Mybitcointube review. geld verdienen met youtube-video’s

De nieuwste verdienmethode is Mybitcointube. Tijd voor een review dus! Met dit simpel programma kun je van iedere €1,- uiteindelijk € 1.50 maken! Wil je weten hoe het allemaal werkt? In dit artikel ga ik het voor je uitleggen!

Mybitcointube Review. Wat is het voor verdienmodel?

Met Mybitcointube kun je geld verdienen door YouTube video’s te bekijken. Het zijn geen lange video’s maar slechts de eerste 20 seconden.

Het ziet er allemaal heel erg simpel uit, en is echt niet moeilijk. Dit programma betaald netjes en snel uit.

Mybitcointube hoe werkt het?

Je kunt gratis starten zonder inleg. Met iedere video bouw je BVP op. BVP staat voor Bonus Video points. Iedere video krijg je 10 BVP voor.

Iedere dag krijg je 10 bonusvideo’s dus bouw je per dag 100 BVP op. Het duurt dan 16 dagen voordat je in groep 1 komt.

Vanaf nu ga je verdienen. In het begin is het maar heel erg weinig, maar je kunt ook een kickstart maken om gelijk al wat geld in te leggen en in hogere groep te komen.

mybitcointube reviewZoals je kunt zien in het overzicht hiernaast verdien je na 16 dagen nog niet erg veel. Ik heb zelf een paar week geleden 10,- in dit programma gestopt en zit gelijk al in groep 3 en ontvang $ 0.60,- per dag!

Om de dag koop ik er weer een adpack bij voor $ 1.- ( van mijn opbrengst in mybitcointube) en dan krijg ik er weer 2700 BVP erbij.

Mijn strategie is om zo snel mogelijk hogerop te komen, want in groep 10 verdien je gewoon eventjes $ 141.- per dag! Dat is wat ik wil en ik denk dat jij dat ook wel per dag wilt in 15 minuten werk per dag!

Ik kan gelukkig niet in iedereen zijn portemonnee kijken, maar als advies kan ik je wel geven om er wel  wat geld in te stoppen. Stop erin wat je kunt missen!

Uiteraard hoeft het niet, maar ga er dan wel vanuit dat het een hele lange tijd kan duren voordat je hier geld mee gaat verdienen. Snel-geld verdienprogramma’s bestaan niet.

Hoeveel BVP heb je nodig om meer te verdienen met mybitcointube?

Zoals ik in het begin al had uitgelegd in deze review bouw je met de bonusvideo’s BVP (Bonus Video Points) op. Wanneer je genoeg hebt opgebouwd wordt je geselecteerd voor de paid video’s en super video’s waar jij straks je geld mee gaat verdienen.

hoeveel punten heb je eigenlijk nodig om in de groepen te komen?

 • Groep 1 …….. 1600 to 12000 BVP
 • Groep 2 …….. 12000+ to 24000 BVP
 • Groep 3 …….. 24k+ to 48k BVP
 • Groep 4 …….. 48k+ to 96k BVP
 • Groep 5 …….. 96k+ to 180k BVP
 • Groep 6 …….. 180k+ to 360k BVP
 • Groep 7 …….. 360k+ to 1m BVP
 • Groep 8 …….. 1m+ to 5m BVP
 • Groep 9 …….. 5m+ to 15m BVP

Je kunt heel erg gemakkelijk uitrekenen hoeveel BVP je moet kopen om in een bepaalde groep wilt. Stel je voor dat je in groep 4 wilt starten. Voor groep 4 heb je 48000 BVP nodig. 48000 gedeeld door 2700 (= €1.-) is $ 17,70.

Je verdient dan gelijk $1.40 per dag. dit kun je vanaf $ 5.- laten uitbetalen of continu gaan compounden (herinvesteren)

Maak kans op leuke prijzen met de wekelijkse loterij!

Iedere week is er een loterij waar je leuke geldbedragen kunt winnen Je ontvangt gratis loten voor elke video die je bekijkt.

 • Ontvang 1 ticket voor elke video die u bekijkt.
 • 1 ticket voor elke betaalde video die je refferals bekijken.
 • Ontvang 2 tickets wanneer je een premium lidmaatschap hebt afgesloten.
 • Met meer tickets verhoog jij je kans op het winnen van een prijs en uw kansen op het winnen van een grotere prijs!

Premium membership

je kunt er ook voor kiezen om premium member te gaan worden. Je ontsleuteld dan de optie supervideo’s waar je nog meer kunt verdienen. Je ontvangt per video meer BVP en krijgt random refferals toegevoegd waar je ok weer over gaat verdienen.

voor de wekelijkse loterij krijg je twee keer zoveel video’s. Let op, de prijzen van premium member worden steeds hoger. Beslis dus snel als je voor deze optie gaat kiezen. Het voordeel is dat je het geld er altijd weer uitkrijgt

Je andere business promoten op mybitcointube.

Voor iedere euro wat je erin stopt of opbouwd ontvang je credits voor gratis banners of video’s waar jij je ander business op mybitcointube kunt gaan promoten.

Promoot mybitcointube en verdien nog meer!

Wanneer jij je aanmeld kun je nog meer verdienen wanneer je het gaat promoten. Je ontvangt 10% van je refferals, en dan kom je dus nog sneller in de hoogste groep!

mybitcointube review -ervaringen

Conclusie

Mybitcointube is geen snel rijk programma. Je kunt gratis instappen maar dan duurt het 16 dagen voordat je bij de paid video’s uitkomt.

Uiteindelijk is het best lonend als je over een tijdje in groep 10 zit. Heb jij wel eens $141.- verdiend in maximaal 20 minuten? Met dit programma moet je dus een lange adem hebben en iedere dag trouw de video’s gaan bekijken. Ben je op vakantie of heb je een keer geen tijd? Niets aan de hand, je kunt het ook op vacation mode zetten!

Meld je gratis aan, probeer het gewoon en maak een bedrag over voor een kickstart om gelijk te gaan verdienen! Verdiep je in de website. bekijk alles, klik alle items eens aan en zie wat er gebeurd.

Ik ben er in ieder geval blij mee en hoop dat dit programma nog een hele tijd blijft bestaan. Ik ben met $10.- ingestapt twee weken geleden, en zit al bijna in groep 4 inmiddels!

Hoe kan ik me aanmelden?

 1. Klik op mybitcointube
 2. Meld je aan
 3.  wil je laten uitbetalen? zorg er dan voor dat je een BTC account hebt. Ik gebruik zelf BITVAVO. Dit is overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik. Ze hebben lage trasactiekosten en bieden een super ondersteuning als je er niet uitkomt
 4. Voor een extra veiligheid kun je een google identification instellen, zodat niemand bij je account kan komen. Dit hoeft niet maar ik raad het je wel aan.

Extra bonustip!

Onlangs heb ik ook ontdekt hoe je weer rente kunt krijgen over je spaargeld. Ik ontvang momenteel 15% rente per week. Het geld wat ik (gratis) verdien met mybitcointube, herinvesteer ik in grand kapitals. Dit bedrijf betaald me wekelijks uit en is 100% safe!

Klik hier om naar het artikel te gaan

Mocht je nog vragen hebben dan kun je me vinden op facebook Messenger. 

handtekening

 

volg en like!