verkopen, minder gezeur en meer verdienen. Wie wil dat nu niet?
  • Je hebt veel minder concurrentie. Sneller kans om te scoren dus. 
  • De levertijden zijn veel korter. De klant van tegenwoordig wil het product wat ze aanschaffen binnen enkele dagen al in huis hebben. 
  • Je trekt met high ticket dropshipping sneller klanten. De klant heeft zich vaak al ingelezen en zijn dan ook vaak specifiek op zoek naar het product wat jij aanbied. 
  • Je kunt vaak communiceren in je eigen taal. Geen taalbarrière dus met een Chinese leverancier. Wel zo handig en prettig dus! 

Bij wie kun je high ticket dropshipping leren?

Hier zijn we kort en krachtig in: Joshua Kaats!  Joshua Kaats is een ervaren dropshipper die al zijn kennis heeft gestopt in een geweldige uitgebreide training. Ik raad je niet aan om blind in dit avontuur te stappen.

Wanneer je zonder voorkennis gaat starten is de kans van slagen nihiel.

Het is wel een investering wat veel lijkt, maar binnen de kortste keren heb je dit terugverdiend!

Bekijk hier de gratis proefles van de Dropship academy

Inhoudsopgave
>