Hallo! Hoe kunnen we je helpen?
Categorieën
< Terug
Afdrukken

Wie is Corné Marchand?

Corne Marchand is een jonge gast die het heeft geflikt om binnen een paar jaar een riant salaris verdiend met Affiliate marketing.

Corné heeft ooit de training gevolgd van Jacko Meijaard en is daarna binnen een paar jaar succesvol geworden met affiliate marketing.

Zelf heb ik meerdere keren contact gehad met Corné en hij kwam bij mij over als een open en transparant persoon.

Corné wist eigenlijk niet wat hij later wou worden en uiteindelijk heeft hij ervoor gekozen om iets op het internet te gaan doen. Hij had het helemaal gehad en wou niet meer voor een baas werken.

Tijdens zijn laatste baantje tikte Corné  op Google letterlijk ”Hoe kan ik online geld verdienen” in. Zo kwam hij erachter dat affiliate marketing misschien wel wat voor hem was.

Corné Marchand heeft verschillende websites waaronder www.degeldwolf.nl. Hij heeft inmiddels meerdere websites die hij “geheim” houd. Hier verdiend hij een mooi inkomen mee, meer dan 5k per maand.

Samen met Robert Jansen heeft Corné vorig jaar een affiliate marketing cursus gemaakt. Deze cursus heet De affiliate marketing domination.

Je krijgt dus in de AMD les van iemand die in een zeer korte tijd een zorgeloos leven heeft gekregen door dat ene zoekwoord in Google: “Hoe kan ik geld verdienen in Google”

Momenteel heeft hij de overstap gemaakt naar de wereld van crypto currency. Hij heeft een zeer populair youtube kanaal met duizenden volgers. Ook heeft hij sinds kort zijn crypto cursus “cryptonite” gelanceerd waar je alles kunt leren over cryptocurrency. 

Wil je meer weten over Corné zijn affiliate training die hij ooit heeft gemaakt? Bekijk het maar eens op deze pagina.

Vorige Wat zijn de voordelen van affiliate marketing
Volgende Wie is Jacko Meijaard?
Inhoudsopgave
>