passief inkomen opbouwen -uitgelicht

Passief inkomen opbouwen met crowdsharing

Net als vele anderen wil ik ook ze snel mogelijk een passief inkomen op bouwen. Mijn hele leven ben ik al hard aan het werk. Ik ben niet van plan om dat tot mijn pensioen te blijven doen. Wat zou het toch fijn zijn dat iedereen in Nederland een passief inkomen kan hebben!

If you can dream it, You can do it!

Een tijdje geleden kreeg ik een geweldig inzicht. Ik las een inspirerend boek over dienend leiderschap, ik ging ‘s nachts ook helder dromen, en ik zag daarna ook de trailer van Pay It Forward voorbij komen op internet. Er gebeurde heel veel in korte tijd. Toen vielen er voor mij de kwartjes op zijn plaats.

Een passief inkomen opbouwen met Network marketing

Ik ben een groot fan van Netwerkmarketing als model. Veel bedrijven gebruiken echter deze manier om een product in de markt zetten voor hun eigen sales / verkopen van producten of diensten. Je hebt met network marketing meerdere verdienmogelijkheden.

Zelf doe ik dit met LifeWave en Valentus. Dit zijn bedrijven die een heel erg goed compensatieplan hebben

Voordelen Network marketing:

 • Geen financieel risico
 • Je kunt het doen naast je huidige beroep
 • Met een geringe tijdsinvestering kun je starten. Met een uurtje per dag kun je al heel erg veel bereiken
 • Je kunt werken waar je maar wilt
 • Je kunt werken wanneer je maar wilt
 • Eigen baas, Bepaal zelf met wie je wilt samenwerken
 • Belastingvoordelen, je uitgaven zijn (zakelijk) aftrekbaar
 • Meer financiele zekerheid door een steeds groter wordend netwerk
 • Een eerlijke en reëele kans om je financiële doelen te bereiken

Verdeling van alle rijkdom in de wereld, is dit een utopie?

Wat zou het fijn zijn om deze wereld waarin je altijd veel moet (mensen rekruten , spullen verkopen) te moderniseren. Een betere verdeling van de rijkdom. Misschien moeten we voor deze antwoorden wel terug in de tijd.

Boedah: “Als je iets wilt ontvangen , moet je het eerst leren weggeven”.

Klinkt eenvoudig toch? Er zit een rode draad in : GEVEN.

passief inkomen opbouwen - pay it forwardToen ik de trailer van Pay It Forward zag dacht ik, het is werkelijk heel eenvoudig. Ben ik bereid om net als Trevor geen 3 maar 5 mensen te helpen omdat ze het nodig hebben en het zelf even niet kunnen. Dan gaat de wereld er anders uitzien. Ben ik bereid om een deel van mijn ‘rijkdom’ weg te geven?

Dat is waar dienend leiderschap over gaat. Leiderschap nemen door anderen te helpen. Ben jij bereid jouw Leiderschap te nemen?

 

Met een enthousiast team kun je veel bereiken met Network marketing

Als je nou eens een goed systeem hebt en je gaat vervolgens een product gratis weggeven om een ander te helpen en je doet dat met een enthousiaste groep die dat ook doen, dan kun je met elkaar bergen verzetten.

Dan kan je de wereld veranderen omdat je een keuze maakt om dat te doen. Met een enthousiast team is het veel leuker! Zie als voorbeeld onderstaand filmpje wat de kracht is van samenwerking.

Netwerkmarketing 3.0 is geboren, leer hoe je een passief inkomen kunt opbouwen!

Ik hou al een tijdje het bedrijf  Global Tech Innovation in de gaten. Dit is één van de beste MLM systemen ter wereld. Global tech maakt speciale software voor trading ( bots) en rigs.

Global tech Innovation is een bedrijf wat sinds 2015 op de markt is, een software product verkoopt en het groeit razend snel. Dat heeft een reden. Iedere week betalen ze keurig op tijd de commissies (op vrijdag).

Ik heb tevens het hele verdienplan grondig uitgeplozen en er is door anderen een hele goede (aanvullende) strategie ontwikkeld, Crowd Sharing.

network marketing

Even voor alle duidelijkheid…

Het systeem van G.T.I is zo geniaal geconstrueerd omdat je andere mensen kunt  helpen aan een goed stabiel passief inkomen opbouwen , jij wordt daar dan ook ruim voor beloond! Dat vind ik persoonlijk een uitstekende Win – Win situatie.

Gratis instappen bij G.T.I, onder drie voorwaarden

Je hebt nu de kans om een gevulde account Bij Global Tech innovation  met € 500 te ontvangen. Dus die € 500 wordt voor je betaald. Leuk he? Er is een geldschieter in het systeem die dat voor je gaat funden. Dat wordt ook wel crowdsharing genoemd.

Verder hoef je er NOOIT geen eigen geld in te zetten! Naar gelang  meer mensen dit ook gaan doen ga je geld verdienen.

Er zitten wel voorwaarden aan vast.

 1. Ten eerste moet je eerlijk zijn, maar dat ben je toch?
 2. Ten tweede moet je ook zorgen voor 5 mensen die dit ook willen. Dat is alles.
 3. Je bent bereid om de €500.- terug te betalen aan de geldschieter.

Het gaat om een bedrijf dat al 3 jaar bestaat: GINET. Dit is overgenomen door Global Tech Innovation. Mijn upliner heeft besloten, mensen die het hard nodig hebben te helpen. Eigenlijk willen we iedereen helpen: groot of klein, arm of rijk. Maakt niet uit, zolang de mensen die wij helpen ook bereid zijn anderen te helpen.

Je moet er dus wel wat voor doen!

Hoe mooi zou het zijn als we in Nederland de voedselbanken vaarwel kunnen zeggen, als die kunnen sluiten?

Het gaat om Payitforward, door middel van Global Tech Innovation, een software bedrijf, dat trade op de Forexmarkt, de grootste financiële markt ter wereld, waar iedere dag 5300 miljard omgaat. Passieve inkomsten komen uit verschillende hoeken, waaronder de Matrix binnen Global Tech Innovation. Iedereen zoekt 5 mensen ( voorwaarde als je mee wilt doen) die een gefunde account krijgen.

Wat zijn de verdiensten met dit project?

Verdiensten in level 1  zijn € 2,40 per week, als je tweede level vol is dat € 19,20 per week.

Uiteindelijk bereik je level 3   en ontvang je al € 153,60 per week. Bij level 4 wordt het nog interessanter: € 1404 per week. Dit gaat in een notendop, dus echt heel erg snel!

Als je aan het project meedoet zet ik je in de matrix en wordt je account meteen gefund met € 500.  De matrix is 4 x 4.Hiermee kun je starten met verdienen zonder dat je een cent hoeft in te leggen.

passief inkomen opbouwen

Op het moment dat jij weer 5 mensen hebt, ontvang je een bonus van € 500. Die gaat weer terug naar de geldschieter om andere mensen weer te funden. Bij verdienen is het dan de bedoeling dat iedereen ook een deel van de verdiensten afstaat om weer nieuwe mensen te funden. Dus eigenlijk een win-win situatie.  Interessant he?

Om te starten bij Global Tech Innovation is normaal gesproken een bedrag nodig tussen de € 500 en € 21.000 om je (deel) licentie te kopen. Ik weet heel erg goed dat dit voor veel mensen op dit moment uitdagend is en daarom is er voor deze mensen nu een mooie oplossing gevonden.

Natuurlijk is en blijft zelf je account funden de aller beste optie . Mensen die zelf hun account kunnen en willen betalen mogen uiteraard ook gebruik maken van onze Crowd Sharing Community. Ze zijn van harte welkom als zij ook 50% van de commissies en bonussen gaan delen met anderen.

Passief inkomen opbouwen met Crowd Sharing

Bij Crowd Sharing betaald onze geldschieter vanuit zijn commissies iedere maand een aantal nieuwe accounts voor nieuwe mensen die worden geplaatst in de matrix.

Hoe werkt het… Ik heb een eenvoudige deal voor je en die kost je niks….

Ken jij 5 mensen die een extra inkomen kunnen gebruiken?

Ik registreer jou in het systeem van Global Tech Innovation met een betaalde account.

Jij wordt geplaatst op de eerste vrije plek in de matrix met de link van je sponsor. Heb jij 5 betaalde accounts met jouw sponsornummer (jouw 5 mensen), dan ben je Qualified For Live (QFL). Dat betekent dat je structuur commissies en bonussen gaat ontvangen. Dan gaan we vervolgens naar de volgende persoon in de matrix enz. Zo bouwen we met elkaar een volle matrix.

Samen met jou wil ik er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk QFL wordt

Bij deze deal hebben we samen het beheer over jouw account. Dat geldt ook voor de mensen die jij aanbrengt. Ik ga je leren hoe de account werkt met alle mogelijkheden. Veel commissies worden verdiend in de 4×4 matrix die Global Innovation gebruikt. Als er 5 mensen zijn ingeschreven met jouw hash nummer, dan ben je QFL en krijg je een bonus van € 500.

€500,- gaat retour naar de geldschieter

Onderdeel van deze afspraak is dat ik de € 500 retour gaat naar de geldschieter die hier achter zit. Hij heeft deze immers ook voor jou betaald. Deze wordt intern geboekt in zijn persoonlijke account en hij kan daarmee weer de volgende mensen helpen.

Dan breekt ook het moment aan dat ook jij anderen kan gaan helpen. Jij ontvangt dan vanaf dat moment wekelijks commissie en ook bonussen.het beheer van jouw account blijft bij de inschrijver. Op het moment dat je € 1000 per week hebt krijg jij je volledige beheer over je account.je wekelijkse verdiensten worden uiteraard wel gestort op je rekening waar jij het hebben wilt.

Ik ga je vragen 50% van deze inkomsten weg te geven aan mensen die het nodig hebben. De andere 50% kan je zelf gebruiken. Hoe meer je gaat weggeven en anderen helpt, hoe meer jij gaat verdienen. Zo groeit de 50% die je kan houden, iedere week een beetje meer.

Dit is dus crowdsharing! Een simpel en eerlijk systeem!

Strategie voor de Crowd Sharing Members

Als je een Crowd Sharing Member wordt dan kies je er voor om minimaal 50% van je commissies en bonussen aan te wenden om net als ik, nieuwe Crowd Sharing Members een kans te geven op een extra inkomen door het Global Tech Innovation systeem. Je mag ook meer delen als je dat wilt.

Je hebt immers ook zelf gratis deze kans gekregen en dan het is goed iets terug te doen, door dit te gaan delen met anderen. Wordt ook een actief lid van onze beweging.

Je strategie is heel belangrijk

Global Tech Innovation werkt met een 4×4 matrix waarover jij wordt uitbetaald. De hoogste verdiensten zitten op laag 4 waar de meeste accounts zitten. Natuurlijk loopt de matrix verder door naar beneden maar daar krijg je niet direct over betaald, wel indirect.

De mensen die op jouw laag 4 zitten krijgen ook betaald over 4 lagen . Hoe eerder alle accounts een waarde hebben van 21.000 punten hoe meer jij verdient.

De strategie waarin iedereen het maximale uit het betaalplan haalt, is dat iedereen in jouw laag 1 t/m 3 QFL wordt.

QFL is dat er 5 betaalde accounts zijn ingeschreven met jouw hash nummer. Dat betekent in de praktijk dat jij een volle matrix hebt met verdiensten die rond de € 5.000 per maand liggen.

Dan kan je per maand van € 2.500 leuke dingen doen en van de andere € 2.500 5 nieuwe mensen blij maken.

Sharing = King

Het maakt dus niet uit welke personen het zijn, met Crowd Sharing elkaar helpen zo snel mogelijk QFL te worden. De missie is om iedereen te helpen zo snel mogelijk QFL te worden in jouw laag 1 t/m 3.

Daarvoor gebruikt iedereen 50% van zijn / haar verdiensten. We plaatsen de personen strategisch van boven naar beneden. Is laag 1 QFL dan gaan we naar laag 2 en vervolgens naar laag 3. Jouw sponsoren helpen jou erbij, want zij bouwen ook 3 lagen vol.

Mijn inschatting is dat wanneer je 3 lagen vol met QFL mensen hebt dat jouw account op 21.000 punten staat. Dat betekent dat je onderweg brons, zilver en goud bent geworden met alle bonussen die daarbij horen.

Als je zelf goud wordt dan mag je een nieuw been onder jezelf openen. Dat mag je zelf zijn en je begint opnieuw een matrix vol te bouwen volgens de Crowd Sharing methode. Natuurlijk krijg je daarbij ook weer alle hulp van je sponsor(en).

Heb je 64 mensen in je structuur die QFL zijn, dan wordt je Platina en mag je nogmaals een extra been openen onder jezelf. Dat mag je ook zelf zijn. Zie afbeelding.

Laten we samen de wereld veranderen, door te gaan delen. Als je echt kan delen, dan zul je ook enorm beloond worden. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, laat het me weten.

Nog één keer in het kort:

Wil jij zonder investering een ruim passief inkomen opbouwen? ( in 7 jaar een paar ton in de maand)  Meld je bij me aan via facebook Messenger. Je ontvangt een inschrijfformulier en deelt je KYC gegevens met me.

zoek minimaal 5 personen die dit ook willen . Dat is het, meer niet, geen adders onder het gras. Op het moment dat je 1000 punten of euro per week hebt krijg je je volledige beheer over je account.

Vind je deze deal ook tof, laat het me dan z.s.m. weten. Dan krijg je het inschrijf formulier toegestuurd.

Ik wens je een hele mooie dag. en ik hoop dat je mee gaat doen om voor jezelf en aderen een passief inkomen op te bouwen!

handtekening

volg en like!

Geef een reactie

GRATIS E-BOOK!

Leer hoe je in 5 simpele stappen €2500.- (of meer) kunt verdienen op social media.
e book social media